Roportalul meu
Servicii Eveniment Articole ProgramTv Magazin Jocuri Horoscop Download Stiri Director Poze Anunturi Forum

Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )

71 Pagini V  « < 68 69 70 71 >

Reply to this topicStart new topic
capacitati paranormale
Mashime
mesaj Feb 7 2010, 07:41 PM
Mesaj #691

Boboc
*

Grup: Full Members
Conectat: 23-February 08
Membrul Nr.: 139,005

Un subiect de discutie foarte interesant.
Mi se intampla sa am foarte des deja vu-uri sau sa prevad viitorul. De obicei, prevad ce spune cineva si imi zic: "Eram sigura ca o sa spuna asta". Cateodata, desi majoritatea stiu ca nu ma veti crede, cand imi este frig spun ca imi este cald si, desi numai cateva secunde, frigul e inlocuit cu o placuta senzatie de caldura.
Poate ca, de fapt, aceste "capacitati paranormale" sunt cat se poate de normale, dar unii nu sunt constienti de ele. Desigur, aceasta este doar teoria mea.

Go to the top of the page

+Quote Post
ousor
mesaj Feb 7 2010, 09:16 PM
Mesaj #692

Lalea

Conectat: 9-August 06
Membrul Nr.: 48,466

Salutare tuturor! Am avut si eu parte de cateva vise ... de foarte multe ori mi sa intamplat sa imi dau seama o intamplare din viata mea am visat-o...insa mi se intampla sa visez ceva de genu cu cateva luni inainte sa se intample.
Cel mai bine imi amintesc urmatorul vis : eram intr-o camera cu niste obiecte rosi ca niste dulapuri ,insa aveau niste ceasuri indicatoare pe ele...acestea erau in toata camera,si erau multi oameni care nu ii cunosteam,de aceea nu le-am memorat fetele,am memorat doar obiectele...
Dupa vre-o 4 luni ,in prima mea zi la liceu, am mers in cabinetul dirigintei...si ghici care mi-a fost uimirea...priveam exact obiectele acelea rosii...si visu ala mia revenit ca un fulger prin minte... nu am putut sa uit acel vis si nici prima mea zi de liceu biggrin2.gif
Trebe sa precizez ca liceul asta la care am ajuns a fost o dezamagire totala pt mn,abea peste cateva luni a inceput sa imi placa pt ca devenisem cel mai bun din clasa:D

+Quote Post
UnhollySAINT
mesaj Feb 8 2010, 03:54 PM
Mesaj #693

cain

Conectat: 27-April 06
Membrul Nr.: 33,120

Senzatii de deja-vu am avut si eu cu sutele,dar nu sunt sigur ca au vreo legatura cu paranormalul.

+Quote Post
DR. ELIAS
mesaj Feb 8 2010, 08:42 PM
Mesaj #694

DAO

Grup: Advanced Member
Conectat: 27-October 08
Membrul Nr.: 183,956

QUOTE (UnhollySAINT @ Feb 8 2010, 03:54 PM) *
Senzatii de deja-vu am avut si eu cu sutele,dar nu sunt sigur ca au vreo legatura cu paranormalul.

are o legatura cu clarviziunea... si uneori se poate ridica la rangul de premonitie...
spre exemplu deja vu-ul se poate manifesta intr-un vis... visezi normal o actiune si dupa cateva zile vezi ca se intampla efectiv la fel ca in vis... am patit asta...

QUOTE (Mashime @ Feb 7 2010, 07:41 PM) *
Un subiect de discutie foarte interesant.
Mi se intampla sa am foarte des deja vu-uri sau sa prevad viitorul. De obicei, prevad ce spune cineva si imi zic: "Eram sigura ca o sa spuna asta". Cateodata, desi majoritatea stiu ca nu ma veti crede, cand imi este frig spun ca imi este cald si, desi numai cateva secunde, frigul e inlocuit cu o placuta senzatie de caldura.
Poate ca, de fapt, aceste "capacitati paranormale" sunt cat se poate de normale, dar unii nu sunt constienti de ele. Desigur, aceasta este doar teoria mea.

