Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

Telefonul, inventia lui Alexander Graham Bell, Antonio Meucci sau Elisha Gray

Stiinta > Inventii

telefonTelefonul este cel mai popular si cel mai folosit mijloc de comunicare, care a schimbat literalmente lumea facand-o mai mica. Au existat numeroase modificari in structura si proiectarea telefoanelor si azi se gasesc mii de modele si culori, care mai de care mai atractive. Chiar daca telefoanele mobile si tehnologia fara fir sunt mai folosite si mai dorite in zilele noastre, un telefon fix inca poate fi gasite in majoritatea gospodariilor. Inventarea telefonului de catre Alexander Graham Bell s-a dovedit a fi o binefacere pentru intreaga omenire. Nu exista nici o dovada clara a originii cuvantului „telefon", dar se crede ca este derivat din doua cuvinte grecesti, „tele" insemnand „departe" si „phon", „voce".

Inventarea telefonului

Istoria inventarii telefonului este chiar interesanta. Cu toate ca Alexander Graham Bell este creatorul primului model de telefon, inventarea lui a fost bazata pe multe alte inventii ale altor oameni de stiinta celebrii. Johann Philipp Reis, un om de stiinta german, a fost primul care a avut ideea de a transmite sunetul prin intermediul energiei electrice. A construit chiar un aparat care putea transmite sunetul, cunoscut sub numele de „telefonul Reis". Din pacate avea multe lipsuri si nu i s-au adus imbunatatiri. Antonio Meucci, un om de stiinta italian, a creat si el o versiune timpurie a telefonului si a facut o demonstratie in Havana. A depus chiar si o cerere de brevetare pentru modelul sau. Unii il crediteaza pe Meucci ca fiind primul care a inventat telefonul.

Alexander Graham Bell, un profesor a carui ocupatie includea si instruirea unor specialisti care le predau oamenilor surzi si muti, era familiarizat cu nuantele de sunet si natura lui. Bell, voia initial sa inventeze un telegraf modificat care ar fi putut sa trimita mai multe mesaje sau semnale in acelasi timp. In timpul experimentarilor, lui Bell i-a trecut prin minte conceptul de a crea un dispozitiv care ar putea transmite un discurs prin energie electrica. In 1875, in timp ce experimenta, Bell a auzit prin fir sunetul unui ceas de perete. Acest lucru l-a incurajat si, impreuna cu asistentul sau, electricianul Thomas A. Watson, a continuat sa experimenteze neobosit pentru a construi un aparat care putea transmite sunetul. In cele din urma, pe 10 martie 1876, Bell a rostit primele cuvinte printr-un telefon, („Dle Watson, vino aici, vreau sa te vad"), si au fost auzite clar la capatul cealalalt al firului. Aceste cuvinte au fost imortalizate in istorie, iar data mentionata mai sus este marcata ca fiind data oficiala a inventarii telefonului de catre Alexander Graham Bell.

Alexander Graham Bell vs Elisha Gray

Elisha Gray, om de stiinta american, lucra simultan cu Bell la acelasi proiect. Datorita acestui lucru, dezbaterea cu privire la cine a inventat telefonul a cuprins intreaga lume. Desi este universal acceptat si cunoscut faptul ca Alexander Graham Bell a inventat telefonul, unii oameni inca mai cred ca a fost Elisha Gray adevarata inventatoare. Conform dovezilor istorice, se spune ca exista o diferenta de doar cateva ore intre aplicarile celor doi pentru un brevet pentru telefon. Este inca ambiguu daca Bell a fost inspirat de ideile lui Gray sau invers. Dar, Alexander Graham Bell a depus primul dosarul pentru brevet si, prin urmare, este creditat drept inventatorul telefonului.

Alexander Graham Bell a fost decorat in timpul vietii cu diverse premii si diplome de onoare pentru inventia sa remarcabila. Cel mai ironic fapt despre viata lui Bell este ca, desi el a inventat telefonul, nu l-a folosit niciodata, deoarece a considerat ca este o intruziune in munca sa. Mai tarziu in viata, Bell, si-a adus contributia notabila in domeniul aeronauticii.


