Roportalul meu
Servicii Eveniment Articole ProgramTv Magazin Jocuri Horoscop Download Stiri Director Poze Anunturi Forum

Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )

2 Pagini V   1 2 >

Reply to this topicStart new topic
Drept, Profesor: TermitaBlonda
Crusher
mesaj Dec 22 2006, 03:12 PM
Mesaj #1

...la tinereţe...

Grup: Advanced Member
Conectat: 30-May 06
Membrul Nr.: 38,536

Blonda de la Drept vă va ajuta. grin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Helene 23
mesaj Dec 22 2006, 03:29 PM
Mesaj #2

Crin

Conectat: 22-September 06
Membrul Nr.: 55,202

QUOTE (Crusher @ Dec 22 2006, 03:12 PM) *
Blonda de la Drept vă va ajuta. grin.gif

ce tare yahoo.gif

+Quote Post
Wahaha
mesaj Dec 23 2006, 07:23 PM
Mesaj #3

Aspiranta

Conectat: 29-December 05
Membrul Nr.: 16,253

A este actionat in instanta de B, care revendica un imobil aflat in posesia lui A. In aparare, A invoca uzucapiunea, aratand ca impreuna cu C, care a folosit imobilul inaintea sa timp de 3 ani, a strans o posesie de 31 ani.
Reclamantul precizeaza ca A l-a determinat pe C sa renunte la imobil in favoarea sa, amenintandu-l cu moartea, deci posesia paratului nu e utila si acesta nu a putut uzucapa. Care e solutia?

+Quote Post
Dirtyangel
mesaj Dec 23 2006, 08:49 PM
Mesaj #4

Crin

Conectat: 16-August 06
Membrul Nr.: 49,391

QUOTE (Wahaha @ Dec 23 2006, 07:23 PM) *
A este actionat in instanta de B, care revendica un imobil aflat in posesia lui A. In aparare, A invoca uzucapiunea, aratand ca impreuna cu C, care a folosit imobilul inaintea sa timp de 3 ani, a strans o posesie de 31 ani.
Reclamantul precizeaza ca A l-a determinat pe C sa renunte la imobil in favoarea sa, amenintandu-l cu moartea, deci posesia paratului nu e utila si acesta nu a putut uzucapa. Care e solutia?

stars.gif stars.gif stars.gif nu intelesesi nici o boaba

+Quote Post
Dunedainul
mesaj Dec 24 2006, 02:30 AM
Mesaj #5

Orhidee

Grup: Banned
Conectat: 11-February 06
Membrul Nr.: 22,402

QUOTE (Wahaha @ Dec 23 2006, 09:23 PM) *

smile.gif si zdrang cu regula de 3 simpla in scoala de drept! mai bine invoca aia 20 de ani si zicea nu vreau decat podul si mansarda. si dupa aia il asasina pe B cu manelede sus si tehno de jos...de fugea ala mancand pamantul biggrin2.gif

+Quote Post
**==
mesaj Dec 24 2006, 07:49 AM
Mesaj #6

Orhidee

Grup: Gold Member
Conectat: 13-September 06
Membrul Nr.: 53,655

QUOTE (Wahaha @ Dec 23 2006, 06:23 PM) *

Conditia de baza a uzucapiunii este posesia neviciata, utila: continua, neintrerupta, netulburata, publica si sub nume de proprietar..
Pentru a opera uzucapiunea de 30 de ani trebuie sa existe o posesie de 30 de ani, utila (neviciata).
prescriptia extinctiva are ca efect incetarea posibilitatii de obtinere a realizarii unor drepturi prin constrangere.Daca B poate dovedi ca A..a obtinut prin costringere dreptul..are cistig de cauza ..
Daca nu i-se va respince cererea de revendicare ,ca fiind nefondata .

+Quote Post
puiu.t
mesaj Dec 26 2006, 04:28 PM
Mesaj #7

cel mai simpatic

Conectat: 28-June 06
Membrul Nr.: 43,010

e drept aici?
e drept ca la lb. maghiara sa fie atatea pagini de citit in cateva zile?..hihihi

...sau profesoara are farmec!

+Quote Post
Alethia
mesaj Dec 29 2006, 09:14 AM
Mesaj #8

Nimfa a padurii

Conectat: 24-June 06
Membrul Nr.: 42,438

O prima solutie ar fi amanarea procesului si judecarea cazului daca A chiar i-a furat proprietatea lui C.

+Quote Post
*Shiva*
mesaj Jan 4 2007, 04:54 PM
Mesaj #9

sinner

Conectat: 19-August 05
Membrul Nr.: 7,923

QUOTE (laurent-III-rd @ Dec 24 2006, 09:49 AM) *
Conditia de baza a uzucapiunii este posesia neviciata, utila: continua, neintrerupta, netulburata, publica si sub nume de proprietar..
Pentru a opera uzucapiunea de 30 de ani trebuie sa existe o posesie de 30 de ani, utila (neviciata).
prescriptia extinctiva are ca efect incetarea posibilitatii de obtinere a realizarii unor drepturi prin constrangere.Daca B poate dovedi ca A..a obtinut prin costringere dreptul..are cistig de cauza ..
Daca nu i-se va respince cererea de revendicare ,ca fiind nefondata .
Corect....Cred ca Laur trebuia sa fie profu`....Nu eu....mai ales ca nici n-am fost pe faza...
focus.gif

+Quote Post
Wahaha
mesaj Jan 4 2007, 05:14 PM
Mesaj #10

Aspiranta

Conectat: 29-December 05
Membrul Nr.: 16,253

Intrebari ajutatoare: Cine e A, B, C? De buna sau reaua-credinta ce ziceti? Se poate invoca jonctiunea posesiilor?

+Quote Post
Reclama

-

Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

RSS Versiune Lo-Fi Astazi: 17th March 2010 - 06:45 AM