Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )
![]() ![]() |
VREM AUTONOMIE!, Propuneri de regionalizare...De orice fel, pe orice criteriu. |
Mar 25 2006, 01:16 PM
|
|
|
JEDI MASTER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 781 Conectat: 28-November 05 Locatie: Bucuresti Membrul Nr.: 13,219 |
Eu propun infiintarea tinutului Balta Alba. Libertate administrativa, invatamant in limba materna, s.a.m.d. Astept propuneri asijderi. Adica la fel! |
|
|
|
Mar 25 2006, 01:56 PM
|
|
|
Garoafa ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 79 Conectat: 10-March 06 Membrul Nr.: 26,204 |
Fiecare e liber sa-si solicite autonomia. Eu propun infiintarea tinutului Balta Alba. Libertate administrativa, invatamant in limba materna, s.a.m.d. Astept propuneri asijderi. Adica la fel! Intr-adevar in ultima vreme s-a pus accentul pe autonomie dar acest lucru nu inseamna ca fiecare isi poate proclama autonomie , mai intai trebuie sa existe niste principii, o istorie sau un ideal comun ori ceva serios care sa lege o grupare de oameni si multe altele. Am auzit undeva o chestie si chiar mi-a placut, s-ar putea ajunge pana la a se face tinutul purtatorilor de pene la palarie insa lucrurile nu stau asa, Si cred ca ati luat acest subiect putin in deradere si nu ar trebui, este idealul noastru al unor maghiari si nu in cele din urma este un deziderat. Rog putina seriozitate |
|
|
|
Mar 25 2006, 04:04 PM
|
|
|
Crin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 575 Conectat: 22-February 06 Locatie: kolhoz Membrul Nr.: 23,925 |
Ok, autonomie Banat si Transilvania vs restul lumii.
Eu vreau autonomie pe criterii de bani, nu etnice! |
|
|
|
Mar 25 2006, 04:43 PM
|
|
|
Lunatica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 1,008 Conectat: 3-February 06 Locatie: pe taram sublunar Membrul Nr.: 21,226 |
Eu propun ca fiecare locuitor al tarii sa ceara autonomie. Eu vreau autonomie, pe orice criteriu, random...
tjedy2000, ai legatura ! |
|
|
|
Mar 25 2006, 04:48 PM
|
|
|
Boboc etern. ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 235 Conectat: 29-January 06 Locatie: Oradea Membrul Nr.: 20,402 |
De ce sa fiu eu egal cu cei care au doar 1.5 m spre exemplu ? |
|
|
|
Mar 25 2006, 04:49 PM
|
|
|
Sister of Night ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Member Mesaje: 4,535 Conectat: 26-January 06 Locatie: dancing with shadows Membrul Nr.: 19,972 |
|
|
|
|
Mar 25 2006, 05:00 PM
|
|
|
Boboc etern. ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 235 Conectat: 29-January 06 Locatie: Oradea Membrul Nr.: 20,402 |
|
|
|
|
Mar 25 2006, 05:04 PM
|
|
|
Lunatica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 1,008 Conectat: 3-February 06 Locatie: pe taram sublunar Membrul Nr.: 21,226 |
Da, de acord, dar eu si la 'coltul vesel' tot o sa vreau autonomie !
|
|
|
|
Mar 25 2006, 06:05 PM
|
|
|
Trandafir ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 422 Conectat: 18-December 04 Locatie: Terra Membrul Nr.: 2,343 |
Intr-adevar in ultima vreme s-a pus accentul pe autonomie dar acest lucru nu inseamna ca fiecare isi poate proclama autonomie , mai intai trebuie sa existe niste principii, o istorie sau un ideal comun ori ceva serios care sa lege o grupare de oameni si multe altele. Am auzit undeva o chestie si chiar mi-a placut, s-ar putea ajunge pana la a se face tinutul purtatorilor de pene la palarie insa lucrurile nu stau asa, Si cred ca ati luat acest subiect putin in deradere si nu ar trebui, este idealul noastru al unor maghiari si nu in cele din urma este un deziderat. Rog putina seriozitate Da, da, da! Putin mai multa seriozitate, prieteni ! Asa cum zice tokeletes csunya ! Trebuie sa tinem seama MAI ALES de istorie ! De exemplu : Catelul unor vecini de-ai mei din judetul Arad, se numeste Fitzco, vrea autonomie locala in acel oras, cainii de nationalitate maghiara sunt majoritari si vor sa latre in limba materna ! Problema e ca stapanii le vor putea da comenzi doar in limba maghiara, deci... alta problema ! Vor ca teritoriul marcat de ei de-a lungul istoriei prin spritzuri repetate la radacina pomilor sa se numeasca Republica Kutya sau tinutul Kutya sau regiunea Kutya, ceva de genul asta Cainii comunitari care stau prin corturi si joaca alba-neagra vor si ei integrarea in aceasta republica, dat fiind incalcarea drepturilor lor de catre majoritari... istoria arata urme de marcaje pe arbori ale strabunicilor lui Fitzco de cel putin 2000 de ani in urma... Hmmm... vom reveni cu stiri locale din judetul Arad in editia urmatoare, La Revedere ! Traiasca Tinutul Kutya ! Harta nu am, poate alta data ! Ham,ham! Nu am traducerea, elnezes ! |
|
|
|
Mar 25 2006, 06:22 PM
|
|
|
Familia Viperidae ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 5,617 Conectat: 18-November 05 Locatie: exact acolo unde te astepti mai putin... Membrul Nr.: 12,546 |
eu port 41 la pantof si 42 la bocanc. niciodata nu-mi gasesc incaltari pe masura...
asta e discriminare... buuuuuuu !!! vreau tinutul Laba Mare ! |
|
|
|
| Reclama |
|
![]() - |
|
|
|
|
![]() ![]() |