Trucuri cu carti

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3726

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca vrei sa fii in centrul atentiei si sa atragi admiratia prietenilor tai sau sa impresionezi o fata anume, invata niste trucuri cu cartile de joc si n-o sa dai gres. Magia are acel ceva special care fascineaza pe toata lumea.


Trucul 1 – Cartea magica

Efectul magic:


Aseaza 12 carti pe o suprafata neteda (masa, tejghea, banca etc), folosind orice carti rosii si negre din pachet,dupa modelul din imaginea de jos. Pune pe cineva sa aleaga orice carte de culoare neagra, pe care sa o tina secreta. Dupa ce va face cateva mutari secrete (aparent) aleatoare, vei putea sa ii ghicesti cartea.


Trucuri cu carti


Secretul magic:


Dupa ce o persoana a ales orice carte neagra, spune-i sa o mute in sus sau in jos langa cea mai apropiata carte rosie. Apoi, spune-i sa o mute in stanga sau in dreapta langa cea mai apropiata carte neagra. Apoi, spune-i sa o mute pe diagonala spre cea mai apropiata carte rosie. In cele din urma, spune-i sa mute cartea secreta in sus sau in jos spre cea mai apropiata carte neagra. Daca urmezi aceste instructiuni cu atentie, cartea secreta va ajunge intotdeauna pe randul de jos, in mijoc.


Trucul 2 - Cei trei valeti

Scoate cei patru valeti din pachet si pune un singur valet cu fata in jos pe partea de sus a pachetului.



Incepe trucul prezentand cei trei valeti si spunand o poveste cum ca ei sunt cei mai buni prieteni si nu suporta sa stea departe unul de celalalt.



Continua sa povestesti cum intr-o zi cei s-au pierdut in desert si cel mai bun mod de a gasi ajutor era de a merge in directii diferite.



Primul care gasea ajutor trebuia sa se intoarca sa ii caute pe ceilalti doi. Si astfel au pornit fiecare in directia lui.



Pune-l pe un spectator sa puna un valet pe partea de sus a pachetului, unul oriunde la mijloc si ultimul in partea de jos a pachetului.



Acum ca valetii sunt separati, pune pe cineva sa taie pachetul, asigurandu-te ca jumatatea de jos este pusa pe partea de sus a celeilalte jumatati.



(Acest lucru ii va aduce pe cei doi valeti, de sus si de jos, langa cel plasat deasupra)



Incepand cu partea de sus a pachetului, cartile se intorc cu fata in sus si in cele din urma spectatorii ii vor vedea pe cei trei prieteni impreuna. Incheie povestea ca cei trei s-au regasit si au trait fericiti pana la sfarsitul vietii.