Telefonul


evolutia-telefonului


Dupa inventarea telefonului, au existat numeroase demonstratii publice pentru popularizarea lui. Bell Telephone Company a fost infiintata in 1877, si productia de telefoane a inceput la scara larga. In decurs de un an, mii americani aveau acasa un telefon. In 1915, Bell, aflat la New York, i-a telefonat lui Watson, care era la San Francisco. Aceasta a fost primul apel la lunga distanta. Alte inventii remarcabile legate de telefon sunt cadranul rotativ, inventat in 1923, telefonul fara fir, inventat in 1965, precum si telefonul mobil, inventat in 1983.

Exista inca o multime de dispute si dezbateri cu privire la inventatorul telefonului si toti oamenii de stiinta mentionati mai sus sunt creditati pentru inventie. Oricare ar fi adevarul, trebuie sa le fim recunoscatori pentru ca au facut comunicarea mai usoara si mai convenabila pentru noi.Comentarii


Postat de Marius , 05 Ianuarie 2014, 01:30

Hai ma lasa-ne in pace cu prostiile tale de teorii ! Te crezi mare destept! Retine Universul e un mister total iar noi suntem un mic graunte in el pierduti pe planeta asta ! Hai lasa vrajeala ta ca sunt sigur ca ceri bani pentru prostiile tale de teorii filozofice.

 
Postat de Firescu Marin , 23 Iulie 2012, 07:28

Ma numesc Firescu Marin ...in continuare arat un comportament,al formulei evolutiei.Care este universala in infinitele sisteme evolutive.Scopul meu,in a descoperii,rigiditatea naturala al formulei evolutiei.Este de a infrana ''Doamne fereste,al treilea razboi nuclear etc.Fac demonstratie:''rapida'' Pe nimeni astazi in supra evolutie.Nu il intereseaza,acesta formula naturala al evolutiei.De ce?Omenirea traieste in interiorul acestei formule al evolutiei.Si dam nastere acestei formule,prin creatia noastra.care sufera:Primar sistem;apoi evoluat sistem.Si supra evoluat sistem actual,si viitor.Aplic foarte rapid o demonstratie:Formula evolutiei are un comportament.Dilatat in istoria omenirii.Care apoi se strange neutronic.La cele trei forme.Si anume.''Primar sistem-evoluat sistem-apoi supraevoluat sistem=lant unit.Se i-a un eveniment,care a suferit evolutie.Eu iau { Multimea razboaielor de pe planeta,si evolutia lor.} Dupa comportamentul formulei evol. Multimea razboaielor de milenii.se strange neutronic.La un singur lant care este expus mai sus.Sau formula evolutiei natural,sufera neutronic sistem.Acest sistem neutronic este.Cele trei razboaie mondiale!!!Aplic formula: Primar sistem,s-a consumat,prin primul razboi mondial=lant sistem evoluat.S-a consumat,prin al doilea razboi mondial.Urmeaza dupa sistemul rigid,al formulei evolutie.Sistemul supra evoluat.sau este in pregatire.Al treilea razboi nuclear.''doamne fereste''Atentie Asa vrea formula evolutiei naturale,prin rigiditatea ei hermetica naturala.Aici este marea mea descoperire.Nu omenirea este de vina.Ci ridicitatea acestei formule naturale.Noi avem dreptul de a cunoaste.Noua formula naturala.Si sa luptam,impotriva.Acestei ridiciditati.Dupa ea este potopul,sau distrugerea omenirii etc.
Mai introduc un fenomen,prin formula evolutie.Ea are un comportament universal,in infinite forme evolutive.
-Iau fenomenul''scluptura;pictura'' Indentic sufera dilatat timp.Apoi se strange neutronic.Fenomenul,la cele trei forme,ale formulei evolutiei..Primar sistem,omul primitiv,deseneaza in pesteri,sclupteaza locuinte.Urmeaza epoca evoluat sistem=Piramide din Egipt.Apoi Gregia antica.Mai evoluat sistem=Roma antica.Iar sitemul supra evoluat.Apare nu intamplator,prin.Perioada ''Renasterea'' Sau apare titanii.Strasi neutronici,ai multimilor care au desfasurat fenomenul,din antichitate etc.Sau lantul evolutiei s-a strans neutronic=genetic predare.''Totul se memoreaza''Titanul acestei supra evolutii,este Mihelangelo Bonareti,Rafael etc.Nu intamplator apare perioada renasterii.este forma rigida.a formulei evolutiei.
Si trupul uman.constructie acvatica,la apa marilor.Sufera indentic.sistemul rigid al formulei evolutiei.Unde se intalneste sistemul 1-primar;2-evoluat3supra evoluat Sau avem formele in toate sistemele anatomice.la 1 ; 2 ; 3=sistem neutronic.Unde formula evolutiei a lucrat,Dupa sistemul ei rigid.Sistem nutronic=neuroni cerebrali Sau ptimar sistem=celule primare etc anatomia. cu aceasta formula.Am refacut drumul.Cum a luat nastere universul din spatiul infinit{ Din nimic } Iar ideia de geniu,a fost.Am iesit in afara globului ceresc.Ce este acolo.Intuneric infinit,si rece infinit=Se naste nemuritor ''undele magnetice''Si care este inceputul de nastere al universului etc.
Unde primar sistem.Se da nastere,prin bim-bang stelelor aprinse uriase,Evoluat sistem se nasc multimea galaxiilor.Apoi supra evoluat sitem=stele neutronice.Apoi am descoperit.CODUL dupa care lucreaza planeta noastra.La creatia omului etc.Este urmatorul:Asa cum a evoluat,si nascut universul.Planeta repeta in timp rapid.Aceasta constructie astrala,prin trupul omului;plante;vietuitoare.Care si ele au acelasi cod astral etc.
Practic omul-femeia,plante vietuitoare.Sunt microcosmos de univers.Dar trupul omului reprezinta universul fizic 100%
Doresc [ Donez ] lucrarile mele personale
Adresa: Nzareth Ilit Str.Izrae'el 11/40 Po.box 9392 Israel
Sau E-mail firescu2@walla.com
Doresc rspuns Cu stima Firescu 22-Iulie-2012

