Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )
![]() ![]() |
Noul Om in Noua Societate, Incotro ne indreptam dirijati fiind din umbra |
May 15 2007, 07:01 PM
|
|
|
Orhidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 2,048 Conectat: 22-February 07 Membrul Nr.: 82,937 |
|
|
|
|
May 15 2007, 07:34 PM
|
|
|
Lalea ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 103 Conectat: 26-February 07 Membrul Nr.: 83,690 |
oameni buni, de unde atatea conceptii cum ca traim intr-o era noua a sclavagismului modern? cine obliga pe altii sa munceasca 25 de ore din 24? deadlinurile si altele? sa fim seriosi... va vaitati ca se munceste mult, in schimb stati toata ziua pe forum, asta munciti. spuneti ca de fapt munciti pentru altii. munciti pentru voi atunci, riscati, investiti, si o sa vedeti cum este. sunt destul de multi care au ajuns sa aiba o afacere pe care sa o tina pe picioare altii, dar la inceputuri n-a fost asa usor. s-a riscat, poate au fost nopti in care nu se dormea pentru ca stiai ca a doua zi trebuie sa platesti rata la banca sau facturile la furnizori. In Romania exista conceptia comunista ca nu trebuie sa ai datorii si musai trebuie sa ai casa ta. Cine pe cine obliga sa ia un credit de 50.000 de euro si sa-si cumpere o casa? de ce nu investeste banii astia intr-o afacere in asa fel incat peste o perioada, nu scurta intr-adevar, sa-si ia o casa, sa angajeze oameni care sa-i conduca afacerea si el doar sa o controleze? munciti, fratilor, si stati pe forumuri si mess pe banii vostri nu pe-ai altora.
|
|
|
|
May 15 2007, 07:43 PM
|
|
|
Orhidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 2,048 Conectat: 22-February 07 Membrul Nr.: 82,937 |
Cine pe cine obliga sa ia un credit de 50.000 de euro si sa-si cumpere o casa? de ce nu investeste banii astia intr-o afacere in asa fel incat peste o perioada, nu scurta intr-adevar, sa-si ia o casa, sa angajeze oameni care sa-i conduca afacerea si el doar sa o controleze? munciti, fratilor, si stati pe forumuri si mess pe banii vostri nu pe-ai altora. Ma faci sa rad... afaceri medii in 2007, in fieful corpiratiilor ? in taxarea statului ? ma faci sa rad... Acest mesaj a fost editat de catre Croitorul din Panama: May 15 2007, 07:43 PM |
|
|
|
May 15 2007, 07:50 PM
|
|
|
Lalea ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 103 Conectat: 26-February 07 Membrul Nr.: 83,690 |
|
|
|
|
May 15 2007, 08:59 PM
|
|
|
Lalea ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 218 Conectat: 26-April 07 Locatie: Constanta Membrul Nr.: 94,086 |
Ca idee generala, nimeni nu te olbiga la nimic. Nu vrei credite, sugi destu sau astepti sa faci 100000 sa iti iei casa sau masina. Nu vrei droguri, nu cumperi. Nu vrei fast food, il ocolesti. Nu vrei card bancar, tii banii la ciorap. E simpul ca buna ziua, se acuza societatea pt alegerile sau greselile fiecaruia. Cand ai de ales din zeci de variante si alegi prost, asta nu e sclavie, mosu. Acest mesaj a fost editat de catre Andrii-Popa: May 15 2007, 09:00 PM |
|
|
|
May 16 2007, 10:41 AM
|
|
|
|
|
|
|
May 16 2007, 10:51 AM
|
|
|
eu insami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 7,772 Conectat: 22-July 05 Locatie: acolo unde mi-e locul Membrul Nr.: 6,911 |
|
|
|
|
May 16 2007, 11:24 AM
|
|
|
Lalea ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 218 Conectat: 26-April 07 Locatie: Constanta Membrul Nr.: 94,086 |
Prefer sa nu mai comentez nik. Salut!
Acest mesaj a fost editat de catre Andrii-Popa: May 16 2007, 11:24 AM |
|
|
|
May 16 2007, 11:25 AM
|
|
|
Problema este societatea si corporatiile !
Eu ce incerc sa spun ca atat pe plan spiritual, politic si economic - statistic, am cam am ajuns la limita ; respectiv religia este o dogma invechita, politica este paravanul sub care corporatiile primesc legi datorita lobyului sa fure legal, masoneria a devenit un club de afaceri oligarhic si individualist, economia a devenit o sclavie voluntara pentru oamenii de rand care manati din urma de rate, credite si taxe se sacrifica pe altarul productivitatii corporatiste - cum am spus statistic, nu toti, DAR marea parte. Probabil ca in Romania aceasta influenta satanica nu si-a facut inca prezenta ; ca fapt divers, daca asculti atent versurile trupele mari de pop si rock cam numai despre asta canta de prin 80 si pana in prezent... la fel si cu filmele care au succes Trainspotting, American Beauty, Fight Club, Matrix, Click, Baraka sau documentarul The Corporation din care as dorii sa vedeti un fragment care prezinta manipularea copiilor prin reclame ca sa-si toace la cap parintii, sa implore : http://video.google.ca/videoplay?docid=116...en+manipulation Cand societatea si economia au ajuns de un asemenea cinism inimaginabil, cum am spus consider ca am ajuns la limita lumii materiale ! Trebuie sa ne reinventam pe noi, sa ne schimbam mentalitatile si prioritatile si astfel societatea.
Acest mesaj a fost editat de catre Croitorul din Panama: May 16 2007, 11:55 AM |
|
|
|
May 16 2007, 11:46 AM
|
|
|
eu insami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 7,772 Conectat: 22-July 05 Locatie: acolo unde mi-e locul Membrul Nr.: 6,911 |
|
|
|
|
| Reclama |
|
||
![]() - |
|
||
|
|