Roportalul meu
Servicii Eveniment Articole ProgramTv Magazin Jocuri Horoscop Download Stiri Director Poze Anunturi Forum

Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )

Ciudatenii la mine in PC, Caractere ciudate in tot calculatorul!!!
EmmaD
mesaj May 8 2006, 12:46 AM
Mesaj #1

Orhidee

Grup: Advanced Member
Conectat: 9-April 06
Membrul Nr.: 30,562

Asta seara, cand am deschis PCul am avut mareaaaaaaaaa si neplacuta "surpriza" sa vad pe desktop doar caractere ciudate!!!! stars.gif Doar iconurile le puteam vedea ca tot ce era scris aparea sub forma de patrate, dreptunghiuri, semne de punctuatie si alte caractere, numa' litere nu!!! Deschid Windows Explorer = aceiasi problema. Ce sa fac, eram ca orbul prin calculator?!? Am mers pe "pipaite" pt ca mi-am personalizat fisierele cu anumite simboluri si asa am incercat sa salvez ce pot si cat mai pot inainte de format, desi tare imi era teama ca trebuia sa formatez tot HHDul. Intre timp i-am dat un scan cu Bitdefender 9 si nimik!!! Zic, gata, e busit si asta, normal ca nu mai vede nimik. Si totusi sistemul meu functiona perfect!!! Se misca lejer, programele raspundeau la comenzi. In afara faptului ca nu puteam citi nimik asa la prima vedere, cand deschideam un program acesta functiona perfect normal, in plus pe interfata lor imi aparea scrisul corect in romana sau engleza!?!
Am rulat cam toti antispy + Avast si nimik!!! Calculatorul curat.
Am dat scan on-line cu Bitdefender, McAfee si Symantec si tot nimik!!!!!!!
I-am dat un sistem restore si si-a revenit.
Ce ar putea sa fie asta, ca sincer mie cred ca mi-a scos ceva peri albi????????

Mentiuni: azi am bantuit pe Google, pe niste pagini personale ale celor care au cont acolo si pe paginile de ajutor. Am gasit cateva interesante si le-am salvat in Word. Ar putea fi asta cauza, desi n-am gasit nici un Netsky???
Mai am o banuiala, desi s-ar putea sa ma insel, cum ca ar fi mana Microsoftului aici. De ceva timp m-am pricopsit cu un update la care n-am fost atenta si care acum ma sacaie ca "This is not a Genuine..." si trebuie sa astept ceva timp pana sa pot intra in PC. Culmea e ca la restart in loc de Windows XP apareau ciudateniile, dar avertizarea astora era perfect lizibila!!!

Astept parerile si sfaturile voastre.
Multumiri anticipate flowers1.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Versiune Lo-Fi Astazi: 19th March 2010 - 06:14 AM