Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )
![]() ![]() |
LA MULTI ANI!, urari de bine pentru sarbatoriti |
Aug 14 2004, 02:18 PM
|
|
|
eu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 1,459 Conectat: 3-July 04 Locatie: Pe calorifer sau la gura sobei Membrul Nr.: 206 |
MARIILOR MARIANELOR MARIETELOR MARIUTELOR MARINELOR MARINILOR MARIANILOR si altora, daca nu i-am inclus in lista..! |
|
|
|
Aug 14 2004, 04:37 PM
|
|
|
Lalea ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 124 Conectat: 24-July 04 Locatie: sibiu Membrul Nr.: 262 |
Multumesc mult pentru urare! Primeste si tu o floare pentru ca ai fost atenta cu mine! :flower: ---------------------------------- :pee important e sa fii vesel |
|
|
|
Aug 14 2004, 05:21 PM
|
|
|
super marmota ;))) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 2,552 Conectat: 12-June 04 Locatie: acolo unde rautatea omeneasca nu ma poate atinge Membrul Nr.: 146 |
nu va suparati pe mine, am si eu o nedumerire. Din cate stiam eu aceasta Marie nu se sarbatoreste. :? Se spune ca este a mortilor. Cealalta este a viilor.
Probabil ca gresesc. Scuze daca v-am stricat petrecerea. |
|
|
|
Aug 14 2004, 05:27 PM
|
|
|
eu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 1,459 Conectat: 3-July 04 Locatie: Pe calorifer sau la gura sobei Membrul Nr.: 206 |
In Romania se sarbatoreste! Si din cate stiu eu si in alte tari, cum ar fi de exemplu Italia, unde se numeste ferragosto si e asimilata sarbatorii nationale.
Sper ca nu gresesc! Nu te supara, spider! Eu asa stiu! |
|
|
|
Aug 15 2004, 09:09 AM
|
|
|
super marmota ;))) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 2,552 Conectat: 12-June 04 Locatie: acolo unde rautatea omeneasca nu ma poate atinge Membrul Nr.: 146 |
Am sa rectific: Toti crestinii ortodocsi sau catolici sarbatoresc: La 15 August care nu se sarbatoreste de catre cei vii ca o zi a numelui. Ci numai daca ai morti in familie cu acest nume dai de pomana. La 8 Septembrie :dee |
|
|
|
Sep 7 2004, 03:39 PM
|
|
|
QUOTE LA MULTI ANI SI NUMAI URARI DE BINE TUTUROR
MARIILOR MARIANELOR MARIETELOR MARIUTELOR MARINELOR MARINILOR MARIANILOR si altora, daca nu i-am inclus in lista!!!!!!!!! DIN NOU ACEEASI URARE PENTRU ZIUA DE MAINE, 8 SEPTEMBRIE |
|
|
|
Nov 3 2004, 02:37 PM
|
|
|
Lalea ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 124 Conectat: 12-September 04 Locatie: Bucuresti Membrul Nr.: 729 |
ii urez LA MULTI ANI! lui BABY' GIRL!Sa fie fericita,si sa aiba parte de multe bucurii!
LA MULTI ANI,BABY' GIRL!!! :dee |
|
|
|
Nov 3 2004, 03:21 PM
|
|
|
Crin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 654 Conectat: 28-September 04 Locatie: Ploiesti Membrul Nr.: 995 |
La multi ani BABY' GIRL
|
|
|
|
Nov 4 2004, 07:54 PM
|
|
|
Corrs lover ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 1,178 Conectat: 30-October 04 Locatie: Spancill Hill Membrul Nr.: 1,519 |
ii urez si eu la multi ani (ptr maine) unei persoane care m-a suportat toata viata, care mi-a fost alaturi si la bine si la greu si cand nu ma mai suporta si pe care o iubesc mult, mult de tot: EU!!!!!! :pee :
|
|
|
|
Nov 4 2004, 09:29 PM
|
|
|
www.catalinpop.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 1,960 Conectat: 13-September 04 Locatie: Transilvania Membrul Nr.: 757 |
QUOTE ii urez si eu la multi ani (ptr maine) unei persoane care m-a suportat toata viata, care mi-a fost alaturi si la bine si la greu si cand nu ma mai suporta si pe care o iubesc mult, mult de tot: EU!!!!!! :pee : E cea mai tare urare pe care am vazut-o pe roportal |
|
|
|
| Reclama |
|
||
![]() - |
|
||
|
|
|||