Tipuri de impachetari pentru slabit

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4871

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vrei sa slabesti intr-un timp record? Apeleaza cu incredere la aceste tipuri de impachetari:

Impachetari pentru slabit

Cine nu doreste sa scape de kilogramele in plus? Impachetarile pentru slabit sunt o idee excelenta daca vrei sa devi mai supla. Cremele folosite la acest tip de impachetari au scopul de a reduce grasimea care nu poate fi eliminata prin sport si diete severe. Efectul debordant se datoreaza mutitudinii de ingrediente active vegetale continute. Aceste impachetari au actiune de modelare a trupului, de imbunatatire a circulatiei limfatice si de stimulare a drenajului lichidului, oferind pielii un aspect compact. Mai mult, au proprietatea de a reduce retentia de apa si de a diminua aspectul de celulita foarte repede.

Impachetari gel marin cu spirulina

Datorita aportului ridicat de ingrediente active, acest gel are proprietati anticelulitice si pentru slabit de necontestat. Alga marina cu actiune puternica, spirulina stimuleaza ritmul metabolic al celulelor adipoase. Proprietatile drenante si stimulatoare se datoreaza si continutului de iedera.

Impachetari argila verde

Argila este una dintre cele mai renumite si mai vechi ingrediente folosite in tratamentele terapeutice din intreaga lume. Masca din argila este ideala atat pentru combaterea acneei!!! cat si pentru afectiunile provocate de un ten gras. Se foloseste cu succes si in impachetari corporale, terapii anticelulita si pentru a trata durerile de spate, articulatii si muschi.

Impachetari la rece

Impachetarile la rece sunt cautate mai ales pentru ca ofera o senzatie de relaxare!!! si racoare de neegalat. Scaderea temperaturii in zinele tratate produce senzatia de rece care conduce spre un proces de drenare circulatorie. In urma impachetarilor la rece se elimina toxinele acumulate in corp si se reduc zonele cu grasimi. Mai mult, acestea au efect de tonifiere, relaxare si de stimulare a circulatiei. Pielea redevine ferma si ne vom bucura de picioare frumoase, fara semne de oboseala. Acest tip de impachetari e destinat persoanelor care nu se pot supune impachetarilor la cald, gen termocuverta sau capsula.

Masca pentru slabit cu alge si ceai verde

Avand la baza ceai verde si alge, aceasta masca are efect anticelulitic si de conturare a formelor trupului. Un astfel de tratament, tinut cu seriozitate, poate avea rezultate de exceptie, pierzandu-se din greutate pana la 6-7 kg. Impachetarile cu aceasta masca au avantajul ca se pot face atat la cald cat si la rece.