 
Postat de Firescu Marin , 06 Iunie 2012, 23:40

Ma numesc Firescu Marin;etate 68 ani,din Israel..Am lucrat o viata.ce este materia? ce este omul pe planeta?Cum s-a nascut universul?Pentru aceste intrebarii.Am formulat ce-a mai importanta [ formula sau postulat natural ] care se intituleaza. Formula Generala al Materiei Universului..Ea este constructorul natural ducand in evolutie.Globul ceresc.iar pe planeta.este constr.Omului;plante;vietuitoare etc.
Redau enuntul Formulei generale naturale.
1- Un volum mare ale fenomenelor''universului''.Se strange intr-un volum mic energetic''focare de planete normale''
Dand sistemul de microcosmos al stiintelor naturale,cat si sistem de optica al materiei.Fortele participante in infinitele postulate formule,si in interiorul sistemului.Sunt fortele:fizice;chimice;elec-magnetice.Volumul mic energetic,devine si focarul,sau nucleul volumului mare savantic.{ Este planeta pamant,microcosmos al stiintelor universului} 2 - Energia volumului mic,''focar,sau nucleul''.Va creia din nou,dupa fortele participante;fizice;chimice;elec-magnetice.3- Un nou volum mare asemanator genetic,cu volumul mare de fenomene,care a creiat focarul.{ acest sistem creiaza unicat si celula organica} Ajutor lumina solara.La apa marilor etc. In natura acest postulat formula generala sufera evolutie.legandu-se sistemele,in lanturii chimice,dand mai amplificat sistemele inainte evolutie.Creindu-se formele naturale.Postulate formule primar evolutie - postulate evoluate - ,si supra evoluate.Pe planeta.apar vietuitoare primare;vietuitoare evoluate.Iar supra evoluat sistem amplificat al postulatului.Este trupul omului-femeia.Acest postulat unic,este constructorul tuturor lumilor.Universul,cu focarul sau planeta pamant.Formeaza astral un unic postulat.Focarul planeta + lumina solara,la apa marilor.Va creia,un nou volum mare genetic savantic ''universului'' .Omul - femeia.Dupa codul astral.''Cum s-a nascut si evoluat universul'' Al doilea cod evolutiv,al trupului.este memoria,cum a evoluat trupul omului.La apa marilor.Formula evolutiei,face trup comun.Cu sistemul formulei generale al materiei.Timpul evolutiv,se strange in focare mai rapid al evolutiilor. Globul ceresc,s-a nascut in miliarde de ani - Planeta,va creia,in apa marii,mai rapid timp de circa 9 mili.De ani:Trupul omului-femeia,sa semene chipul nostru,si trupul nostru cu unicul''om ceresc''.Sau genetic volumului mare universul.Developarea copilului are loc in 9 luni = emifer timp,al evolutiilor astrale,cat si evolutia la apa marilor.Unde uterul a luat locul,in microcosmos,al uterului apa marilor.Sau mama noastra planeta.A nascut virgina,fecioara noastra. Am incheiat sistemul''Formulei generale al materiei universului''.
