Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )
improvizatii, sau cum sa ajungi cu rabla la destinatie |
Nov 10 2006, 12:43 AM
|
|
|
menumorut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 1,865 Conectat: 1-June 04 Locatie: mult mai aproape decit crezi...( Cluj-Napoca) Membrul Nr.: 108 |
Hai sa vedem cum ajungem cu rabla acasa! Cum folosim apa de izvor si un borcan de mustar cu firimituri de piine pentru etansat radiatorul, nasturii de la camasa pentru a intari scinteia la bujii, socul legat in locul acceleratiei cind cablul s-a rupt sau acceleratia legata de cureaua de la pantaloni ( la motocicleta) iarba in roata sa poti veni acasa, multe altele. Unora, poate le va fi de folos pe bune, am vazut dacii bune de dus la REMAT inca circulind...Si multi din noi poate inca n-am vindut rablele si ne tenteaza sa mergem cu ele stiu eu...la pescuit, sa nu umplem de noroi masina noua...daci putem sa experimentam!!! De exemplu una din cele mai hilare chestii- la o antica " Mobra" cu rezervorul gaurit de rugina si care pierdea benzina ( gaurile fiind in partea de jos, sub rezervor) solutia a fost turnarea in rezervor a doua conserve de fasole ( contine majoritate apa) care a acoperit gaurile si a ridicat benzina de pe pozitia " rezerva" pe pozitia " normal" a rezervorului. Normal, continutul conservei s-a dus jos, fiind mai dens, dar doamne- feri sa gresesti pozitia la robinet, ca intra zeama de fasole in carburator...Dar sigur ajungi acasa. Astept experientele voastre!!! |
|
|
|
Mesaje in acest topic
Victor Apostu improvizatii Nov 10 2006, 12:43 AM
Victor Apostu Hai ca vin eu cu prima metoda...ca vad ca de uitat... Dec 5 2006, 12:01 AM
harald Prima trebuia postată la "Colţul ve... Dec 5 2006, 12:15 AM![]() ![]() |
|
Versiune Lo-Fi | Astazi: 22nd March 2010 - 04:02 AM |
Articole
Poze

Nov 10 2006, 12:43 AM