Da, puterile paranormale normal se numesc siddish-uri ce inseamna perfectiuni, iar ele sunt in numar de 40(8 principale si 32 secundare sau puteri superioare si puteri inferioare) si se gasesc in fiecare din noi intr-o stare mai mult sau mai putin latenta.
Un om care are perfectiunile activate in totalitate acela este un om normal, iar noi suntem anormali(dar acest lucru este destul de greu si necesita un grad de elevare foarte ridicat).
Ele pot aparea odata cu deschiderea catre Dumnezeu sau sunt antrenabile practicand anumite tehnici.
Cheia ptr ale face sa se manifeste si a obtine controlul asupra lor este de a elibera energie kundalini de la baza coloanei si a o urca pana in crestetul capul de-a lungul coloanei si apoi sa fie coborata pe partea mediana anterioara a corpului facand un ciclu complet. Daca ea curata corect canalele energetice atunci prin chakra coroana(Sahasrara) de deaupra capului va curge din ce in ce mai usor "Sf. Duh" sau energia (spiritul) si va activa perfectiunile. Si de asemenea apare si vindecare si in timp apar mai multe avantaje daca perfectiunile sunt folosite in slujba luminii. Se primeste in dar mantuirea si etc, etc
Exista referire la puteri paranormale si in tablita de smarald a lui Hermes Trismegistos.

QUOTE (Kether @ Jan 18 2010, 10:54 AM) *
Bioenergia este o terapie straveche, care incepe cu minunile biblice in care Iisus tamaduia bolnavi incurabili, atingandu-i cu mainile. Ea nu este, insa, un apanaj doar al misticilor si sfintilor. Mii de oameni se nasc cu insusirea aceasta "de-a face bine" prin transmiterea unei energii de origine neprecizata, unii stapanind-o inconstient, altii invatand sa o foloseasca.

Inainte de toate nu doresc sa te combat, aduc doar cateva completari la ceea ce ai postat. Asa in ajutor, daca se poate bineinteles, si este permis de persoana ta.

Cand oamenii veneau la Invatatorul Iisus ptr vindecare sau mantuire si isi demonstrau credinta, ei bine Iisus nu le spunea decat "Credinta ta te-a vindecat/mantuit!" Nu EL ci Credinta acelui om il salva. Capacitatea de a vindeca se alfa in Credinta omului, iar Dumnezeu e vindecarea! Credinta in vindecare!

Orice om are bioenergie caci altfel nu ar putea trai.
Bio-energie = energie vitala , deci toti oamenii se nasc cu aceasta.
Un terapeut bioenergetician nu joaca decat rolul de releu al Vindecarii, al lui Dumnezeu(tu stii asta, dar poate altii nu stiu:-p) si nu el e cel care vindeca.

De asemenea daca pacientul nu crede in aceasta metoda de tratament ei bine poate primi oricat de multa bioenergie caci nu va avea nici un efect. Iar terapeutul s-ar consuma degeaba.
Sursa acestei bioenergii este inauntrul nostru undeva in "inima" noastra si anume Scanteia Divina. Nu poti sa fii releul acestui tip de energie daca nu o faci din inima!

Aici mai conteaza si compatibilitatea dintre terapeut si pacient! Acest paramentru joaca un rol destul de important deoarece pacientul daca nu il suporta pe cel care joaca rolul "vindecatorului" nu il va accepta ca si releu al vindecarii din toate punctele de vedere. Acesta se poate observa dupa usurinta lucrului terapeutului si eficientei sale.

Cel mai bine este sa mergem la terapeuti bine pregatiti spiritual si nu doar rational!

Acest mesaj a fost editat de catre DR. ELIAS: Feb 8 2010, 08:39 PM

+Quote Post
NASTYPRIMUL
mesaj Feb 9 2010, 12:17 AM
Mesaj #695

Crin

Conectat: 15-October 08
Membrul Nr.: 181,584

QUOTE (O curioasa mica @ Feb 7 2010, 07:37 PM) *
Buna tuturor grin.gif
Foarte interesant subiectul, desi am impresia ca sunt un pic mai mica decat voi, vreau sa va spun ca am avut si eu experiente paranormale, toate facan parte oarecum din ordinul clarviziunilor, sa pot ghici viitorul, la inceput nu constient, dar dupa un timp am incercat sa mi le controlez, si a mers, dar foarte greu.
Cineva mi-a propus de asemenea niste cursuri de reiki, pentru a-mi contrlola bioenergia in directia ce imi trebuie mie, dar eu nu caut sa pot vindeca oameni sau ceva de genul dry.gif deci cu ce ma poate ajuta aceasta?? eusa_think.gif

Sa-ti vindeci curiozitatea grin.gif Stii inainte de a intreba pe altii spiteful.gif

Acest mesaj a fost editat de catre NASTYPRIMUL: Feb 9 2010, 12:21 AM

+Quote Post
Katakuna_2009
mesaj Feb 9 2010, 08:04 AM
Mesaj #696

Boboc
*

Grup: Members
Conectat: 12-November 09
Membrul Nr.: 256,621

"De asemenea daca pacientul nu crede in aceasta metoda de tratament ei bine poate primi oricat de multa bioenergie caci nu va avea nici un efect."

