Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )
![]() ![]() |
greseala de neiertat?, teribilismul adolescentei |
Jan 30 2007, 08:46 AM
|
|
|
Trandafir ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 306 Conectat: 30-January 07 Membrul Nr.: 78,678 |
as vrea sa pun in dicutie o mai veche problema a mea.in adolescenta,intr-un acces de nonconformism si nebunie,am ajuns sa fac sex cu prietenul meu in cimitir!pe moment nu am acodat nici o importanta faptului respectiv,insa cu timpul am inceput sa ma simt rau pentru ce am facut.am senzatia ca persoanele pe care le am acum in jurul meu,daca ar sti ce am facut,m-ar privi ca pe un monstru.voi ce parere aveti?cum ati reactiona daca ati auzi asa ceva despre o cunoscuta de-a voastra?stiu ca nu e nimeni perfect si ca ceea ce am facut nu s-a cauzat perversiunii,ci doar unui acces de nonconformism si de teribilism! |
|
|
|
Jan 30 2007, 10:01 AM
|
|
|
Zana sefa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 512 Conectat: 21-September 06 Locatie: Aici! Membrul Nr.: 55,016 |
salutari tuturor! as vrea sa pun in dicutie o mai veche problema a mea.in adolescenta,intr-un acces de nonconformism si nebunie,am ajuns sa fac sex cu prietenul meu in cimitir!pe moment nu am acodat nici o importanta faptului respectiv,insa cu timpul am inceput sa ma simt rau pentru ce am facut.am senzatia ca persoanele pe care le am acum in jurul meu,daca ar sti ce am facut,m-ar privi ca pe un monstru.voi ce parere aveti?cum ati reactiona daca ati auzi asa ceva despre o cunoscuta de-a voastra?stiu ca nu e nimeni perfect si ca ceea ce am facut nu s-a cauzat perversiunii,ci doar unui acces de nonconformism si de teribilism! Nu ajungea un topic? |
|
|
|
Jan 30 2007, 10:04 AM
|
|
|
Ochelarista cārcotaşă! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Member Mesaje: 4,559 Conectat: 31-October 05 Locatie: bucuresti Membrul Nr.: 11,282 |
ai facut-o si timpul nu-l mai poti da inapoi sa repari ceea ce acum se pare ca regreti. impaca-te cu ideea si lasa remuscarile deoparte. the show must go on
p.s. : pe viitor incearca sa nu mai faci lucruri pe care apoi sa le regreti. Acest mesaj a fost editat de catre flori de camp: Jan 30 2007, 10:05 AM |
|
|
|
Jan 30 2007, 01:24 PM
|
|
|
Orhidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Member Mesaje: 3,776 Conectat: 20-June 06 Locatie: Craiova Membrul Nr.: 41,874 |
Ar trebui sa te gandesti ce fericiti trebuie sa fi fost scheletii. Nu cred sa aiba parte de asa ceva foarte des ^^
|
|
|
|
Jan 30 2007, 07:23 PM
|
|
|
Orhidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Member Mesaje: 4,364 Conectat: 24-October 05 Locatie: Portland, Oregon Membrul Nr.: 10,843 |
salutari tuturor! as vrea sa pun in dicutie o mai veche problema a mea.in adolescenta,intr-un acces de nonconformism si nebunie,am ajuns sa fac sex cu prietenul meu in cimitir!pe moment nu am acodat nici o importanta faptului respectiv,insa cu timpul am inceput sa ma simt rau pentru ce am facut.am senzatia ca persoanele pe care le am acum in jurul meu,daca ar sti ce am facut,m-ar privi ca pe un monstru.voi ce parere aveti?cum ati reactiona daca ati auzi asa ceva despre o cunoscuta de-a voastra?stiu ca nu e nimeni perfect si ca ceea ce am facut nu s-a cauzat perversiunii,ci doar unui acces de nonconformism si de teribilism! Pacatul tau se numeste curvie! Trebuie sa il marturisesti Domnului Isus ,sa te pocaiesti si sa nu mai faci asa ceva.Daca vei citi Scriptura, vei putea afla mai multe despre Viata care vrea sa ti-o dea Dumnezeu, prin Fiul Sau Isus Cristos. Dumnnezeu cu tine! |
|
|
|
Jan 30 2007, 09:15 PM
|
|
|
Orhidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Member Mesaje: 3,776 Conectat: 20-June 06 Locatie: Craiova Membrul Nr.: 41,874 |
Daca o sa te iei dupa ce spune cioanas iti garantez ca vei ajunge din nou in cimitir mai repede decat ai banui, dar fara sa mai iesi
|
|
|
|
Jan 30 2007, 10:01 PM
|
|
|
...la tinereţe... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 1,057 Conectat: 30-May 06 Locatie: Craiova Membrul Nr.: 38,536 |
Cred că a mai postat aici deoarece vrea şi o variantă religioasă. |
|
|
|
Jan 30 2007, 11:32 PM
|
|
|
Orhidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Member Mesaje: 4,364 Conectat: 24-October 05 Locatie: Portland, Oregon Membrul Nr.: 10,843 |
Daca o sa te iei dupa ce spune cioanas iti garantez ca vei ajunge din nou in cimitir mai repede decat ai banui, dar fara sa mai iesi Pentru tine crestinism inseamna moarte! Imi pare rau, pentru un crestin, pacat inseamna moarte! A curvi iti aduce o prapastie in inima si o despartire de Dumnezeu. Vina din inima ei, denota consecinta pacatului in inima omului. |
|
|
|
Jan 31 2007, 08:51 AM
|
|
|
Boboc ![]() Grup: Members Mesaje: 6 Conectat: 31-January 07 Membrul Nr.: 78,831 |
Pentru tine crestinism inseamna moarte! Imi pare rau, pentru un crestin, pacat inseamna moarte! A curvi iti aduce o prapastie in inima si o despartire de Dumnezeu. Vina din inima ei, denota consecinta pacatului in inima omului. Da crestinismul NEOPROTESTANT e MOARTE! Crestinism asa cum il propaga cioanas inseamna sa te vinzi ptr o "viata" de dupa viata adica MORTII!!! A iubi si a implini iubirea nu este nici o greseala! Este cea mai minunata binecuvantare venita de la Dumnezeu. Greseala de neiertat este sa nu iubesti si sa nu te daruiesti iubirii si sa crezi ca un franar semianalfabet, vandut nu se stie cui, iti intermediaza tie legatura cu divinitatea (nu se stie care) si ca iti poate da binecuvantare! El are capacitatea decat de a invarti cel mult franele la marfar ca de aia e franar, dar binecuvantarea Dumnezeiasca este ceea ce simti in sufletul tau si se cheama IUBIRE....si e un PACAT sa nu o implinesti!....mai multa binecuvantare decat atat nu poti primi de la nici un Dumnezeu ...ce sa mai asteptam atunci de la un franar cu biblia in mana? |
|
|
|
Jan 31 2007, 08:58 AM
|
|
|
Zana sefa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 512 Conectat: 21-September 06 Locatie: Aici! Membrul Nr.: 55,016 |
|
|
|
|
| Reclama |
|
||
![]() - |
|
||
|
|