Totul despre gene false

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3818

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ochii reprezinta fereastra deschisa a sufletului. Datorita unui machiaj expresiv ochii atrag mereu privirile cele mai ascunse. Acestia trebuie sa ofere o imagine adaptata tipului de persoana. In orice tip de comunicare, accentul cade asupra ochilor, de aceea trebuie acordata o atentie deosebita expresiei acestora. Unele persoane se bucura de la mama natura de gene lungi si bogate! Daca nu te incadrezi in aceasta categorie apeleaza cu incredere la genele false.

Precautii

Te-ai hotarat sa adopti moda genelor false? Conditia esentiala este sa apelezi la ajutorul unui specialist pentru atasarea lor. Poate la prima vedere nu pare nici o filozofie, insa e total nerecomandat sa-ti aplici genele false singura, deoarece riscurile la care te expui nu sunt deloc de neglijat. In functie de pretentiile avute intr-un astfel de caz, este indicat sa te orientezi spre un cabinet cu un personal bine instruit, pentru ca o mica greseala poate costa destul de mult. Nu se recomanda alegerea unor gene obtinute pe baza de par de cal, deoarece acest fir de par are in timp urmari neplacute precum usturimi, puroi si roseata. Indicate sunt genele din material sintetic, intrucat acestea nu implica riscul aparitiei alergiilor.

Adezivul pentru gene false

Genele false se prind de cele naturale prin intermediul unui material adeziv inclus in categoria substantelor adezive folosite de chirurgii plastici. Din pacate exista riscul ca acest adeziv sa se scurga in ochi, provocand ulceratii si leziuni ale corneei. Specialistul trebuie sa aiba foarte mare grija in ce priveste cantitatea de adeziv folosita. Daca se aplica prea mult adeziv, din neatentie sau necunostinta de cauza, apare riscul ruperii sau desprinderii genelor naturale, lucru care trebuie evitat fara doar si poate. Daca persoana in cauza sufera de vreo afectiune a ochilor, precum conjunctivita, acestia vor fi mereu sensibili la factorii externi si vor necesita o atentie sporita. In acest sens cel mai bine este sa se opteze pentru cea mai scumpa pereche de gene false, in ideea ca acestea nu vor dauna in vreun fel ochilor.

Aplicarea genelor false

Procedura propriu-zisa de aplicare a genelor false consta in a lipirea fir cu fir a acestora de cele naturale. Numarul de fire nu se alege la intamplare, acesta fiind diferit la fiecare caz in parte. La final, dupa ce toate genele au fost prinse, acestea vor fi usor curbate pentru a capata un aspect cat mai natural cu putinta. Daca pana sa apelezi la aceasta metoda ai fost complexata din cauza genelor scurte, cu siguranta dupa aplicarea genelor false imaginea ta va capata un aspect complet diferit datorita unei priviri mai profunde si mai captivante. Pentru ca noile gene sa nu para artificiale alege un model si o marime care se incadreaza in sfera normalitatii si care sa confere genelor tale un aspect cat mai natural si mai placut.