Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

Tinker Bell: Clopotica si secretul aripilor

Actiune - Animatie - Familie

Tinker Bell: Clopotica si secretul aripilor
Titlul original Tinker Bell: Secret of the Wings
An 2012
Durata 92 minute
Regia Ryan Rowe
Scris de Tom Rogers
Actori Timothy Dalton, Lucy Hale, Megan Hilty

Descriere

Tinker Bell: Clopotica si secretul aripilor este un film de animatie despre Tinker Bell sau Clopotica, un personaj de desene animate creat de J. M. Barrie pentru Walt Disney.

Clopotica, alaturi de alte zane, sunt extrem de ocupate cu confectionarea cosurilor pentru fulgi de zapada. Clopotica o cunoaste pe Periwinkle, o zana a iernii de origine franco-celtica. Cele doua zane, alaturi de alti prieteni ai Clopoticai, se aventureaza in Padurile Iernii, pentru a descoperi secretul din spatele aripilor.

Ce nu stie Clopotica este ca acest lucru ii poate pune in pericol aripile magice.

Comentarii


Postat de adita , 06 Decembrie 2012, 21:00

unde este restul filmului?dar vreau sa il vad si eu.

 
Postat de loretta , 23 Septembrie 2012, 13:35

am vazut si noi filmul...animatia...cum vreti sa-i spuneti! Fetele noastre nu au avut nicio problema; au stat nemiscate ora si 20 de minute cu ochii larg deschisi si cu frica sa nu piarda vreo replica! Prin casa acum doar despre asta vorbesc! O lume fantastica din care n-ai vrea sa mai pleci sau o lumea in care doar sa evadezi!

 
Postat de eliza , 23 Septembrie 2012, 13:26

cum s-au descurat cu ochelarii 3D? Intr-adevar ne-a placut mult si nou! Imaginile, personajele parca te fac sa fii in alta lume! Intr-o lume fantastica...lumea copilariei!Rapuns la:fetitele mele au 5 ani si au fost f interesate de film! Chiar toata saptamana mi-au facut capul praf cu replici din film! Si acum se mai uita la trailere pe youtube si repeta replici din film! Iar pt adulti a fost intr-adevar, deconectant!

 
Postat de paula , 23 Septembrie 2012, 12:13

fetitele mele au 5 ani si au fost f interesate de film! Chiar toata saptamana mi-au facut capul praf cu replici din film! Si acum se mai uita la trailere pe youtube si repeta replici din film! Iar pt adulti a fost intr-adevar, deconectant!

 
Postat de instant , 16 Septembrie 2012, 12:37

l-am vazut si eu aseara la Afi Cotroceni...3D! Personajele sunt f f dragutze, imaginile de exceptie...dar iar nu stiu ce au inteles saracii copii...ca in sala toti parintii daudeau explicatii! Un film prea complicat pt copii dar foarte releaxant pt adulti:)

 
Postat de eliza , 15 Septembrie 2012, 16:08

am vazut trailerul la Neinfricata; de pe atunci mi-am miz ca trebuie vazut; fetita noastra are 4 ani si sunt sigura ca i-ar placea. La Neinfricata a stat aproape nemiscata:)

 
 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)