Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )
![]() ![]() |
html, probleme cu frames |
Jan 14 2008, 05:08 PM
|
|
|
Ghiocel Grup: Members Mesaje: 1 Conectat: 14-January 08 Membrul Nr.: 131,609 |
am tot incercat sa imi fac o pagina. l-am ipartit in 2 frames in partea stanga am pus butoane flash si in dreapta ar trebui sa imi apara o pafina... acuma vine problema nu imi deschide in partea dreapta a pagina ci imi deschide in alt tab desi i-am dat acolo sa mil deschida in freimul cu numele cutare ceva solutii sau din ce cauza se intampla acest lucru ? Acest mesaj a fost editat de catre str8_2_me: Jan 14 2008, 05:09 PM |
|
|
|
Jan 14 2008, 08:34 PM
|
|
|
Active Member ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 272 Conectat: 3-August 07 Locatie: Bucuresti Membrul Nr.: 108,995 |
ma ajuta si pe mine cineva am tot incercat sa imi fac o pagina. l-am ipartit in 2 frames in partea stanga am pus butoane flash si in dreapta ar trebui sa imi apara o pafina... acuma vine problema nu imi deschide in partea dreapta a pagina ci imi deschide in alt tab desi i-am dat acolo sa mil deschida in freimul cu numele cutare ceva solutii sau din ce cauza se intampla acest lucru ? In primul rand ar fi ideal daca ai scrie mai corect. In al doilea rand ar fi de preferat sa ne arati si pagina, ( munca ta ) , ca sa ne dam seama mai exact, ce nu merge. |
|
|
|
| Reclama |
|
||
![]() - |
|
||
|
|
|||