Zodii si pietre pretioase - Leu

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4390

Voteaza & Distribuie

Descriere

Leu

Acvamarinul te va calma si va fi cel care iti va facilita detasarea si capacitatea de analiza a situatiilor fara sa va implicati emotional. Grijile vor fi tinute la departare de tine, iar stabilitatea si siguranta mentala iti vor fi stimulate. Piatra a tolerantei, acvamarinul te va face si mai atent, mai intuitiv si iti va spori logica.

Rubinul e piatra curajului si de el ai nevoie pentru energia de a depasi obstacolele. Tot el iti aduce si concentrare si mai multa constiinciozitate, dar in acelasi timp si afectiune pentru cei din jur. Are puterea de a-ti intari punctele slabe si de a intoarce cauzele deja pierdute in favoarea ta.

Diamantul e cel care iti poate da putere si curaj, cel care iti va furniza numai ganduri pozitive si cel care iti va indeparta energiile distructive. Tot el iti va spori vointa si te va ajuta sa realizezi ce ti-ai propus. Purtat adesea va avea un efect si asupra capacitatilor extra-senzoriale, imbunatatindu-le. Unde mai pui ca diamantele sunt simbolul dragostei eterne.