Roportalul meu
Servicii Eveniment Articole ProgramTv Magazin Jocuri Horoscop Download Stiri Director Poze Anunturi Forum

Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )

3 Pagini V   1 2 3 >

Reply to this topicStart new topic
Automutilarea, unii oameni mai fac si asta
...Eden
mesaj Sep 28 2008, 02:28 PM
Mesaj #1

הילדה היהו

Grup: Advanced Member
Conectat: 23-July 08
Membrul Nr.: 166,701

V-ati automutilat vreodata ? Credeti ca automutilarea e o solutie pentru problemele sufletesti ? :|
Go to the top of the page

+Quote Post
MaxJuve
mesaj Sep 28 2008, 02:27 PM
Mesaj #2

yo sunt yo

Grup: Silver Member
Conectat: 3-December 07
Membrul Nr.: 126,037

asta ce mai e?atunci cand iti tai singur mainile,picioarele?

+Quote Post
Scorpionul_Rosu
mesaj Sep 28 2008, 03:41 PM
Mesaj #3

Guardian

Grup: Advanced Member
Conectat: 27-August 08
Membrul Nr.: 172,926

QUOTE (Herodias @ Sep 28 2008, 03:28 PM) *
V-ati automutilat vreodata ? Credeti ca automutilarea e o solutie pentru problemele sufletesti ? :|

De ce s-ar automutila cineva ? Ce castiga ? Durere si ceva cicatrici sau mai rau. Care ar fi scopul ? De durerile sufletesti nu scapi cauzandu-ti dureri fizice. Si daca te tai cu lama sau alte tampenii, oamenii vor crede ca esti nebun, nu ii va interesa prea tare de ce te tai cu lama, pentru ca un om sanatos gaseste mereu o solutie alternativa. Automutilarea cred ca e o solutie extrema pentru a atrage atentia asupra ta si a problemelor tale pe care nu poti sau nu vrei sa le rezolvi singur, iar altora nu le pasa de ele. Rezolvarea problemelor si-o gaseste fiecare in felul propriu, dar automutilarea nu rezolva nimic, garantat.

+Quote Post
Spring in Paris
mesaj Sep 28 2008, 04:03 PM
Mesaj #4

Angel

Grup: Full Members
Conectat: 22-October 06
Membrul Nr.: 60,469

Parcă mai e deschis pe undeva un topic de genul ăsta. Nu, nu m-am automutilat niciodată, cel puţin nu dpdv fizic blum.gif . Am făcut prostia să păstrez unele gānduri, ambiţii care mi-ar putea face rău şi mi-au şi făcut la un moment dat īn trecut.
Automutilarea nu mi se pare o soluţie bună pentru a rezolva anumite probleme sufleteşti, doar că unii aşa simt că au un anumit control asupra propriului corp, asupra propriei vieţi. Doresc să-şi facă rău īn mod conştient, pentru că aşa demonstrează că au şi ei o anumită influenţă asupra vieţii. E trist că unii oameni au o astfel de mentalitate... sad.gif

+Quote Post
Angel_of_life
mesaj Sep 28 2008, 04:15 PM
Mesaj #5

Orhidee

Conectat: 3-November 07
Membrul Nr.: 121,713

QUOTE (Herodias @ Sep 28 2008, 03:28 PM) *

da raspunsul la prima intrebare....si depinde de situatie....poate pentru moment te ajuta sa te calmezii sa nu faci lucruri mai grave....
si a mai fost deschis un topic de genu....cauta ...ca sigur gasesti....
QUOTE (MaxJuve @ Sep 28 2008, 03:27 PM) *
asta ce mai e?atunci cand iti tai singur mainile,picioarele?

