Vacantele de celebrare a nasterii copilului, un nou trend

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3160

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vacantele care celebreaza nasterea copilului sunt ultimul trend in materie de turism. Luna de miere este deja un clasic incetatenit si nu mai constituie un element de noutate si de spectaculozitate. Cand vorbim, insa, de vacantele pentru celebrarea nasterii copilului, lucrurile stau altfel. Industria turismului s-a pliat rapid pe nevoile clientilor si a inceput sa puna la dispozitia acestora pachete atractive, in locatii variate, potrivite pentru toate buzunarele.

Viitorii parinti in vacanta de celebrare a nasterii copilului

Viitorii parinti in vacanta de celebrare a nasterii copilului



Ce este vacanta de celebrare a nasterii copilului?{title} Ce este vacanta de celebrare a nasterii copilului?

Vacanta pentru celebrarea nasterii copilului inseamna, mai exact, calatoria pe care cuplul o face inainte de nasterea primului lor copil, atat pentru a se bucura de venirea pe lume a acestuia, cat si de ultimele momente linistite petrecute doar in doi. Vacanta le ofera conditiile ideale pentru a-si intari sentimentele unul fata de celalalt si pentru a se pregati de venirea pe lume a noului membru al familiei.

Nasterea unui copil implica o serie de responsabilitati noi pe care cuplul si le asuma si, odata cu venirea pe lume a acestuia, timpul alocat strict vietii de cuplu se va scurta. O vacanta inainte de nastere ofera viitorilor parinti un binemeritat calm inainte de aparitia furtunii. Nu este vorba numai de consolidarea sentimentelor si a relatiei, ci o evadare din monotonia cotidiana si stresul de zi cu zi, o perioada de relaxare si incarcare a bateriilor.

Vacanta de celebrare a nasterii copilului implica relaxare totala in doi

Vacanta de celebrare a nasterii copilului implica relaxare totala in doi

Medicii ginecologi recomanda programarea vacantelor de celebrare a nasterii copilului in al doilea trimestru de sarcina. Segmentul dintre cea de-a 18 saptamana pana in cea de-a 24-a saptamana de sarcina este perioada cea mai sigura in care gravida poate calatori. Primul trimestru este adesea ingreunat de greturile matinale, in vreme ce in cel de-al treilea trimestru, gravida intampina dificultati in miscare si disconfort vizibil. Evident, va trebui sa consultati medicul inainte de a pleca in calatorie, pentru a va asigura ca sarcina decurge fara probleme, ca bebelusul este sanatos si ca sejurul nu va afecta in vreun fel siguranta viitoarei mame.



Idei pentru vacanta de celebrare a nasterii copilului{title}

Idei pentru vacanta de celebrare a nasterii copilului

Fie ca doresti sa evadezi pur si simplu din oras, sau poate sa planuiesti o calatorie cu un itinerariu bine pus la punct, nu trebuie sa uiti ca scopul principal al acestei vacante este sa petreci cat mai mult timp cu partenerul tau. Si pentru ca vacanta sa fie pe placul vostru, planuieste-o in concordanta perfecta cu preferintele, poftele, dorintele si dispozitia voastra, fara intruziuni si compromisuri. In fond, cea mai buna modalitate de a va recrea este sa mergeti exact acolo unde va simtiti cel mai bine.

Resorturile de pe plaja

Daca va hotarati asupra unui resort de pe plaja, aveti o multitudine de optiuni la dispozitie. In functie de buget si preferinte, puteti alege destinatiile exotice si exclusiviste precum Bora Bora, Bali sau Tenerife. Mai aproape de casa avem Insula Capri, insa trebuie sa stiti ca, pe cat este de frumoasa, pe atat este de scumpa. Mai accesibile sunt insulele grecesti sau litoralul turcesc, insa alegeti o plaja linistita, pustie, nu una suprapopulata. Nu uitati ca aveti nevoie de relaxare si de liniste, nu de agitatia unei plaje pline de turisti.

Alegeti o plaja linistita pentru petrecerea vacantei de celebrare a nasterii copilului

Alegeti o plaja linistita pentru petrecerea vacantei de celebrare a nasterii copilului

Statiunile montane

In orice anotimp, statiunile montane sunt ideale. In sezonul rece va bucurati de zapada, de peisajele de vis si de posibilitatea de a schia sau de a va plimba cu sania. In plus, plimbarile prin aerul rece sunt sanatoase si va dau un tonus de invidiat. Vara, imbratisati la propriu racoarea muntilor, in timp ce cutreierati potecile din padure. Alegeti un resort montan confortabil sau pur si simplu mergeti cu cortul intr-o zona linistita, aproape de un rau. Peisajul reconfortant, natura care va inconjoara si linistea din jur va vor incarca bateriile cu siguranta.

Vacanta la munte

Vacanta la munte cu cortul, o alegere ideala

Escapada la spa

Intr-adevar, un spa este alegerea ideala! Beneficiati de toata relaxarea din lume, de ingrijire, liniste, dar si de proceduri de infrumusetare. Masajul si tratamentele spa va vor relaxa si va vor desfata simturile. Indreptati-va catre spa-urile pentru cupluri, ba chiar cautati-le pe cele care ofera si informatii despre cresterea copiilor, despre ce inseamna sa fii parinte si la ce sa va asteptati in momentul venirii pe lume a bebelusului. Mergeti separat la tratamentele faciale, insa un masaj in doi sau o baie relaxanta in jacuzzi sunt intotdeauna binevenite.

Vacanta la spa

Vacanta la spa, relaxare deplina

Vacanta acasa

De cele mai multe ori, ne-am dori pur si simplu sa stam linistiti cateva zile, in confortul propriului camin, fara contact cu nimeni din afara. Daca aveti o sarcina cu probleme sau pur si simplu nu va permiteti o vacanta in adevaratul sens al cuvantului, profitati de intimitatea locuintei si aranjati-va propriul concediu acasa. Cu putin efort, poate fi cea mai reusita vacanta din lume.

Petreceti o vacanta in doi acasa

Petreceti o vacanta in doi acasa

Rupeti orice legatura cu exteriorul, cu serviciul, cu seful, cu prietenii, cu televizorul si deconectati-va facand exact ceea ce va place: urmariti filmele preferate, cititi carti, ingrijiti plantele, jucati-va mai mult cu animalul de companie. Dupa nasterea copilului, nu veti mai avea timp pentru aceste momente de relaxare, asa ca profitati de ele cat puteti de mult inaintea marelui eveniment.