Nu vreau sa te contrazic...dar nu cred ca e musai ca pacientul sa creada....efectele nu vor fi , poate , la fel de intense....dar cu siguranta exista !

+Quote Post
DR. ELIAS
mesaj Feb 9 2010, 08:27 AM
Mesaj #697

DAO

QUOTE (Katakuna_2009 @ Feb 9 2010, 08:04 AM) *
"De asemenea daca pacientul nu crede in aceasta metoda de tratament ei bine poate primi oricat de multa bioenergie caci nu va avea nici un efect."

Nu vreau sa te contrazic...dar nu cred ca e musai ca pacientul sa creada....efectele nu vor fi , poate , la fel de intense....dar cu siguranta exista !

Imi pare rau, cand ignori un lucru acesta trece pe langa tine!
Chiar si cu atacurile qui... daca nu crezi in ele nu patesti nimic, daca ai crezut fie si ptr o sec pai ai lesinat pe loc.
Energie Qui = Energie Vitala = Bioenergie

Dar despre ce spui tu pot fi de asemenea probleme de compatibilitate sau efectiv persoana nu este sigura pe sine, iar refuzul se manifesta doar pe plan rational si nici acolo nu e sigur! De aceea poate exista un efect cat de mic.

Daca eu iti rafuz serviciile ei bine bioenergia ta nu ma afecteaza nici in bine si nici in rau, iar daca ma afactezi ei bine mi-ai incalca liberul arbitru. Nu zic ca este imposibil, am si eu scapari.

De asemenea am observat persoane care la nivel de subconstient sunt foarte deschise, acest lucru este datorita nivelului de elevare scazut, iar pesoanele cu o pregatire spirituala foarte buna si mai elevate efectiv poti sa ii faci ce vrei d.p.d.v. spiritual ca pentru ea nu existi, daca ea nu ti-a dat acordul!
Chestiile acestea is destul de subtile!

Oricum te rog ai grija ca lucrand pe o persoana sa-i ceri acordul, mai ales daca acea persoana o simti ca avand vibratia mai joasa! Pentru ca automat o mica parte din bioenergia ta va fi acceptata si va avea un efect, dar imediat va veni si rasplata incalcarii Liberului Arbitru indiferent ca este spre binele pacientului sau spre raul lui!

App cand vorbesc despre persoane mai putin elevate, ori cu vibratia mai joasa nu ma refer ca la niste persoane inferioare celor care practica o cale sprituala sau efectiv inferioare spiritual. Toti suntem egal indiferent de natura pentru ca toti venim aici pentru o anumita experienta! Pot exista oameni ai strazilor eliberati de ignoranta si "popi ai satanei" ca nu pot sa le spun preoti!

Acest mesaj a fost editat de catre DR. ELIAS: Feb 9 2010, 08:43 AM

+Quote Post
scorpionhunter
mesaj Feb 10 2010, 07:37 PM
Mesaj #698

Trandafir

Conectat: 18-October 06
Membrul Nr.: 59,790

QUOTE (DR. ELIAS @ Feb 9 2010, 10:27 AM) *
Imi pare rau, cand ignori un lucru acesta trece pe langa tine!
Chiar si cu atacurile qui... daca nu crezi in ele nu patesti nimic, daca ai crezut fie si ptr o sec pai ai lesinat pe loc.
Energie Qui = Energie Vitala = Bioenergie

Dar despre ce spui tu pot fi de asemenea probleme de compatibilitate sau efectiv persoana nu este sigura pe sine, iar refuzul se manifesta doar pe plan rational si nici acolo nu e sigur! De aceea poate exista un efect cat de mic.

Daca eu iti rafuz serviciile ei bine bioenergia ta nu ma afecteaza nici in bine si nici in rau, iar daca ma afactezi ei bine mi-ai incalca liberul arbitru. Nu zic ca este imposibil, am si eu scapari.

