Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )
![]() ![]() |
Credeti in dragoste la prima vedere...? |
Apr 10 2006, 01:55 AM
|
|
|
Garoafa ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 92 Conectat: 2-October 05 Membrul Nr.: 9,694 |
|
|
|
|
Apr 10 2006, 05:48 AM
|
|
|
Ochelarista cârcotaşă! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Member Mesaje: 4,559 Conectat: 31-October 05 Locatie: bucuresti Membrul Nr.: 11,282 |
Chiar dragoste la prima vedere, nu! Dar poate sa-ti placa cineva foarte mult , sa incepi o relatie cu acea persoana si sa ajungi sa o iubesti.
|
|
|
|
Apr 10 2006, 09:15 AM
|
|
|
catolica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Member Mesaje: 2,955 Conectat: 12-May 05 Membrul Nr.: 4,991 |
|
|
|
|
Apr 10 2006, 09:24 AM
|
|
|
i wanna live forever.. so far, so good :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 2,272 Conectat: 5-October 05 Locatie: ;-) Membrul Nr.: 9,852 |
Nu pot zice ca exista dragoste cu adevarat la prima vedere , exista atractie, exista impuls, dar nu poti sa zici ca dupa ce ai vazut o singura data persoana respectiva , gata poti sacrifica pt ea tot ! nu exista asa ceva !
|
|
|
|
Apr 10 2006, 09:33 AM
|
|
|
Lalea ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 181 Conectat: 8-March 06 Membrul Nr.: 25,940 |
|
|
|
|
Apr 10 2006, 10:26 AM
|
|
|
Garoafa ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 64 Conectat: 31-March 06 Locatie: Nu stiu sigur Membrul Nr.: 29,292 |
Nu exista asa ceva , deci dragoste in nici un caz din prima , poate simpatie da dar nu dragoste , dragostea apare dupa ceva timp....
|
|
|
|
Apr 10 2006, 02:42 PM
|
|
|
Garoafa ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 92 Conectat: 2-October 05 Membrul Nr.: 9,694 |
opini si opinii...pare cidat dar eu cred cu tarie in dragoste la prima vedere...
|
|
|
|
Apr 10 2006, 02:54 PM
|
|
|
Crin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 903 Conectat: 5-April 06 Membrul Nr.: 29,987 |
S-a intamplat,a fost cel mai frumos moment trait.Da,am simtit acel nod in gat cand am vazut-o,am simtit ca imi iasa inima din piept,a fost ceva............Si partea frumoasa e ca si ea a simtit la fel.Dar,spun eu ca e doar aceea "pasiune" care se mistuie relativ repede.
Si mai e ceva.Risti sa te indragostesti de cineva care nu merita.Risti sa-ti dai sufletul cuiva care nu are nevoie de el.Parerea mea..... |
|
|
|
Apr 10 2006, 04:16 PM
|
|
|
bad dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 7,953 Conectat: 2-April 06 Membrul Nr.: 29,412 |
Nu pot zice ca exista dragoste cu adevarat la prima vedere , exista atractie, exista impuls, dar nu poti sa zici ca dupa ce ai vazut o singura data persoana respectiva , gata poti sacrifica pt ea tot ! nu exista asa ceva ! Cred că asta ar fi si părerea mea, în mare. Acum depinde ce numim dragoste. Să-ti placă să fii împreună cu persoana respectivă, fără nici un motiv anume, se poate numi dragoste ? Cred că e abia începutul. Pe de altă parte, să fii dispus să mori pentru ca ea (el) să trăiască, mi se pare dragostea ajunsă la paroxism, pe care nu o poti trăi cu oricine, iar perioada în care simti asta nu poate dura la nesfârsit. Facem un nou topic, cu tema "ce numim dragoste" ? Ca să stim de unde începem să ne putem considera îndragostiti ? |
|
|
|
Apr 10 2006, 04:53 PM
|
|
|
butterflies pooper ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Member Mesaje: 4,856 Conectat: 2-March 06 Locatie: Bacau Membrul Nr.: 25,050 |
Chiar dragoste la prima vedere, nu! Dar poate sa-ti placa cineva foarte mult , sa incepi o relatie cu acea persoana si sa ajungi sa o iubesti. Subscriu la aceasta opinie. Eu unul pana nu am vazut cum gandeste o persoana nu ma pot indragosti de ea. Desigur, am vazut foarte multe tipe care sa trezeasca ceva in mine... dar acel ceva nu era dragoste. Poate doar o senzatie de familiaritate, ceva de genul "m-as potrivi bine d.p.d.v. fizic cu X" |
|
|
|
| Reclama |
|
||
![]() - |
|
||
|
|
|||