Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )
![]() ![]() |
Si totusi, de ce Basescu? |
Nov 30 2009, 06:42 AM
|
|
|
observator incomod ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 1,668 Conectat: 12-January 07 Locatie: pe lista neagra Membrul Nr.: 75,310 |
Oare ce ar trebui sa mai faca Traian Basescu pt ca cei mai indoctrinati fani ai lui sa-si dea odata seama pe cine pupa'n fund: la incidentul din 2007 cu reporterita de la Antena1 sa-i fi spus nu doar "tiganca imputita" ci "bagami-as **** in neamul tau de tiganca **** hai sictir!" sau ceva de genul, in mult prea celebrul filmulet de la Ploiesti 2004 in loc de o palma stearsa data acelui copil naiv sa-i fi dat pun pumn zdravan si sa-l fi facut KO pe scena pana-i dadea sangele pe nas, in loc de baut un spritz la Golden Blitz cu Gigi Becali, sa fi facut sex in grup cu Elena Udrea si Monica Ridzi deodata si sa se fi filmat si difuzat la B1TV ca doar avem un presedinte COOL, nu-i asa? Incearca sa-ti pui la contributie cat mai multe circumvolutiuni alr creierului tau si sa te gandesti cat mai serios la urmatorii 5 ani din viata ta. Intre un prostanac si un nebun imprevizibil, ce ai alege? Eu unul de un nebun ma tem mai mult pt ca nu prea stiu la ce se ma astept din partea lui. Si nu inteleg ce tot aveti unii, parca sunteti bantuiti, nu gluma! De unde atata obsesie, atata teroare si groaza fata de "omul din umbra", alias Ion Iliescu? Daca il votati pe Mircea Geoana, stati oameni buni linistiti ca nu il votati pe Iliescu! Iliescu e in prezent un batranel senil de peste 80 de ani si care abea isi mai taraste basinile!(scuze de expresie, dar nu asta e realitatea?) Plus de asta nici macar mostenitori nu are, deci pt cine sa fure? Daca va sta in gat Vanghelie din cauza ca este agramat si incult, ganditi-va la Eba! Sau la Elena Udrea care acum cativa ani afirma la Realitatea Tv ca Norvegia este o republica membra a Uniunii Europene. Marii moguli: D-astia avem si in alte tari deja consacrate, nu-l uitati pe Berlusconi in Italia cu ale lui italia Uno, canale Cinque si altele, iar acolo se face politica tot la fel de partinitor ca la trustul Intact al lui Voiculescu. Daca Basescu era asa mare salvator, pana acum ii baga in puscarie si pe Patriciu si pe Vantu si pe Voiculescu, dar el n-a reusit sa-l infunde nici macar pe Mazare, iar toate anchetele pe care le facea DNA-ul pedelist erau mai mult spectacole ieftine de ochii lumii. La comunism si ceasusism nu ne vom mai intoarce niciodata, ati uitat ca suntem intrati in UE, cine naiba a facut misto de voi? Astea fiind spuse...dati-mi si mie macar 2-3 argumente rezonabile in favoarea lui Basescu. Acest mesaj a fost editat de catre ActorGrabit: Nov 30 2009, 06:49 AM |
|
|
|
Nov 30 2009, 08:15 AM
|
|
|
Lalea ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 166 Conectat: 18-September 09 Locatie: sapanta Membrul Nr.: 247,450 |
Pentru ca Gioana nu e mai bun ca el si pentru ca psd-ul nu are oameni sa conduca.Daca la nivel central mai stiu cate ceva la nivel local psd-istii sunt tamai.Vino in Oltenia sa-i vezi la cate un miting si sa le plangi de mila auzindu-i cum vorbesc si sa le vezi si sustinatorii cum sint imbracati si cum put a tuica ieftina si carnati usturoiati oferiti de baronii psd.E adevarat ca Basescu nu e vreun geniu politic dar nici catastrofa ca Gioana nu e.Haideti mai bine sa-i aducem inapoi pe regi si sa terminam cu mascaradele astia pagubitoare,nu ne putem conduce singuri si gata,suntem prosti.