da ceva de genu

QUOTE (alone4ever @ Sep 28 2008, 04:41 PM) *
De ce s-ar automutila cineva ? Ce castiga ? Durere si ceva cicatrici sau mai rau. Care ar fi scopul ? De durerile sufletesti nu scapi cauzandu-ti dureri fizice. Si daca te tai cu lama sau alte tampenii, oamenii vor crede ca esti nebun, nu ii va interesa prea tare de ce te tai cu lama, pentru ca un om sanatos gaseste mereu o solutie alternativa. Automutilarea cred ca e o solutie extrema pentru a atrage atentia asupra ta si a problemelor tale pe care nu poti sau nu vrei sa le rezolvi singur, iar altora nu le pasa de ele. Rezolvarea problemelor si-o gaseste fiecare in felul propriu, dar automutilarea nu rezolva nimic, garantat.

scopul....hm pentru moment te eliberezi de tensiune....scapi de conflictele interioare....te eliberezi de durere....fiecare evadeaza din realitatea luia asa cum poate....sunt persoane ce apeleaza la o astfel de solutie pentru ca atunci cand o fac se simt bine.....
da nu rezolva in opinia ta....a unui om ce nu o face dar in vedera unei persoane bolnave...e o rezolvare....

+Quote Post
MaxJuve
mesaj Sep 28 2008, 04:28 PM
Mesaj #6

yo sunt yo

Conectat: 3-December 07
Membrul Nr.: 126,037

la automutilare se incadreaza si momentele cand tragi cate un pumn in perete de-ti crapa degetele,ma rog asta nu voluntar,asa mai exista cate o saritura de pe fix uneori

+Quote Post
Angel_of_life
mesaj Sep 28 2008, 05:05 PM
Mesaj #7

Orhidee

Conectat: 3-November 07
Membrul Nr.: 121,713

QUOTE (MaxJuve @ Sep 28 2008, 05:28 PM) *
la automutilare se incadreaza si momentele cand tragi cate un pumn in perete de-ti crapa degetele,ma rog asta nu voluntar,asa mai exista cate o saritura de pe fix uneori

mda dragu meu....la automutilare se incadreaza orice iti provoaca tie rau...de ex...poti sa te automutilezi si cand iti rupi cate un fir de par.....sau sunt persoane care se ciupesc in momente de stres....chiar daca e un tic tot automutilare este.... doh.gif

+Quote Post
Rhini
mesaj Sep 29 2008, 03:28 AM
Mesaj #8

Fairytale

Grup: Gold Member
Conectat: 23-January 08
Membrul Nr.: 133,160

sau cand iti rupi unghiile , faci pielitele sa dea spre sangerare ... un mod de eliberare folosit acum cativa ani

+Quote Post
Darianna
mesaj Sep 29 2008, 11:05 AM
Mesaj #9

MERGI MA!

Grup: Gold Member
Conectat: 30-March 05
Membrul Nr.: 3,883

Sau te tai cu lama pe maini...

+Quote Post
Arcangelo
mesaj Sep 29 2008, 11:19 AM
Mesaj #10

Orhidee

Conectat: 26-February 08
Membrul Nr.: 139,602

Hai sa incadram toate gesturile de ura fata de sine la capitolul ,,automutilare''.Fie ele si gesturi ,,psihice''.
Adica,sunt oameni care se fac de ras,in mod deliberat,pentru a se...pedepsi.Nu doar gesturile fizice,de ura fata de propriul corp,sunt gesturi de automutilare...si gesturile de auto-respingere,dispret fata de sine,chiar incercarea de a ignora anumite ,,laturi'' din noi insine,si alea sunt automutilare.

De ce? -pai...de ce credem ca anumite laturi din noi sunt ,,rele'',de ce credem ca trebuie sa fim pedepsiti? -de ce ne scufundam in vinovatie...de ce nu ne iubim?!
Chiar, de ce?
In general,raspunsul este:pentru ca asa ne-au spus altii...si noi,i-am crezut!
Ne-au spus ca anumite laturi ale noastre,anumite comportamente,aspecte,sunt de...neiubit.Incercam sa le ascundem,sa scapam de ele...si...degeaba!
Solutia este iubirea si accepatrea,ura si respingerea sunt problema.

+Quote Post
Reclama

-

Quote Post

3 Pagini V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic

RSS Versiune Lo-Fi Astazi: 22nd March 2010 - 03:13 PM