TOPEX contribuie la imbunatatirea tehnologiei IP in industria ATM

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3155

Voteaza & Distribuie

Descriere

Este bine cunoscut faptul ca EUROCAE WG67 defineste standarde garantand interoperabilitatea VoIP in Managementul Traficului Aerian si pentru fiecare membru al acestui grup este o mare oportunitate sa participe la intalnirile forumului unde sunt dezvoltate specificatiile tehnice cu privire la cele mai recente tehnologii, sisteme si echipamente.

Acest eveniment, organizat intre 30 martie si 3 aprilie, a efectuat toate celelalte teste de interoperabilitate ramase, referitoare la telefonie SIP si interfata Radio, compatibile cu proiectele curente EUROCAE WG67. Evenimentul a avut scopul de a permite indentificarea zonelor pentru imbunatatiri, prin detectarea erorilor si ambiguitati in cadrul standardelor curente si, in final, accelerand procesul de furnizare a produselor VoIP pentru Managementul Traficului Aerian pe piata, pentru a contribui la punerea in aplicare a viitorul sistem european ATM.

TOPEX furnizeaza solutii de comunicatii performante pentru industria Controlului Traficului Aerian. Fiind in permanenta in pas cu evolutia tehnologiei IP, solutia TOPEX este printre primele implementari IP complete din mediul ATC. In acest fel, TOPEX IP VCS este o solutie complet redundanta de gestionare a traficului aerian fiind flexibila si usor de upgradat, personalizat si integrat. VCS IP raspunde noilor cerinte si dezvoltari ale pietei ATC, implementarea ei presupunand toate caracteristicile solutiei VCS clasice oferind in plus avantaje tehnice si economice. Aceasta solutie TOPEX ruleaza deja cu succes ca un sistem de comunicatii pentru industria ATM si se bazeaza pe o arhitectura distribuita, prin urmare, eliminand eventualele defectiuni dintr-o arhitectura centralizata ce pot cauza intreruperea intregului sistem.


"Suntem foarte incantati
de oportunitatea de a impartasi experienta pe care o avem in integrarea tehnologiei VoIP cu membri ai grupului EUROCAE WG67.", a declarat domnul Dan Adamescu, CEO TOPEX. "Lucrarile la acest proiect, care va contribui la aducerea inovatiei in domeniul aviatic, au insemnat pentru noi un pas mai departe pentru realizarea unor solutii orientate catre clientii din aceasta zona. De asemenea, asteptam cu nerabdare sa participam la intalniri viitoare, cu scopul de a imbunatati cerintele operationale si tehnice ale comunicatiilor IP din aceasta industrie. ", a adaugat domnul Adamescu.