|
|
|
|
Nov 30 2009, 09:59 AM
|
|
|
Orhidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Member Mesaje: 4,128 Conectat: 3-November 07 Locatie: brasov Membrul Nr.: 121,713 |
Pentru ca Gioana nu e mai bun ca el si pentru ca psd-ul nu are oameni sa conduca.Daca la nivel central mai stiu cate ceva la nivel local psd-istii sunt tamai.Vino in Oltenia sa-i vezi la cate un miting si sa le plangi de mila auzindu-i cum vorbesc si sa le vezi si sustinatorii cum sint imbracati si cum put a tuica ieftina si carnati usturoiati oferiti de baronii psd.E adevarat ca Basescu nu e vreun geniu politic dar nici catastrofa ca Gioana nu e.Haideti mai bine sa-i aducem inapoi pe regi si sa terminam cu mascaradele astia pagubitoare,nu ne putem conduce singuri si gata,suntem prosti. Ce treaba au sustinatori lu Geoana cu Geoana ca om? Daca lor asa le place sa fie treab alor. Crezi ca astia a lu Basescu sunt mai prejos. Asta e tara in care traim,majoritatea deci sustinatori sunt cam aceasi. Faci confuzie si nu sti sa argumentezi ceea ce doresti sa exprimi.Da asa e geoana nu e mai bun ca Basescu ,dar sunt satula de Basescu,mie una mi s-a acrit de el.Nu vreau inca 5 ani ca ulti 5 care au trecut.Prefer sa imi asum un risc,pentru ca daca nu incerc nu voi avea de unde sa stiu cum va fi.Cu Basescu am vazut cum a fost,trebuie sa incerc si cu Geoana.Pana la urma viata consta in a face alegeri.Iar eu aleg ca presedinte sa imi fie Geoana sau cel putin incerc sa fac asta pentru ca il prefer pe el decat pe Baescu.Stiu de ce nu il mai vreau pe Basescu,am argumente destule,stiu de ce mi-l doresc pe Geoana. Am facut o alegere dar alegerea facuta e facuta in urma analizei a anumitor lucruri petrecute.Nu simpatizez enorm nici unu dintre candidati dar incerc sa imi aleg raul cel mai mic. |
|
|
|
Nov 30 2009, 10:28 AM
|
|
|
Orhidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 9,614 Conectat: 13-March 07 Locatie: Paullaner Membrul Nr.: 86,317 |
As incepe cu o mica tema de gandire si intrebare retorica totodata: Oare ce ar trebui sa mai faca Traian Basescu pt ca cei mai indoctrinati fani ai lui sa-si dea odata seama pe cine pupa'n fund: ? Nimic altceva decat face. Adica in loc de "Sa traiti bine" sa ne aduca "Acum veti tai rau, dar dupa 20 de ani veti trai bine" In loc de masuri impotriva crizei multiple care asa cum a recunoscut nu-l intereseaza el sa ne vorbeasca de moguli concurentei. In loc de probleme ca somajul in masa si micsorari de salarii, mariri de impozite si mariri de preturi si taxe sa ne dea la sfasiat mogulii, sa ne asculte telefoanele ca sa ne poata trage un pumn in bot la toti cei care il criticam. Sa ne aduca "binefacerile" unei dictaturi comuniste "model Putin", asa cum ne-o dovedesc faptele sale antidemocratice (vezi majoritate parlamentara toxica) QUOTE Astea fiind spuse...dati-mi si mie macar 2-3 argumente rezonabile in favoarea lui Basescu. 1) E golan asa cum sunt marea majoritate a ghiolbanilor din Romania (vezi capul in gura dat unui arab sau palma data unui copil) 2) E curvar asa cum sunt majoritatea ghiolbanilor din Romania(vezi cazul Elena dar si invitatia Hai sa o facem pe birou) 3) E badaran cu femeile (vezi scena cu confiscarea telefonului ) 4) Ii uraste pe tigani (vezi scena cu tiganca imputita) 5) E duplicitar si fara caracter (vezi costumarea in tiganca a sotiei sale la cheful cu Bercea mondialul) 6) E un smecher notoriu (fara sa stie ca smecheria e un semn de prostie si nu unul de inteligenta) care incearca sa intoarca smechereste litera constitutiei de parca Constitutia nu ar avea si spirit! 7) Este un nesimtit care isi vede doar de propriul interes si a recunoscut ca il doare in fund de popor atunci cand a afirmat ca:Nici eu si nici guvernul nu am incercat sa facem nimic ptr iesirea din criza. si multe multe altele in care recunoastem trasaturile barbatului de tip "Golanul iresponsabil roman" si a femei "Naive de Romania"cea care se lasa prostita de minciunile cu care o ameteste barbatul ei cel betiv si curvar de tipul "Golan iresponsabil de Romania... adica masa uriasa formata din unirea "hotului cu prostul" ...cei care au preferat in procent de 63 % sa voteze hotzii care ii fura de 20 de ani ...in loc sa ii sanctioneze. Cred ca acest procent 63 -> 37 % reprezinta si diferenta intre oamenii normali, seriosi si cinstiti fata de restul turmei de barbari care au speriat Europa de la Nord la Sud si de la Est la West! |
