Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )
![]() ![]() |
de ce primul baiat nu se uita niciodata? |
Nov 14 2005, 11:00 PM
|
|
|
Ghiocel Grup: Members Mesaje: 3 Conectat: 14-November 05 Membrul Nr.: 12,214 |
|
|
|
|
Nov 14 2005, 11:03 PM
|
|
|
sinner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 6,256 Conectat: 19-August 05 Locatie: on my way Membrul Nr.: 7,923 |
de ce primul baiat din viata unei fete nu se uita niciodata? prietena mea de exemplu a fost virgina cand am intalnit`o. acum imi spune k sunt si voi fii mereu in inima si in mintea mea. dc nu se uita niciodata primul baiat si implicit prima iubire?????? In cazul meu primul barbat nu a fost si prima iubire...si sincer,eu nu pot spune k a ramas in mintea mea....a fost o kestie,un fapt de viata si atat...normal,asta se datoreaza si caracterului meu,pentru k sunt invatata sa nu ma atasez si sa nu mai privesc in urma....prima iubire da,nu se uita niciodata,adevarat,insa primul barbat,nu...in cazul meu nu e valabila kestia....probabil k tipa cu care ai fost u kiar te`a iubit(si te iubeste) si ai fost primul barbat si prima iubire totodata....de unde se intelege si sentimentul.... |
|
|
|
Nov 15 2005, 07:07 AM
|
|
|
Boboc ![]() Grup: Full Members Mesaje: 32 Conectat: 14-November 05 Locatie: Japan Membrul Nr.: 12,187 |
la mine nu a fost prmul baiat prima iubire si ahaaaa mult mai tarziu
|
|
|
|
Nov 15 2005, 10:31 AM
|
|
|
Trandafir ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 280 Conectat: 7-September 05 Locatie: arad Membrul Nr.: 8,645 |
Din cate am vb si eu cu prietenele mele (exe-le
Si acela va fi acel "primu" pe care nu il va uita! Acuma depinde f mult de fiecare!de conceptiile lui(ei)pt ca oricum consider ca nu se va uita niciodata prima data Eu pe prietenea de care v-am spus chair o inteleg pt ca a tinut cat de cat la tipu ala,a stiut ca e ok...ca va avea grija de ea....si a simiti ca a fspt momentul oportun.Decat sa fie ea indragostita de unu care sa isi bata jocde ea,m-ai ales ca la fete nu e chair usor primele dati.....,oricum...fiecare cu alegerea lui(ei) |
|
|
|
Nov 15 2005, 01:04 PM
|
|
|
Garoafa ![]() ![]() Grup: Mirckuitori Mesaje: 63 Conectat: 3-October 05 Membrul Nr.: 9,778 |
Acum el e cu o tipa de mai mult de un an! si cand ii vad impreuna ma simt putin ciudat........si chiar nu stiu de ce......cateodata stau si ma gandesc la faptul k se putea sa fiu eu langa el si nu acea fata........cateodata regret k nu l-am iertat.......k nu am trecut peste faptul k ma inselase!!!.............si totusi incerc sa fiu realista.....nu va ramane decat prima iubire....pe care nu o voi uita...... |
|
|
|
Nov 15 2005, 02:01 PM
|
|
|
Trandafir ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Banned Mesaje: 333 Conectat: 2-November 05 Membrul Nr.: 11,387 |
eu zic ca nu se uita pt ca....este ravasit de moment!.DA..asta e!
Asa cum ne spunea si AICURAJ.."este vorba de treaba aia rusinoasa"!Si atunci...cum sa se uite?Dar ce,nu are pic de rusine????dar ce credeti voi,ca baietii..si mai ales primii,se uita asa..oriunde??? |
|
|
|
Nov 15 2005, 04:43 PM
|
|
|
MERGI MA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 6,872 Conectat: 30-March 05 Locatie: somewhere over the rainbow Membrul Nr.: 3,883 |
Se mai uita primul....in sensul ca se pierde dragostea...Altfel nici daca ai vrea nu ai putea uita primul barbat care ti-a explorat intimitatea pt ca....e primul. Ati uitat primul sarut?! E cam acelasi lucru.
|
|
|
|
Nov 15 2005, 05:23 PM
|
|
|
Moca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 673 Conectat: 4-October 05 Locatie: In Orgrimmar Membrul Nr.: 9,840 |
Puiutzi.. eu nu o sa uit niciodata primul sarut.. si nici prima noapte de "sex" cu toate... ca eu mi-am dat toata silinta sa fie noapte de dragoste...
E ceva special.. cu care te intalnesti doar odata... prima data si gata.. Poate ca or fi mai bune urmatoarele nici nu ma indoiesc.. dar nu se compara experientza traita... si bataia fluturasilor din stomac.. |
|
|
|
Nov 15 2005, 08:15 PM
|
|
|
Ghiocel Grup: Members Mesaje: 1 Conectat: 15-November 05 Membrul Nr.: 12,316 |
buna la toata lumea, eu sunt noua pe acest forum dar sper ca ne vom intelege.....
hmmm, prima iubire, a fost foarte frumos numai ca s-a terminat prost, ....dar inca mai exista ceva , cand il vad ma incearca un sentiment de liniste , nu stiu , cred ca nu se poate explica in cuvinte....eu acum sunt casatorita iar pe primul prieten nu l-am mai vazut de foarte multa vreme |
|
|
|
Nov 15 2005, 09:49 PM
|
|
|
Sexy Bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 13,201 Conectat: 3-November 05 Locatie: PMS Area Membrul Nr.: 11,518 |
prima iubire...nu cred k e asa de greu de uitat,,,,,,insa prima oara cand faci dragoste(sex, whatever
parerea mea numa bine |
|
|
|
| Reclama |
|
||
![]() - |
|
||
|
|