Tipuri de sarut

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari25161

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sarutul pe obraz
E cel mai simplu si cel mai des intalnit. Intalnirile intre prietene sunt incepute si sfarsite prin saruturi pe obraji. Chiar si unele prime intalniri se incheie cu aceasta dovada de afectiune.

Sarutul pe lobul urechii
Acesta este un sarut destul de senzual. Lobii urechilor sunt o zona sensibila si sarutandu-i sau sugandu-i poate fi foarte excitant.

Sarutul frantuzesc
E cel mai popular si cel mai cunoscut sarut. Implica apropiere si sugereaza excitarea sexuala. Indicat ar fi sa nu se inceapa cu un sarut frantuzesc de la prima intalnire. Nici macar la a doua. Insa de la a treia intalnire, puteti incepe cu un sarut cu buzele si incet incet sa va lasati si limba sa intre in joc. Fara sa o introduceti prea adanc, jucati-va cu limba celuilalt.

Sarutul fluture
Simplu si dulce. Apropiat-va foarte mult de fata partenerului/ei , pentru ca genele voastre sa se atinga. Dati din gene astfel incat sa semene cu o bataie de aripi de fluture.

Sarutul cu o singura buza
Un alt tip de sarut foarte senzual. Luati intre buzele dvs doar o buza a partenerului si sugeti-o. Atentie insa! Usor, altfel ii veti provoca amortirea si ar putea fi chiar dureros.

Sarutul eschimos
Aproape toata lumea stie ca frecarea nasurilor unul de altul este ceea ce se numeste un sarut eschimos.

Hickey
Un hickey nu este un sarut, ci semnul lasat de un sarut de obicei pe gat. Pentru a face un hickey, trebuie sa sugeti mai puternic locul unde vreti sa-l lasati. De obicei baietilor le place sa "isi marcheze" prietenele.

Sarut de inger
Cand ii sarutati pleoapele partenerului/ei se numeste sarut de inger. Este un gest foarte grijuliu si iubitor. Fetelor le place acest tip de sarut.

Sarutul din cap pana in picioare
Numele lui spune totul. Se practica doar de cei care sunt foarte apropiati si relatia implica mai mult decat o dorinta fizica. Incepeti de la frunte si coborati in jos, sarutand toate partile corpului. Puteti incerca aproape toate tipurile de mai sus in timpul acestui sarut.