Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

Tunsori pentru fete lungi

Sanatate si frumusete > Estetica

fata lungaCele doua lucruri care trebuie luate in considerare cand vreti sa va tundeti sunt lungimea parului si forma fetei. Femeile cu fata lunga ar trebui sa isi mentina lungimea parului cel putin pana la umeri.

Trepte
Daca aveti o coama lunga si superba, tundeti-va in trepte! O coafura franjurata, cu capete inegale este ideala pentru o fata lunga. Prima treapta trebuie sa cada pana la urechi, iar restul trei sau patru sa se incadreze in succesiune.

Bucle lungi
Fetele care au bucle moi trebuie sa scoata in evidenta. Buclele lungi foarte magulitoare pentru fetele lungi. Daca le aveti, nu e nevoie sa experimentati prea mult.

Breton lung
Tunsorea cu breton este, de asemenea, o optiune buna pentru o fata lunga. Bretonul lateste fata, ceea ce inseamna ca completeaza bine o fata ovala. Pastrati lungimea lunga la spate (in V sau U) si taiati bretonul oblic sau drept.

Ondulat
Par ondulat este si el ideal pentru fetele lungi. Un par ondulat poate fi mentinut scurt sau lung, pentru ca in ambele situatii avantajeaza forma fetei. Parul lung tuns in trepte scurte si patul scurt, franjurat pe frunte, dar lung in spate, pana la gat sunt niste optiuni pe care le puteti lua in calcul pentru fata ovala.Comentarii


 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)