Roportalul meu
Servicii Eveniment Articole ProgramTv Magazin Jocuri Horoscop Download Stiri Director Poze Anunturi Forum

Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )

4 Pagini V   1 2 3 > » 

Closed TopicStart new topic
greseala de neiertat?, teribilismul adolescentei
lorelai1907
mesaj Jan 30 2007, 08:46 AM
Mesaj #1

Trandafir

Grup: Full Members
Conectat: 30-January 07
Membrul Nr.: 78,678

salutari tuturor!
as vrea sa pun in dicutie o mai veche problema a mea.in adolescenta,intr-un acces de nonconformism si nebunie,am ajuns sa fac sex cu prietenul meu in cimitir!pe moment nu am acodat nici o importanta faptului respectiv,insa cu timpul am inceput sa ma simt rau pentru ce am facut.am senzatia ca persoanele pe care le am acum in jurul meu,daca ar sti ce am facut,m-ar privi ca pe un monstru.voi ce parere aveti?cum ati reactiona daca ati auzi asa ceva despre o cunoscuta de-a voastra?stiu ca nu e nimeni perfect si ca ceea ce am facut nu s-a cauzat perversiunii,ci doar unui acces de nonconformism si de teribilism!
Go to the top of the page

+Quote Post
zanapadurilor
mesaj Jan 30 2007, 10:01 AM
Mesaj #2

Zana sefa!

Grup: Advanced Member
Conectat: 21-September 06
Membrul Nr.: 55,016

blink.gif
QUOTE (lorelai1907 @ Jan 30 2007, 10:46 AM) *
salutari tuturor!
as vrea sa pun in dicutie o mai veche problema a mea.in adolescenta,intr-un acces de nonconformism si nebunie,am ajuns sa fac sex cu prietenul meu in cimitir!pe moment nu am acodat nici o importanta faptului respectiv,insa cu timpul am inceput sa ma simt rau pentru ce am facut.am senzatia ca persoanele pe care le am acum in jurul meu,daca ar sti ce am facut,m-ar privi ca pe un monstru.voi ce parere aveti?cum ati reactiona daca ati auzi asa ceva despre o cunoscuta de-a voastra?stiu ca nu e nimeni perfect si ca ceea ce am facut nu s-a cauzat perversiunii,ci doar unui acces de nonconformism si de teribilism!
blink.gif blink.gif blink.gif
Nu ajungea un topic?

+Quote Post
flori de camp
mesaj Jan 30 2007, 10:04 AM
Mesaj #3

Ochelarista cārcotaşă!

Grup: Silver Member
Conectat: 31-October 05
Membrul Nr.: 11,282

ai facut-o si timpul nu-l mai poti da inapoi sa repari ceea ce acum se pare ca regreti. impaca-te cu ideea si lasa remuscarile deoparte. the show must go on good.gif

p.s. : pe viitor incearca sa nu mai faci lucruri pe care apoi sa le regreti.

Acest mesaj a fost editat de catre flori de camp: Jan 30 2007, 10:05 AM

+Quote Post
DarkBringer
mesaj Jan 30 2007, 01:24 PM
Mesaj #4

Orhidee

Conectat: 20-June 06
Membrul Nr.: 41,874

Ar trebui sa te gandesti ce fericiti trebuie sa fi fost scheletii. Nu cred sa aiba parte de asa ceva foarte des ^^

+Quote Post
cioanas
mesaj Jan 30 2007, 07:23 PM
Mesaj #5

Orhidee

Conectat: 24-October 05
Membrul Nr.: 10,843

QUOTE (lorelai1907 @ Jan 30 2007, 09:46 AM) *
salutari tuturor!

Pacatul tau se numeste curvie! Trebuie sa il marturisesti Domnului Isus ,sa te pocaiesti si sa nu mai faci asa ceva.Daca vei citi Scriptura, vei putea afla mai multe despre Viata care vrea sa ti-o dea Dumnezeu, prin Fiul Sau Isus Cristos.
Dumnnezeu cu tine!

+Quote Post
DarkBringer
mesaj Jan 30 2007, 09:15 PM
Mesaj #6

Orhidee

Conectat: 20-June 06
Membrul Nr.: 41,874

Daca o sa te iei dupa ce spune cioanas iti garantez ca vei ajunge din nou in cimitir mai repede decat ai banui, dar fara sa mai iesi spiteful.gif

+Quote Post
Crusher
mesaj Jan 30 2007, 10:01 PM
Mesaj #7

...la tinereţe...

Conectat: 30-May 06
Membrul Nr.: 38,536

rofl.gif

Cred că a mai postat aici deoarece vrea şi o variantă religioasă.

+Quote Post
cioanas
mesaj Jan 30 2007, 11:32 PM
Mesaj #8

Orhidee

Conectat: 24-October 05
Membrul Nr.: 10,843

QUOTE (DarkBringer @ Jan 30 2007, 10:15 PM) *
Daca o sa te iei dupa ce spune cioanas iti garantez ca vei ajunge din nou in cimitir mai repede decat ai banui, dar fara sa mai iesi spiteful.gif

Pentru tine crestinism inseamna moarte! Imi pare rau, pentru un crestin, pacat inseamna moarte! A curvi iti aduce o prapastie in inima si o despartire de Dumnezeu. Vina din inima ei, denota consecinta pacatului in inima omului.

+Quote Post
shockmoise
mesaj Jan 31 2007, 08:51 AM
Mesaj #9

Boboc
*

Grup: Members
Conectat: 31-January 07
Membrul Nr.: 78,831

QUOTE (cioanas @ Jan 30 2007, 11:32 PM) *
Pentru tine crestinism inseamna moarte! Imi pare rau, pentru un crestin, pacat inseamna moarte! A curvi iti aduce o prapastie in inima si o despartire de Dumnezeu. Vina din inima ei, denota consecinta pacatului in inima omului.

Da crestinismul NEOPROTESTANT e MOARTE!
Crestinism asa cum il propaga cioanas inseamna sa te vinzi ptr o "viata" de dupa viata adica MORTII!!!

A iubi si a implini iubirea nu este nici o greseala!

Este cea mai minunata binecuvantare venita de la Dumnezeu.

Greseala de neiertat este sa nu iubesti si sa nu te daruiesti iubirii si sa crezi ca un franar semianalfabet, vandut nu se stie cui, iti intermediaza tie legatura cu divinitatea (nu se stie care) si ca iti poate da binecuvantare!

El are capacitatea decat de a invarti cel mult franele la marfar ca de aia e franar, dar binecuvantarea Dumnezeiasca este ceea ce simti in sufletul tau si se cheama IUBIRE....si e un PACAT sa nu o implinesti!....mai multa binecuvantare decat atat nu poti primi de la nici un Dumnezeu ...ce sa mai asteptam atunci de la un franar cu biblia in mana?

+Quote Post
zanapadurilor
mesaj Jan 31 2007, 08:58 AM
Mesaj #10

Zana sefa!

Conectat: 21-September 06
Membrul Nr.: 55,016

QUOTE (Crusher @ Jan 31 2007, 12:01 AM) *
rofl.gif

Cred că a mai postat aici deoarece vrea şi o variantă religioasă.

Am inteles. flowers1.gif

+Quote Post
Reclama

-

Quote Post

4 Pagini V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Versiune Lo-Fi Astazi: 21st March 2010 - 12:36 PM