Roportalul meu
Servicii Eveniment Articole ProgramTv Magazin Jocuri Horoscop Download Stiri Director Poze Anunturi Forum

Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )

20 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > » 

Reply to this topicStart new topic
Nemurirea fizica, Ce parere aveti? Este posibila?
DR. ELIAS
mesaj Nov 22 2008, 05:20 PM
Mesaj #21

DAO

Grup: Advanced Member
Conectat: 27-October 08
Membrul Nr.: 183,956

QUOTE (samsara @ Nov 22 2008, 08:48 AM) *
Mi-aduce aminte " ramai in lumea ta ... nemuritor si rece".
Cred ca e faina nemurirea cand ai cu cine sa o imparti. Daca restul mor si tu ramai si ii vezi pe toti cum pleaca ... nu stiu daca ar mai fi la fel de interesanta.

O chestie care am auzito de la cineva ... nemurirea se atinge prin elevare... in momentul in care cineva obtine iluminarea si eliberarea atunci el are tendinta de a se retrage din cadrul acestui sistem manipulator fara a interveni oricate resurse de combatere a lui ar avea... ptr ca in momentul ala constentizeaza ca acesta face parte din evolutie... asta e ceea ce noi ne-am ales... suntem cobaii propriului experiment... astfel el se retrage singur in meditatie ... in aceasta transa poate sta si 1000 si 2000 ani si cat vrea el... si cand ajunge la constiinta pe care o dorea se retrage inapoi pe lumea cealalta...

scopul nemuririi nu este acela de a ne distra ca porcii... ci de a eleva... astfel prin nemurire avem timpul necesar ptr experientele pe care le dorim...

Sunt nemuritori care au trait 3000 de ani si apoi au murit... dar nu ptr ca pana acolo au putut trai ci ptr ca si terminasera misiunea care si-au aleso ...
Go to the top of the page

+Quote Post
joannahart
mesaj Nov 22 2008, 10:24 PM
Mesaj #22

Orhidee

Grup: Silver Member
Conectat: 3-December 07
Membrul Nr.: 126,111

QUOTE (Ingp @ Nov 22 2008, 05:20 PM) *
O chestie care am auzito de la cineva ... nemurirea se atinge prin elevare... in momentul in care cineva obtine iluminarea si eliberarea atunci el are tendinta de a se retrage din cadrul acestui sistem manipulator fara a interveni oricate resurse de combatere a lui ar avea... ptr ca in momentul ala constentizeaza ca acesta face parte din evolutie... asta e ceea ce noi ne-am ales... suntem cobaii propriului experiment... astfel el se retrage singur in meditatie ... in aceasta transa poate sta si 1000 si 2000 ani si cat vrea el... si cand ajunge la constiinta pe care o dorea se retrage inapoi pe lumea cealalta...

scopul nemuririi nu este acela de a ne distra ca porcii... ci de a eleva... astfel prin nemurire avem timpul necesar ptr experientele pe care le dorim...

Sunt nemuritori care au trait 3000 de ani si apoi au murit... dar nu ptr ca pana acolo au putut trai ci ptr ca si terminasera misiunea care si-au aleso ...

Sunt sau au fost dragutule?
Oare de ce nu se mai "eleveaza" lumea si azi? blink.gif

+Quote Post
vali_
mesaj Nov 23 2008, 10:36 AM
Mesaj #23

sint parte din dumnezeul adevarat .

Grup: Gold Member
Conectat: 17-February 07
Membrul Nr.: 81,979

se eleveaza ! dar sistemul incearca sa ii impiedice.

+Quote Post
Inddy
mesaj Nov 23 2008, 12:31 PM
Mesaj #24

Crin

Conectat: 6-November 08
Membrul Nr.: 185,999

Eu nu cred ca ne este necesara "nemurirea" pentru a ne putea eleva.Trebuie doar sa fim atenti/deschisi,la tot ceea ce ni se intampla.Nu cred ca timpul constituie o problema si cred ca la fel ne-a gandi la "nemurire" si daca am trai mai multe sute de ani.
Daca nimic nu este la voia intamplarii,atunci nu pot sa cred ca Dumnezeu ar putea sa intrerupa efortul omului de a se eleva intr-un moment nepotrivit,desigur daca exista o aspiratie sincera.
Cred ca aici intervine si ideea de a avea incredere si nu degeaba este spus"fiti asemeni copiilor". smile.gif