Cu ajutorul:F.Gen. al Materiei Univers.Cat si formulei evolutiei.Care face trup comun,in interiorul sistemului formulei generale.Iar alt sistem.Este'' forta''fizica;chimica;elec-magnetica,cu -putere de strangere,in focare ale materiei.Practic cele doua formule din interior.Formule evolutiei;si formula fizicii generale.Sunt invelite,sub forma fizica al semnului infinitului.
1- Este primul volum mare.2 - Care se strange in focar. 3 - Focarul va da nastere,,altui nou volum mare''.
-Cu ajutorul acestor trei formule generale naturale.Am refacut drumul.Cum a luat nastere globul ceresc din''spatiul infinit''Simplitatea consta,in aplicarea orcaror evenimente evolutive.La sistemul formulei generale al materiei.
{ O alta descoperire,Spatiul infinit,este producator al undelor magnetice} materia prima poate fii''intuneric infinit,si rece infinit=ipoteza.Dar este spiritul de constructie al evolutiei globului ceresc.cat si al materiei atomice etc.Si actual globul ceresc este alimental cu energia produsa,de catre mama spatiul infinit.Sau globul ceresc,este ca o floare,cu radacinile de hranire,in spatiul infinit. evolutia astrala al globului ceresc.Pana la forma lui de astazi.Are indentic organizatia interna.Cu al trupului omului;vietuitoare;plante.Dar totul in microcosmos.Sau planeta''repeta savantic codul gasit''.Cum s-a nascut si evoluat universul.Aceasta memorie,este dariuta in procent maxim''omului-femeia'' Vietuitoarele,si ele au acest cod comun.Dar apar imprastiate pe codul astral de evolutie.Indentic plantele.Omul este superior.Poarta codul in ''bloc'' in orice sisteme de constructie anatomice.Iar constructorul trupului este Formula generala al materiei universului.Sau trupul materie,ramane imprimat.Acestui postulat general natural.Dar totul se desfasoara in,infinite forme,si denumiri. Viata noastra terestra.Omul in contact cu materia.se da nastere,tot acestui unic postulat enuntat,dar in forme infinite...Acest postulat enuntat.Nu i-a nastere.daca nu este sustinut,de o forma de energie.Si este proba.Ca spatiul infinit este producator al undelor magnetice,si care in evolutie.Va da nastere unicului glob ceresc.Iar o copie fidela al codului astral.Cum s-a nascut si evoluat universul.Planeta lucreaza in evolutia trupului omului.Ce-l mai pur,si curat cod.de fapt codul este imprimat,vizual prin chipul nostru,si trupul nostru.Exceptie face''constructia scheletului osos''
este pur construit de catre.Cele trei formule gen. enuntate.si nu detine codul astral gasit.Dar la general putere natural trupul nostru etc.ramane imprimat materie acestor trei formule generale naturale.
am lucrat o viata din pasiune.Ce este omul pe planeta?
Am gasit: Ce este sus este si jos;Ce este jos,este si sus.
Cu stima si respect./.un om simplu/ Si caut un om,sa-i spun adevarul natural!!!
Firescu Marin din Nazareth Ilit Israel 6 - Iunie - 2012

