Tratamente pentru cosuri

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari10889

Voteaza & Distribuie

Descriere

Urmatoarele tratamente pentru cosuri sunt usor de pus in practica chiar acasa la tine, si nu trebuie sa te mai deplasezi la un salon de cosmetica sau la dermatolog. Totusi, daca ai probleme serioase cu acneea, e necesar sa consulti un doctor specialist pentru ca nu e suficient sa tratezi cosurile la suprafata, problema trebuie rezolvata de la radacina.

* Unul din cele mai bune si utile tratamente pentru cosuri este pasta de dinti. Cand simti ca un cos e pe punctul de a erupe, aplica pasta de dinti peste el si las-o sa actioneze peste noapte. Cosul se va usca pentru ca pasta de dinti absoarbe puroiul si ii confera un efect de racire.

* Fa o pasta dintr-o coaja de portocala si putina apa. Pune pe cos si lasa sa actioneze peste noapte sau pentru cateva ore. Repeta aceasta procedura de cateva ori.

* Sucul de lamaie aplicat peste cos este un alt tratament la indemana care da rezultate in doua zile, daca e repetat de doua ori pe zi.

* Din moment ce sucurile din orice citrice sunt foarte utile pentru tratarea cosurilor poti amesteca oricare cu ceai verde si apoi spala locul in mod regulat.

* Usturoiul proaspat presat e cunoscut pentru efectele pe care le are asupra cosurilor si acneei. Pentru a se vindeca complet, aplica usturoiul pisat de cel putin patru ori pe zi

* Taie un castravete, zdobeste-l si amesteca-l cu ulei de arbore de ceai si aplica-l pe cos timp de doua zile, de doua ori pe zi. Aceasta pasta nu va elimina doar cosul si cicatricea, ci ii va da pielii tale un aspect sanatos si luminos.

* Tot un tratament pentru cosuri este si urmatoarea combinatie: o lingurita de suc de coriandru amestecat cu un varf de cutit de praf de curcuma. Pune amestecul pe cos si lasa-l timp de doua ore, dupa care spala zona inainte de a merge la culcare.

* Poti folosi si suc de menta cu praf de curcuma la fel ca mai sus.

* Pentru a preveni aparitia cosurilor, spala-te pe fata in mod regulat cu apa calda si solutie de curatat fata.

* Mananca multe fructe si legume si cat mai putine alimente grase. Fructele vor creste doza de oxigen si vor purifica sangele.


Dintre toate aceste tratamente pentru cosuri, trebuie sa fi gasit unele care le poti folosi pentru tipul tau de ten