Roportalul meu
Servicii Eveniment Articole ProgramTv Magazin Jocuri Horoscop Download Stiri Director Poze Anunturi Forum

Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
Certificat de Casatorie, Cum pot sa-l inscriu in Romania
fefeswim
mesaj May 19 2009, 07:25 PM
Mesaj #1

Ghiocel

Grup: Members
Conectat: 19-May 09
Membrul Nr.: 227,047

Daca cineva stie.....ce fel de acte sunt necesare pentru transcrierea certificatului de casatorie eliberat in SUA?
Go to the top of the page

+Quote Post
The Unknown
mesaj May 27 2009, 02:35 AM
Mesaj #2

Orhidee

Grup: Silver Member
Conectat: 20-April 06
Membrul Nr.: 32,159

QUOTE (fefeswim @ May 19 2009, 10:25 AM) *
Daca cineva stie.....ce fel de acte sunt necesare pentru transcrierea certificatului de casatorie eliberat in SUA?

Nu inteleg ce vrei sa spui.
Vrei sa-l traduci ca sa fie recunoscut de Romani ca esti maritata??? ca altceva nu poti sa faci cu acest document.
Cand te-ai casatorit trebuia sa mergi in State la Consulatul Roman sa ti-l recunoasca si sa te inregistreze in evidentele diplomatice pe baza caruia esti legal recunoscut si de autoritatile din Romania ca si casatorita.
Dar inainte sa mergi la Consulat te interesezi in localitatea americana unde locuiesti, la care birou se pune stampila aia imprimata pe document, ca fara asta nu te primesc la Consulat.

Acest mesaj a fost editat de catre The Unknown: May 27 2009, 02:36 AM

+Quote Post
MoselAnca
mesaj May 27 2009, 10:40 AM
Mesaj #3

Schwarze Schaf

Grup: Advanced Member
Conectat: 11-April 07
Membrul Nr.: 91,438

Eu am facut asta in germania, nu stiu daca e la fel pt SUA dar iti zic ce mi-a trebuit mie.

Certificatul de casatorie international cu apostila, Certificatul de nastere cu apostila, Pasaportul, si hartia/ dovada de domiciliu. cel mai simplu e sa dau un telefon la Consulatul cel mai apropiat de tine si te lamuresc ei. Aici mi-au dat cerificatul romanesc pe loc, Pasaportul nou a durat 2 sapramani.

+Quote Post
Reclama

-

Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Versiune Lo-Fi Astazi: 17th March 2010 - 06:53 AM