Trenduri tehnologice de comunicare in afaceri pentru 2010

Detalii

CategoriiIT
TaguriCalculatoare
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2021

Voteaza & Distribuie

Descriere

Specialistii industriei globale telecom se asteapta ca pana la sfarsitul anului 2010 sa se utilizeze cat mai multe module tehnologice de ultima generatie de tip Unified Communication atat in mediul corporatist, cat si in organizatiile de dimensiuni mici si medii. DNA Solutions sprijina comunitatea de afaceri, consolidand o retea puternica de parteneri producatori de echipamente IT inovatoare, ce reduc costurile si asigura performanta si continuitate. Mentinand o o relatie fructuoasa de business cu compania Avaya, DNA Solutions isi perfectioneaza competenta si diversifica portofoliul de solutii enterprise in functie de pulsul pietei internationale.


Ajay Kapoor - Managing Director, Strategic Communication Consulting la Avaya Professional Services, a sintetizat un top 10 al tendintelor de comunicare in afaceri pentru anul curent:



  1. Companiile vor pune mare accent pe interfata multimodala, vor investi in sisteme inteligente de monitorizare a apelurilor si emailurilor angajatilor, fara a incalca aspectele legate de respectarea intimitatii.

  2. Contact Centerele vor urmari in profunzime interactiunile cu clientii si vor avea capacitatea de a reactiona si raspunde in timp real cerintelor prin intermediul aplicatiilor de tip self service sau prin coaching instantaneu al agentilor de call center.

  3. Managerii din domenii precum sanatate, finante, retail, vor extinde conceptul CEBP (communications-enabled business), pentru o mai buna organizare a fluxului de activitate (colectarea, completarea si acceptarea de date de la consumatori in mod automatizat).

  4. Social Media devine parte integranta a Contact Centerelor, fiind un instrument de informare, loializare si promovare de impact.

  5. Unified Communications sau Cum sa obtii ce ai nevoie cu doar 3 click-uri simple. Producatorii IT si-au concentrat resursele in optimizarea si simplificarea operationala, pentru ca, indiferent de aplicatia sau echipamentul folosit, angajatul/clientul sa poata ajunge la informatia sau resursa solicitata mult mai repede.

  6. Respectarea reglementarilor interne ramane un coordonat important de afaceri; aplicatiile de comunicare proactive vor putea initia in mod automat contactul cu clientii si vor ghida interactiunile, astfel incat colaborarea sa fie optima si conforma cu regulile.

  7. Piata telecom va cunoaste o explozie a retelelor de tip multi-vendor, cu componente de la mai multi producatori. Platformele SIP vor deveni o resursa imperativa pentru infrastructurile complexe de comunicare.

  8. Nivelul controlului costurilor si nivelul operational vor creste substantial, pentru a gestiona mai efcient volumul de activitate.

  9. Tehnologia SIP va genera un control sporit al costurilor telefonice prin consolidarea unor linii telefonice eficiente si prin folosirea retelei IP corporate si a telefoanelor mobile, pentru a putea efectua apeluri in afara tarii la costuri de apel local.

  10. Timpul de asteptare petrecut de client la telefon va fi eficientizat prin mai multe optiuni disponibile de avansare a interventiei telefonice, chiar fara ajutorul agentului de call center.


DNA Solutions este partener de multi ani cu unul dintre cei mai importanti provideri telecom din lume Avaya, implementand cu succes multiple proiecte complexe de tip Unified Communications pentru client locali si internationali din cele mai importante sectoare de afaceri. Pentru a veni mereu in intampinarea nevoilor consumatorilor, DNA Solutions propune pachete de solutii personalizate, care rezolva rapid cerintele, la un rapot optim calitate-pret. Mai mult, pentru a garanta satisfactia clientilor, consultantii DNA Solutions sunt la curent cu cele mai inteligente inovatii tehnologice si cu miscarile din piata de profil, investind constant in pregatirea angajatilor.