 
Postat de Firescu Marin , 25 Mai 2012, 21:56

Ma numesc Firescu Marin...formuland,cele trei formule generala naturale.Formula generala al materiei universului.Care in interior detine,alte doua formule generale naturale.2-Formuala evolutiei naturale universala. 3-Formula fizicii gen.naturale,al puterii gen.naturale; Aceste trei formule generale.Pot spune,ele sunt nucleul.Stiintelor naturale cunoscute;fizice,chimice;elec-magnetice.Sau acest nucleu,se incarca evolutiv cu stiintele enumerate.Pana in mileniul nou.Omenirea,lucrat-descoperit in timp.Radacinile stiintelor enumerate.Dar cele trei formule generale.Natural sunt nucleul stiintelor.Ele natural au puterea de organizatie,al stiintelor naturale; al materiei,in evolutie.Iar planeta,preia codul astral''Cum s-a nascut si evoluat universul''construind in timpurii rapide pamantesti,trupul nostru.Si plantele,si vietuitoarele,au indentic codul gasit astral.Dar ele apar pulverizate pe etapele de evolutie al globului ceresc.Ela au dus in evolutie,globul ceresc,prezent,si viitor.Omenirea meta-fizic,viata pe planeta.Dam nastere in forme infinite,formulei generale al materiei universului,inclusiv dam viata,si celor doua formule,ce-a a evolutiei,si puterea fizicii generale naturale.Caracterul lor,ele sunt in forme infinite.Unde si trupul nostru,materie ramane imprimata acestor trei formule gen.naturale.Ori ce facem pe acest pamant.Dam nastere,acestor trei form.gen. Un ex. din infinite..1-Un volum mare agricol,cu cereale.Forta gandirea umana.2-Strange recolta,in focar mic energetic ''focarul hambarul'' 3- Focarul hambarul,va da nastere altui nou volum,evolutiv,sub o alta forma,si anume''hranirea populatiei'' Alt exemplu negativ.
1-Un volum mare,de substante radioactive din natura.2- forta umana,gandire la razboaie.Strange in focar mic energetic;sub forma de''bomba nucleara'' 3- focarul,va da nastere[genetic] unui nou volum mare radioactiv,in natura.
Formula gen.al materiei unv. Ea merge si la binele omului.Dar si la rau.se poate deosebii recunoaste,binele de rau...Invatamantul noului mileniu.Poate prelua aceste trei formule generale.Ele au caracter,conform formulei evolutiei.Formula generala primara.Sau in ciclul primar invat.Caracter evoluat;sau predat in invat.liceal.Si caracter supra-evoluat.Sau invat.superior etc.
Este foarte greu de scos la lumina,aceste trei form.generale.
Motivul ,lucrarea este facuta din pasiune ptr.natura universala etc.
Cu stima un om simplu Firescu Marin 25/Mai/2012

 
Postat de ella , 15 Noiembrie 2011, 15:58

smecher.....:D

 
Postat de tanasie raluca , 19 Octombrie 2011, 21:58

este foarte inteligent ce postati voi pe internet si e educativ.

