Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )
![]() ![]() |
Ce este Raul?, Un raspuns pentru NeXuS (si cei ce pot citi mai mult de 2 randuri) |
Aug 18 2009, 07:53 PM
|
|
|
Orhidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 1,183 Conectat: 4-July 09 Locatie: Piatra Neamt Membrul Nr.: 235,598 |
Ce este RAUL? Deschideti TV-ul si o sa il vedeti, de la ... care a violat-o pe baba ... sau mai rau, s-ai violat/ucis propiul copil, de la ... care a condus ca un inconstient si a curmat viata celor care il insoteau sau a altora care se aflau in momentul nepotrivit la locul nepotrivit, pana la iubitii nostri conducatori condusi de lacomie; nu conducatorii tarisoarei noastre - ci luat global. Credeti ca sunt acolo ca sa hotarasca ce e bine pentru cei multi? Pentru ei nu suntem decat multi si prosti si usor de manipulat. Schimbarea puterii se face in favoarea unui grup de afaceristi/bancheri sau in favoarea celuilalt, dar nici unul nu iese in pierdere pentru ca fac afaceri impreuna ! Desi toti oamenii ne-am nascut egali si avem dreptul la respect, dupa cum singuri simtiti pe pielea voastra, nu suntem tratati cu respect si suntem incurajati/indemnati sa nu ne tratam nici noi unii pe altii cu respect. Pe langa respect as adauga demnitate, omenie... Asta e RAUL din zilele noastre. Tu spui realitatea, dar multi nu o vad, pentru ei este mai simplu sa dea vina pe Diavol decat sa-si asume responsabilitatea propriilor fapte! |
|
|
|
Aug 19 2009, 06:11 AM
|
|
|
Orhidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 1,208 Conectat: 25-March 09 Locatie: undeva in univers Membrul Nr.: 216,888 |
Ce este RAUL? .................................... Desi toti oamenii ne-am nascut egali si avem dreptul la respect, dupa cum singuri simtiti pe pielea voastra, nu suntem tratati cu respect si suntem incurajati/indemnati sa nu ne tratam nici noi unii pe altii cu respect. Pe langa respect as adauga demnitate, omenie... Asta e RAUL din zilele noastre. Suntem pe un topic religios si cred ca posturile ar trebui sa reflecte acest lucru . Nicaieri in Biblie nu se mentioneaza faptul ca toti oamenii sunt egali ci doar egali in fata lui Dumnezeu ! De asemenea notiunile de respect , demnitate , omenie -caracteristice umanismului -nu se regasesc in aceasta carte . Singurul rau din punct de vedere biblic este neascultarea poruncilor divine , restul nu are nici-o relevanta.... |
|
|
|
Sep 21 2009, 09:02 PM
|
|
|
Lalea ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 166 Conectat: 18-September 09 Locatie: sapanta Membrul Nr.: 247,450 |
Raul?grea intrebare.Asa in sens universal raul e o notiune relativa,subiectiva si obiectiva.Pentru a supravituii sistemele isi fura intre ele energia sau o iau pur si simplu cu forta si atunci din punctul nostru de vedere e bine ca am prins un peste si l-am mancat dar pentru el nu prea e bine,e chiar fatal.Te referi desigur la raul dintre oameni.Ei bine,existenta raului intre oameni ne dovedeste ca ne supunem acelorasi legi universale numai ca intre oameni el capata o amploare nemaiintilnita in univers.Daca in univers sistemele isi fac rau unele altora pentru a supravietui,pe pamant oamenii isi fac rau unii altora din placere.Unii spun ca rautatea vine din prostie dar nu sunt prea convins ca am vazut multi oameni destepti si rai.Sfatul meu ar fi acela sa va feriti cat puteti de oamenii rai si sa n-aveti increderea ca vor deveni vreodata buni.Prostia se mai indreapta dar rautatea niciodata.
|
|
|
|
Dec 9 2009, 11:57 AM
|
|
|
Trandafir ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 292 Conectat: 10-March 08 Locatie: ploiesti Membrul Nr.: 141,694 |
Dar cum ii deosebesti? Dupa ecusoane?
|
|
|
|
Dec 14 2009, 06:31 AM
|
|
|
Orhidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 1,183 Conectat: 4-July 09 Locatie: Piatra Neamt Membrul Nr.: 235,598 |
Dar cum ii deosebesti? Dupa ecusoane? Raul nu poarta niciodata ecusoane si nici nu are lozinci care sa indemne oamenii sa faca rau! Raul poate fi descoperit doar analizand faptele sale, pentru ca vorbele-i sunt foarte frumoase. Analizati-i pe cei mai mari dictatori ai lumii, toti aveau mesaje frumoase, dar fapte abominabile! |
|
|
|
Dec 16 2009, 09:47 AM
|
|
|
Trandafir ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 292 Conectat: 10-March 08 Locatie: ploiesti Membrul Nr.: 141,694 |
Sa intelegem atunci ca sunt oameni care desi vorbesc foarte prost, sunt plini de intentii bune?
|
|
|
|
| Reclama |
|
||
![]() - |
|
||
|
|