Roportalul meu
Servicii Eveniment Articole ProgramTv Magazin Jocuri Horoscop Download Stiri Director Poze Anunturi Forum

Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )

4 Pagini V  < 1 2 3 4 >

Closed TopicStart new topic
VREM AUTONOMIE!, Propuneri de regionalizare...De orice fel, pe orice criteriu.
Shadowdancer
mesaj Mar 26 2006, 08:21 PM
Mesaj #21

Sister of Night

Grup: Silver Member
Conectat: 26-January 06
Membrul Nr.: 19,972

Dark, se aplica si aci "cere si ti se va da", sau doar in sectiunea de religie? spiteful.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
tjedy2000
mesaj Mar 27 2006, 09:22 AM
Mesaj #22

JEDI MASTER

Grup: Advanced Member
Conectat: 28-November 05
Membrul Nr.: 13,219

QUOTE (Shur @ Mar 26 2006, 08:21 PM) *
Dark, se aplica si aci "cere si ti se va da", sau doar in sectiunea de religie? spiteful.gif

Pai urmeaza sa vedem!

+Quote Post
Amarena
mesaj Mar 27 2006, 10:15 AM
Mesaj #23

Orhidee

Grup: Gold Member
Conectat: 2-March 06
Membrul Nr.: 25,012

Frate, ioo....mai in gluma, mai in serios...cer autonomie pe criteriu de parinti ca nu mai pooooooooooot!!!!!! Sa ma lase sa respiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrr!!!! ( temporara si autodizolvabila in caz de forta majora!!)

+Quote Post
dark_light
mesaj Mar 27 2006, 03:32 PM
Mesaj #24

Familia Viperidae

Conectat: 18-November 05
Membrul Nr.: 12,546

QUOTE (Shur @ Mar 26 2006, 09:21 PM) *

vorbesc io cu shefu' sa faca o concesie.
da' mai ramane un aspect. de cerut ceri, de dat iti da....depinde ce-ti da... blum.gif
ca nu se spune nicaieri "cere si ti se va da...exact ce-ai cerut".

+Quote Post
Shadowdancer
mesaj Mar 27 2006, 10:26 PM
Mesaj #25

Sister of Night

Atunci nu mai cer. Imi iau. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc... eusa_think.gif cred ca mi-am luat deja autonomia pe care mi-o doream spiteful.gif . Ar trebui sa move on si sa cer independenta... dar nu ma intind innocent.gif

+Quote Post
Sei Shonagon
mesaj Mar 27 2006, 10:33 PM
Mesaj #26

Alter Ego

Grup: Full Members
Conectat: 4-March 06
Membrul Nr.: 25,435

eu cer enclavizare pe criteriul ca e tarziu, mi-e somn si in enclava se doarme bine... Ne vedem demain matin cine stie pe unde shades.gif

+Quote Post
harald
mesaj Apr 8 2006, 11:10 PM
Mesaj #27

bad dog

Conectat: 2-April 06
Membrul Nr.: 29,412

QUOTE (Desert Rose @ Mar 25 2006, 05:43 PM) *
Eu propun ca fiecare locuitor al tarii sa ceara autonomie. Eu vreau autonomie, pe orice criteriu, random... cheer.gif

tjedy2000, ai legatura ! ok.gif

Autonomia locală e mai mult decāt necesară pentru orice comună, oras sau judet din Romania.

Centralismul democratic a lui Ceausescu nu a fost dizolvat decāt pe jumătate, iar fiecare guvernare PSD īl reconstruieste mai detaliat, pentru a corespunde cerintelor coruptiei de partid si de stat.

"Autonomia" fiecărei persoane īn raport cu institutiile statului ar trebui să fie mult mai mare decāt īn prezent.
Adrian Năstase, cāt a fost prim-ministru, a reinventat STATUL (cu litere mari) ca pe vremea lui Mussolini.

După ce se rezolvă cu autonomia fiecărei comune, o să stim exact cum stăm la capitolul dezvoltare. Īn Germania, toate landurile contribuie la bugetul federal, dar unele plătesc īn plus si pentru dezvoltarea altora.
Nu e nimic rău īn asta, banii se īntorc singuri īn regiunile mai bogate (Bavaria, de exemplu) pentru că, prin ajutoare, landurile mai sărace au mai multi bani de cheltuit, cu care cumpără (evident...) lucruri produse īn landurile mai dezvoltate.

Pentru cei din Banat, poate ar fi util să urmărească statutul si actiunile Bavariei, pentru a īntelege ce e rezonabil să vrei si ce nu e rezonabil să vrei, atunci cānd ai autonomie. Iar o autonomie mai mare ca a landurilor germane, nu cred că are nimeni, cel putin īn Europa.

+Quote Post
Shadowdancer
mesaj Apr 8 2006, 11:14 PM
Mesaj #28

Sister of Night

Harald, cauta topicul "serios" de la sectiunea de politica...
aici se cere autonomie pe marime de pantof, culoarea ochilor si alte alea wink.gif

+Quote Post
drakool
mesaj Apr 14 2006, 11:13 AM
Mesaj #29

Boboc
*

Grup: Full Members
Conectat: 11-April 06
Membrul Nr.: 30,937

QUOTE (dark_light @ Mar 25 2006, 07:22 PM) *
eu port 41 la pantof si 42 la bocanc. niciodata nu-mi gasesc incaltari pe masura... cray.gif
asta e discriminare... buuuuuuu !!!
vreau tinutul Laba Mare !

Eu port 45 la ce naiba chiar 46 uneori! Cred ca nu-mi prieste clima de aici! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Autonomia maghiaaaaraaaaaa nu va reusi decat cu Jiji nem tu dom dom sa-naltam Bekali in frunte!!! crazy.gif

La coltul vesel cu mine sau la coltul de rusine?!

+Quote Post
Kilkoana
mesaj Apr 19 2006, 03:04 PM
Mesaj #30

GLORIANA

Conectat: 21-March 06
Membrul Nr.: 27,967

Ma doare burta DE RAS. Sunt addicted la roportal deci vreau un tinut al celor ce stau aici.Un fel de tinut autonom roportal. Ca sa fiu si mai al naibii, am 1,75 ochi caprui si vreau in tinutl meu numai lumea de peste 1,75 si normal cu ochi caprui.

+Quote Post
Reclama

-

Quote Post

4 Pagini V  < 1 2 3 4 >
Closed TopicStart new topic

RSS Versiune Lo-Fi Astazi: 20th March 2010 - 05:53 PM