De asemenea am observat persoane care la nivel de subconstient sunt foarte deschise, acest lucru este datorita nivelului de elevare scazut, iar pesoanele cu o pregatire spirituala foarte buna si mai elevate efectiv poti sa ii faci ce vrei d.p.d.v. spiritual ca pentru ea nu existi, daca ea nu ti-a dat acordul!
Chestiile acestea is destul de subtile!

Oricum te rog ai grija ca lucrand pe o persoana sa-i ceri acordul, mai ales daca acea persoana o simti ca avand vibratia mai joasa! Pentru ca automat o mica parte din bioenergia ta va fi acceptata si va avea un efect, dar imediat va veni si rasplata incalcarii Liberului Arbitru indiferent ca este spre binele pacientului sau spre raul lui!

App cand vorbesc despre persoane mai putin elevate, ori cu vibratia mai joasa nu ma refer ca la niste persoane inferioare celor care practica o cale sprituala sau efectiv inferioare spiritual. Toti suntem egal indiferent de natura pentru ca toti venim aici pentru o anumita experienta! Pot exista oameni ai strazilor eliberati de ignoranta si "popi ai satanei" ca nu pot sa le spun preoti!

draga DOC sti ceva dar mai trebuie sa studiezi... si mai ales sa aplici.

+Quote Post
DR. ELIAS
mesaj Feb 10 2010, 08:34 PM
Mesaj #699

DAO

QUOTE (scorpionhunter @ Feb 10 2010, 07:37 PM) *
draga DOC sti ceva dar mai trebuie sa studiezi... si mai ales sa aplici.

faci off-topic ... fara suparare, dar nu am nevoie de un invatator virtual precum tine care sa ma indrume! Am propria cale! Daca doresti sa completezi cu ceva esti bine venit, daca nu, te rog nu mai da quote la postarile mele ptr a scrie nimicuri.

Nu ma cred destept, dar nici prostie curata nu sunt!
Ceea ce spun eu se trage din practica mea si nu din carti si scoli spirituale ca la altii!

Iar daca postez ceva cuiva, atat cat trebuie, nu am nevoie de aprecierea celor ca tine! Prefer sa vina cineva care sa ma faca nebun pentru ceea ce scriu, decat unu ca tine care sa o faca pe desteptu' cu mine!

Multumesc pentru intelegere!
Toata Cele Bune!
Elias Aries

QUOTE (Calauza @ Jan 19 2010, 04:15 AM) *
Daca vizionez linkul respectiv inseamna ca am facut primul pas in reiki? Sau este doar o informare cu privire la? Cat despre D.O. Argesanu, am luat la cunostinta de el acum cca 1 an, de atunci am citit cateva din cele scrise de el si am vizionat si alte materiale (interviuri, etc.) legate de el, eu il consider o personalitate interesanta, altii il considera si controversat... Categoric este o personalitate f. puternica. Multumesc pentru detalii.

Nastyprimul, pot sa te intreb de ce acum practici rar Reiki? Multumesc.

Despre Argeseanu nu pot sa-l arat cu degetul, ce am observat eu la el e ca incalca multe din ceea ce promoveaza... si il imita foarte mult pe "Comandor"(ptr cei care nu stiu la cine ma refer acesta este Claudian Dumitriu fondator si presedinte al Fundatiei de Inforenergetica Sf. Apostol Andrei - tehnici pe baza bioenergiei - si mai este presedinte Societate Romana de Radiestezie, etc), si culmea culmilor dupa ce ca il imita destul de bine il mai si combate...
Asta nu am intels niciodata la el... in rest nu e treaba mea... fiecare este raspunzator de ce face... ca e bine sau ca e rau... nu am eu de unde sa stiu cum e... Ii urez cat mai multa Lumina, Iubire si Pace, de asemenea si "comandorului".

+Quote Post
Katakuna_2009
mesaj Feb 11 2010, 07:38 AM
Mesaj #700

Boboc
*

Grup: Members
Conectat: 12-November 09
Membrul Nr.: 256,621

[/quote]

Buna dimineata!
Dr Elias eu iti vorbesc din experienta mea personala ! Nu am nici un fel de cunostinta in domeniu...deci cu atat mai putin practica..
Deci crede-ma ca se poate ca o persoana sa te influenteze fara ca tu sa stii . Eu nu stiu daca e de bine sau de rau ! Cert e ca se poate fara acord personal .

+Quote Post
Reclama

-

Quote Post

71 Pagini V  « < 68 69 70 71 >
Reply to this topicStart new topic

RSS Versiune Lo-Fi Astazi: 21st March 2010 - 02:12 AM