Bine ai venit vizitatorule ( Log-are | Inregistrare )
![]() ![]() |
VREM AUTONOMIE!, Propuneri de regionalizare...De orice fel, pe orice criteriu. |
Mar 26 2006, 08:21 PM
|
|
|
Sister of Night ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Member Mesaje: 4,535 Conectat: 26-January 06 Locatie: dancing with shadows Membrul Nr.: 19,972 |
|
|
|
|
Mar 27 2006, 09:22 AM
|
|
|
JEDI MASTER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Advanced Member Mesaje: 781 Conectat: 28-November 05 Locatie: Bucuresti Membrul Nr.: 13,219 |
|
|
|
|
Mar 27 2006, 10:15 AM
|
|
|
Orhidee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 9,671 Conectat: 2-March 06 Membrul Nr.: 25,012 |
Frate, ioo....mai in gluma, mai in serios...cer autonomie pe criteriu de parinti ca nu mai pooooooooooot!!!!!! Sa ma lase sa respiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrr!!!! ( temporara si autodizolvabila in caz de forta majora!!)
|
|
|
|
Mar 27 2006, 03:32 PM
|
|
|
Familia Viperidae ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 5,617 Conectat: 18-November 05 Locatie: exact acolo unde te astepti mai putin... Membrul Nr.: 12,546 |
Dark, se aplica si aci "cere si ti se va da", sau doar in sectiunea de religie? vorbesc io cu shefu' sa faca o concesie. da' mai ramane un aspect. de cerut ceri, de dat iti da....depinde ce-ti da... ca nu se spune nicaieri "cere si ti se va da...exact ce-ai cerut". |
|
|
|
Mar 27 2006, 10:26 PM
|
|
|
Sister of Night ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Member Mesaje: 4,535 Conectat: 26-January 06 Locatie: dancing with shadows Membrul Nr.: 19,972 |
|
|
|
|
Mar 27 2006, 10:33 PM
|
|
|
Alter Ego ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Full Members Mesaje: 349 Conectat: 4-March 06 Locatie: Far though near Membrul Nr.: 25,435 |
eu cer enclavizare pe criteriul ca e tarziu, mi-e somn si in enclava se doarme bine... Ne vedem demain matin cine stie pe unde
|
|
|
|
Apr 8 2006, 11:10 PM
|
|
|
bad dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Gold Member Mesaje: 7,953 Conectat: 2-April 06 Membrul Nr.: 29,412 |
Eu propun ca fiecare locuitor al tarii sa ceara autonomie. Eu vreau autonomie, pe orice criteriu, random... tjedy2000, ai legatura ! Autonomia locală e mai mult decāt necesară pentru orice comună, oras sau judet din Romania. Centralismul democratic a lui Ceausescu nu a fost dizolvat decāt pe jumătate, iar fiecare guvernare PSD īl reconstruieste mai detaliat, pentru a corespunde cerintelor coruptiei de partid si de stat. "Autonomia" fiecărei persoane īn raport cu institutiile statului ar trebui să fie mult mai mare decāt īn prezent. Adrian Năstase, cāt a fost prim-ministru, a reinventat STATUL (cu litere mari) ca pe vremea lui Mussolini. După ce se rezolvă cu autonomia fiecărei comune, o să stim exact cum stăm la capitolul dezvoltare. Īn Germania, toate landurile contribuie la bugetul federal, dar unele plătesc īn plus si pentru dezvoltarea altora. Nu e nimic rău īn asta, banii se īntorc singuri īn regiunile mai bogate (Bavaria, de exemplu) pentru că, prin ajutoare, landurile mai sărace au mai multi bani de cheltuit, cu care cumpără (evident...) lucruri produse īn landurile mai dezvoltate. Pentru cei din Banat, poate ar fi util să urmărească statutul si actiunile Bavariei, pentru a īntelege ce e rezonabil să vrei si ce nu e rezonabil să vrei, atunci cānd ai autonomie. Iar o autonomie mai mare ca a landurilor germane, nu cred că are nimeni, cel putin īn Europa. |
|
|
|
Apr 8 2006, 11:14 PM
|
|
|
Harald, cauta topicul "serios" de la sectiunea de politica...
aici se cere autonomie pe marime de pantof, culoarea ochilor si alte alea |
|
|
|
Apr 14 2006, 11:13 AM
|
|
|
Boboc ![]() Grup: Full Members Mesaje: 39 Conectat: 11-April 06 Membrul Nr.: 30,937 |
eu port 41 la pantof si 42 la bocanc. niciodata nu-mi gasesc incaltari pe masura... asta e discriminare... buuuuuuu !!! vreau tinutul Laba Mare ! Eu port 45 la ce naiba chiar 46 uneori! Cred ca nu-mi prieste clima de aici! La coltul vesel cu mine sau la coltul de rusine?! |
|
|
|
Apr 19 2006, 03:04 PM
|
|
|
GLORIANA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Silver Member Mesaje: 3,786 Conectat: 21-March 06 Membrul Nr.: 27,967 |
Ma doare burta DE RAS. Sunt addicted la roportal deci vreau un tinut al celor ce stau aici.Un fel de tinut autonom roportal. Ca sa fiu si mai al naibii, am 1,75 ochi caprui si vreau in tinutl meu numai lumea de peste 1,75 si normal cu ochi caprui.
|
|
|
|
| Reclama |
|
||
![]() - |
|
||
|
|