|
|
|
Nov 30 2009, 10:43 AM
|
|
|
'nainte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 6,305 Conectat: 3-November 06 Locatie: Departe cica rau Membrul Nr.: 62,752 |
7) Este un nesimtit care a recunoscut ca il doare in fund de popor atunci cand a afirmat ca:Nici eu si nici guvernul nu am incercat sa facem nimic ptr iesirea din criza Niciodata nu a afirmat asa ceva, este un neadevar sfruntat Dezinformezi, denaturezi si torni neadevaruri cu ocaua - plus ca dispretul pentru Romania si romani e vizibil la fiecare postare |
|
|
|
Nov 30 2009, 10:51 AM
|
|
|
Lalea ![]() ![]() ![]() Grup: Banned Mesaje: 105 Conectat: 29-November 09 Locatie: Cluj Membrul Nr.: 259,434 |
Planul lui BASESCU este simplu: Prin orice metode sa castige alegerile. Sa desfiinteze Parlamentul.Sa faca alegeri anticipante, iar prin metodele folosite de comunisi in 1946 sa obtina PDL_ul majoritatea, iar PNL_ul sa fie desfiintat, asa cum a reusit cu PNTCD_ul. In felul acesta va deveni Ceausescu 2. Daca fortele democratice si oamenii, indiferent de nationalitate, vor acest lucru sa-l voteze pe Basescu.
|
|
|
|
Nov 30 2009, 10:52 AM
|
|
|
hastetep//veveve.ravl.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 11,577 Conectat: 30-April 06 Locatie: atunci ...şi acum Membrul Nr.: 33,504 |
QUOTE (ActorGrabit) Daca va sta in gat Vanghelie din cauza ca este agramat si incult, ganditi-va la Eba! Sau la Elena Udrea care acum cativa ani afirma la Realitatea Tv ca Norvegia este o republica membra a Uniunii Europene. Inclin sa cred ca intre a nu cunoaste tabla inmultirii si a efectua calcule logaritmice , e totusi o diferenta . |
|
|
|
Nov 30 2009, 10:58 AM
|
|
|
'nainte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 6,305 Conectat: 3-November 06 Locatie: Departe cica rau Membrul Nr.: 62,752 |
Planul lui BASESCU este simplu: Prin orice metode sa castige alegerile. Sa desfiinteze Parlamentul.Sa faca alegeri anticipante, iar prin metodele folosite de comunisi in 1946 sa obtina PDL_ul majoritatea, iar PNL_ul sa fie desfiintat, asa cum a reusit cu PNTCD_ul. In felul acesta va deveni Ceausescu 2. Daca fortele democratice si oamenii, indiferent de nationalitate, vor acest lucru sa-l voteze pe Basescu. La nivelul tau de gandire, oricum nu mai conteaza ....nu e apocalipsa in 2012 ? Eu stiam ca ultimii care au tras in acest popor au facut-o la comanda FSN,care acum isi zic PSD Seful lor e Geoana.... Mircea Geoana ..... agent (aproape) secret Ce repede uitam ... 8) |
|
|
|
Nov 30 2009, 11:02 AM
|
|
|
hastetep//veveve.ravl.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 11,577 Conectat: 30-April 06 Locatie: atunci ...şi acum Membrul Nr.: 33,504 |
QUOTE (Saharian) La nivelul tau de gandire, oricum nu mai conteaza ....nu e apocalipsa in 2012 ? Nu chiar, mai curand "Apocalipsa dupa Andy" . Acest mesaj a fost editat de catre Ravl: Nov 30 2009, 11:02 AM |
|
|
|
Nov 30 2009, 11:08 AM
|
|
|
Lalea ![]() ![]() ![]() Grup: Banned Mesaje: 105 Conectat: 29-November 09 Locatie: Cluj Membrul Nr.: 259,434 |
Eu stiam ca ultimii care au tras in acest popor au facut-o la comanda FSN,care acum isi zic PSD Seful lor e Geoana.... Mircea Geoana ..... agent (aproape) secret Ce repede uitam ... Sa mori tu? Acest mesaj a fost editat de catre Andy88: Nov 30 2009, 11:10 AM |
|
|
|
| Reclama |
|
||
![]() - |
|
||
|
|
|||