+Quote Post
vali_
mesaj Nov 23 2008, 12:36 PM
Mesaj #25

sintem parte din dumnezeu deci suntem nemuritori doar trecem un prag prin moarte (cea fizica)

+Quote Post
Inddy
mesaj Nov 23 2008, 12:48 PM
Mesaj #26

Crin

Conectat: 6-November 08
Membrul Nr.: 185,999

QUOTE (vali_ @ Nov 23 2008, 01:36 PM) *
sintem parte din dumnezeu deci suntem nemuritori doar trecem un prag prin moarte (cea fizica)

Nu m-am referit la nemurirea sufletului,ci la ceea ce a fost prezentat pana acum,daca avem suficient timp sa ne elevam in aceasta viata,daca nu ar trebui sa cautam metode prin care sa ne marim cat mai mult durata existentei de aici.
In acest context am spus ca eu nu cred ca avem nevoie de "nemurire".

+Quote Post
mica_curioasa
mesaj Nov 23 2008, 12:49 PM
Mesaj #27

cresc...

Conectat: 14-April 07
Membrul Nr.: 92,094

QUOTE (Ingp @ Nov 22 2008, 05:20 PM) *

sa stai in transa 2000 de ani si sa faci in corp ceea ce ai putea foarte bine sa faci si fara...nu vad sensul!
a fi in corp inseamna a trai printre tentatiile la care te supune acest corp, a invata sa faci fata acestora, sa te stapanesti, sa invingi aceste tentatii reducandu-le la nimic.
pt ce sa stai in transa 2000 de ani????? daca reusesti sa stai 50 cu siguranta ti-ai invins toate barierele. asa ca... e ilogic ceea ce ai scris mai sus.

+Quote Post
DR. ELIAS
mesaj Nov 23 2008, 01:03 PM
Mesaj #28

DAO

Conectat: 27-October 08
Membrul Nr.: 183,956

QUOTE (vali_ @ Nov 23 2008, 12:36 PM) *

Acel prag inainte nu exista... sa nu uitam ca s-a demonstrat ca au existat oameni si acum 80 de mil de oameni odata cu dinozaurii... sau gasit urme de picior,... dar nici odata fosile... astea au inceput sa apara brusc de acum vreo 35000 ani... nu e cam ciudat?... unde au disparut?...

QUOTE (mica_curioasa @ Nov 23 2008, 12:49 PM) *
sa stai in transa 2000 de ani si sa faci in corp ceea ce ai putea foarte bine sa faci si fara...nu vad sensul!
a fi in corp inseamna a trai printre tentatiile la care te supune acest corp, a invata sa faci fata acestora, sa te stapanesti, sa invingi aceste tentatii reducandu-le la nimic.
pt ce sa stai in transa 2000 de ani????? daca reusesti sa stai 50 cu siguranta ti-ai invins toate barierele. asa ca... e ilogic ceea ce ai scris mai sus.

Ptr a eleva trebuie sa te nasti... si sa stai intre tentatii... odata ce reusesti sa le supui atunci inseamna ca elevezi...
A fi maestru nu inseamna ca tre sa te ingrijesti numai de tine...
un maestru isi ajuta discipolii...
Elevarea nu se incheie asa pur si simplu... si nu vad ce este asa ilogic... ce crezi ca o data trecut pragul nu poti sa decazi?...

+Quote Post
mica_curioasa
mesaj Nov 23 2008, 01:08 PM
Mesaj #29

cresc...

Conectat: 14-April 07
Membrul Nr.: 92,094

QUOTE (Ingp @ Nov 23 2008, 01:03 PM) *
Ptr a eleva trebuie sa te nasti... si sa stai intre tentatii... odata ce reusesti sa le supui atunci inseamna ca elevezi...

de acord

A fi maestru nu inseamna ca tre sa te ingrijesti numai de tine...
un maestru isi ajuta discipolii...

de acord

+Quote Post
vali_
mesaj Nov 23 2008, 01:10 PM
Mesaj #30

Acel prag inainte nu exista... sa nu uitam ca s-a demonstrat ca au existat oameni si acum 80 de mil de oameni odata cu dinozaurii... sau gasit urme de picior,... dar nici odata fosile... astea au inceput sa apara brusc de acum vreo 35000 ani... nu e cam ciudat?... unde au disparut?...

in general in mai toate culturile mortii erau arsi deci ce ramasite vroiai? parca prin neolitic au inceput sa isi ingroape mortii.

+Quote Post
Reclama

-

Quote Post

20 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Versiune Lo-Fi Astazi: 15th March 2010 - 11:05 AM