Vibratoarele si rolul lor intr-o relatie

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6667

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vibratoarele sunt acele dispositive care pot imbraca diferite forme si marimi cu un sistem de vibrare. Aceste vibratoare au evoluat de la simpli cilindri la dispositive cu forme inovatoare, special create pentru a da peste cap toate simturile femeilor. Ele pot fi gasite la orice sexshop. Vibratoarele pot fi confectionate din diferite materiale, dintre care, de obicei, se alege dintre: silicon, latex, metal si un material ce imita perfect pielea umana.

Vibratoarele se impart in multe, chiar foarte multe categorii. Dintre cele mai importante si mai cautate sunt:

1. Prima categorie este cea a mini-vibratoarelor. Aceste vibratoare pot fi de maxim 14 cm si de diametru variabil. Pot avea diferite trepte de viteza si stiu exact unde sa ajunga pentru a determina un orgasm zguduitor.
2. Vibratoarele clasice sunt folosite exclusiv pentru penetrarea vaginala. La fel, lungimi si dimensiuni variabile, variind de la lungi si subtiri, la scurte si groase dar si lungi si groase.
3. Vibratoarele anale sunt, de obicei, cu un diametru mai mic, din motive strict de elascticitate. Aceste vibratoare inlocuiesc perfect partenerul, avand, deseori, diferite trepte de viteza.
4. Lasati simturile sa ajunga la extaz cu aceste vibratoare care sunt special confectionate pentru a merge drept la tinta: punctul G.
5. Vibratoarele realistice sunt confectionate exclusive dintr-un material revolutionar care imita perfect pielea umana, atat la textura dar si la elasticitate.
6. Vibratoarele clitoridiene sunt confectionate atat pentru penetrare dar, cu ajutorul unui alt dispozitiv atasat de vibratorul normal acesta stimuleaza in acelasi timp si clitorisul pentru un maxim de efect.
7. Vibratoarele duble au ajuns sa fie extreme de cautate prin simplul fapt ca nici un barbat nu poate penetra atat vaginul cat si anusul unei femei in acelasi timp, dar aceste vibratoare pot.
8. Vibratoarele Strap-on nu sunt altceva decat o pereche de slipi de care sunt atasate diferite modele de vibratoare, chiar si vibratoare duble, pentru placeri lesbi incredibile.
9. Ouale vibratoare sunt mini vibratoare cu forma ovala folosite atat pentru stimularea clitorisului dar si pentru penetrare.
10. Vibratoarele Waterproof sunt vibratorea din oricare din categoriile enumerate mai sus dar cu posibiliatea de a putea fi folosite la dus sau in cada.

Vibratoarele au fost, sunt si, cred, ca o sa fie contestate in continuare de catre barbati, acestia simtindu-se jigniti sau poate chiar nefolositori. Insa, aceeasi poveste a fost si cu purtatul pantalonilor la femei. Deci, sper ca o sa se ajunga la concluzia la care am ajuns si eu: "Nu vad vibratorul ca un inlocuitor al meu, ci mai degraba ca un ajutor, ca un partener." Asa ca, nu mai ezitati cand partenera dumneavoastra vrea sa faca o vizita la sexshop.