Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )
![]() ![]() |
Asezamantul ortodox din Ierichon-Teritoriile Autonome Palestiniene |
Mar 19 2007, 11:31 AM
|
|
|
Boboc ![]() Grup: Full Members Mesaje: 32 Conectat: 18-March 07 Membrul Nr.: 87,153 |
Mi-ar placea daca domnul Gigi Becali ar privi aceste imagini si ar face o donatie Bisericii. Dudul lui Zaheu, care s-a urcat in copac, fiind mic de statura pentru a vedea venirea Mantuitorului ![]() Biserica greaca unde este acest dud : ![]() Sfantul Asezamant in cateva imagini : Cladirea este cred ca cea mai inalta din Ierichon, multi musulmani fiind deranjati ca turla bisericii depaseste minaretele moscheelor. ![]() ![]() ![]() .![]() ![]() Cladirea este cred ca cea mai inalta din Ierichon, multi musulmani fiind deranjati ca turla bisericii depaseste minaretele moscheelor. ![]() Acum cateva detalii din interior...observati pictura: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Panorma Ierichonului, in departare Muntele Ispitirii, unde se spune ca Diavolul a vrut sa-l ispiteasca pe Mantuitor: ![]() Cea mai mare moschee din Ierichon ![]() Cu aceasta poza nu vreau sa ofensez pe nimeni insa nu cu mult inainte sa moara, Yasser Arafat si-a dat acordul pentru construirea Sfantului Lacas... ![]() Urmele unor lupte mai vechi: ![]() Fotograful Dvs, la Marea Moarta, in aceeasi zi. Va multumesc
Acest mesaj a fost editat de catre Fairgame: Mar 19 2007, 11:31 AM |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune Lo-Fi | Astazi: 21st March 2010 - 07:55 PM |
Harti
Produse din magazin
Evenimente

Mar 19 2007, 11:31 AM