Unde si cum gasesc cele mai bune subtitrari pentru filme?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCinema/Televiziune
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari13043

Voteaza & Distribuie

Descriere

V-ati gasit filmul pe care vreti sa il vedeti si, din pacate, nu cunoasteti limba. Nu va faceti griji, internetul este plin de site-uri care va pun la dispozitie orice subtitrare aveti nevoie. Documentare, show-uri, seriale sau filme, in orice limba ar fi, daca le gasiti subtitrarile potrivite, puteti sa va bucurati de ele.

Pentru a gasi subtitrarea potrivita variantei pe care o aveti pe calculatorul dvs. trebuie sa o cautati pe unul dintre site-urile din lista de la finalul articolului. Intrati pe unul dintre ele si cautati numele filmului sau serialului pe care vreti sa il vedeti. E de preferat sa introduceti titlul original pentru ca varianta titlului tradusa, mai ales pentru filme mai noi, poate sa nu va dea nici un rezultat.

In cazul in care nu gasiti subtitrarea care va trebuie pe site-urile de mai jos, incercati sa o cautati direct pe Google pentru ca unele motoare de subtitrari va pot da alte rezultate. Daca cunoasteti bine limba engleza, puteti descarca subtitrari in engleza pentru filme in alte limbi, daca cele in romana nu sunt disponibile.

De multe ori, veti primi mai multe rezultate pentru o cautare. Cum stiti care e cea mai buna pentru filmul dvs? E putin mai dificil, dar nu imposibil. De obicei, cea mai buna optiune e sa alegeti cea mai votata subtitrare. De multe ori insa, desi e buna din punct de vedere al traducerii, nu se sincronizeaza cu filmul. Fie e prea rapida, fie prea inceata. In cazul acesta, daca cunoasteti cat de cat limba, va puteti da usor seama daca replicile coincid cu subtitrarea. Daca nu cunoasteti deloc limba, atunci bazati-va doar pe sincronizarea replicilor, adica subtitrarea sa apara odata cu replica personajului.