Trucuri de impacare

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6931

Voteaza & Distribuie

Descriere

Oamenii se cearta din orice motiv, de la bani, copii, de la concepte diferite de viata, de la opinii politice, cel mai des de la un comentariu deplasat. Ni se intampla tuturor. Uneori oamenii poarta pica si oricat ti-ai cere scuze sau iertare, nu prea e de folos. Exista insa gesturi care fac mai mult decat cuvintele si care obtin iertarea mult dorita. Iata cateva sfaturi pentru impacarea cu cel drag.

Mai intai de toate, recapituleaza cearta. A fost pentru ceva minor? A fost vina cuiva? A scapat de sub control? In functie de ceea motivul certei, exista diferite moduri de impacare. Chiar si daca nu esti tu de vina, poti incerca una din ideile de mai jos.

** Cere-ti scuze, spune „Imi pare rau", chiar daca nu are rezultate. Dar incearca. Scuzele nu sunt niciodata suficiente, iar daca n-o spui, poate inrautati lucrurile, chiar daca nu le face mai bune.

** Scrie-i intr-o felicitare sau intr-un bilet ca iti pare rau si ca il/o iubesti. E un gest dragut, simplu si foarte eficient.

** Pregateste-i mancarea preferata! Dragostea trece prin stomac si la femei si la barbati. Daca nu stii sa gatesti, invita-l/o la restaurant. Vorbiti in liniste si cu calm despre cearta voastra si incercati sa gasiti impreuna o solutie.

** Faceti sex de impacare. Toata lumea stie ca sexul nu da gres si face minuni. Incearca ceva nou, fa-i ce-i place si uita de preferintele tale. Daca e suparat/a pe tine, nu tu contezi si nu uita ca vrei sa va impacati.

Acestea sunt doar cateva idei care te pot ajuta. Fii creativ si gaseste propriile tale trucuri de impacare, dar orice ai face nu uita doua lucruri: cere iertare si spune-i ca il/o iubesti.