 
Postat de firescu marin , 17 Octombrie 2011, 23:05

Ma numesc Firescu Marin din Israel:O viata am lucrat''Ce este omul pe acest pamant''Am scris o carte''Secretul materiei universului'' Care detine,in noutate.Trei formule generale naturale.Pot spune sunt nucleul.stiintelor naturale cunoscute;fizice,chimice,elec-magnetice.Sau noi omenirea,am dezvoltat,radacinile stiintelor cunoscute.Dar ele sunt patronate.De nucleul lor general putere natural.Si organizate.de aceste trei formule generale naturale.Ele se intituleaza.1-Formula generala al materiei universului.2-Formula evolutiei naturala universala 3-Formula fizicii gen.al puterii gen.naturala. Aceste trei formule generale naturale.Au dus in evolutie,universul.Au construit in evolutie la apa marilor.Trupul omului,plante,vietuitoare.Ele se imbogatesc,asimileaza,radaciniele stiintelor naturale.Marea descoperire ramane( energia prima din univers)Spatiul infinit,este producator al undelor magnetice.De aici se incepe constructia universului.Mai multe detalii.Se poate scrie numele meu''firescu marin pe internet''sunt articole etc.Trimit enuntul:formulei generale al materiei universului.
1-Un volum mare ale fenomenelor''universul''Se strange intr-un volum mic energetic''focare de planete normale.Dand sistemul de microcosmos al stiintelor naturale,cat si sistem de optica al materiei.Fortele participante in infinitele postulate,si in ineriorul sistemului.Sunt fortele:fizice,chimice;elec-magnetice.Volumul mic energetic,devine si focarul,sau nucleul volumului mare savantic.{este planeta pamant,microcosmos al stiintelor universului} 2-Energia volumului mic''focar,sau nucleul''.Va creia din nou,dupa fortele participante;fizice,chimice;elec-magnetice. 3-Un nou volum mare asemanator genetic,cu volumul mare de fenomene,care a creiat focarul.{acest sistem creeaza unicat si celula organica}Ajutor lumina soarelui.La apa marilor etc...In natura acest postulat sufera evolutie;legandu-se sistemele,in lanturii chimice,dand mai amplificat sistemele inainte evolutie.Creindu-se formele naturale.Postulate formule primar evolutie-postulate evoluate-,si supra evoluate.Pe planeta,apar vietuitoare primare;vietuitoare evoluate.Iar supra evoluat sistem amplificat al postulatului.Este trupul omului-femeia.
Acest postulat unic,este constructorul tuturor lumilor.Universul,cu focarul sau planeta pamant.Formeaza astral un unic postulat.Focarul planeta+lumina solara,la apa marilor.Va creia,un nou volum mare genetic savantic''universului''.Omul-femeia. Dupa codul astral.Cum s-a nascut si evoluat universul''Al doilea cod evolutiv,al trupului.Este si memoria,cum a evoluat trupul omului.La apa marilor.Formula evolutiei,face trup comun.Cu sistemul formulei generale al materiei.
Timpul evolutiv,se strange in focare mai rapid al evolutiilor.
Globul ceresc,s-a nascut si evoluat in milliarde de ani.-Planeta,va creia,in apa marii,mai rapid timp de circa 9 mili,de ani:trupul omului-femeia,sa semene chipul nostru,si trupul n ostru cu ''unicul om ceresc''.Sau genetic volumului mare universul.Planeta prin creiatia omului,copiaza fidel in ordine codul astral''Cum s-a nascut si evoluat universul''
Developarea copilului are loc in 9 luni=emifer,timp,al evolutiilor astrale,cat si evolutia la apa marilor.Unde uterul a luat locul,in microcosmos,al etrului apa marilor.Sau mama noastra planeta.A nascut virgina,fecioara noastra.
Am inchiat sistemul.''Formulei gen. al materiei universului''
Acest sistem al F.Gen.al Mat.Univ.Se divide in infinite forme si infatisari.Sistemul este indentic cu al formei''clepsidra''
-1Un volum mare,se strange in focar=2Focarul va da nastere.
3 altui nou volum mare.Acest sistem al formulei,este raspunzator si de viata noastra fizica pe planeta.In ifinite forme fizice,se da nastere acestui unic postulat formula generala naturala.Constructia anatomica al omuluietc.Este construit in forme diferite.Tot de sistemul acestui postulat.etc
Doresc a preda .Aceste trei formule generale naturale.Ele sunt nucleul tuturor stiintelor secundare cunoscute.
e-mail firescu2@walla.com

 
Postat de firescu marin , 07 Ianuarie 2011, 18:57

Cu ajutorul;formulei evolutiei naturale universala.Am refacut drumul.Cum a luat nastere''globul ceresc'' din spatiul infinit.Iar o nutate decoperita,Este ca spatiul infinit produce,undele magnetice.Se aduna intr-o tornada uriase.Si este inceputul primar de nastere al universului.In varful tornadei i-a nastere o sfera uriase,cu invelis magnetic.Spatiul infinit produce''nemuritor aceasta energie magnetica''sfantul duh'' Poate lua nastere din intunric infinit,cat si rece infinit''ipoteza''.In continuarea evolutiei,al sferei magnetice create.Furtunile magnetice patrund,in sfera creata.Spatiul este sferic.Se invartesc,rasucesc.Apoi se divid intr-o multime infinita de tornade.indentic''mamei spatiului infinit,sau tornada uriase''Indentic fizic''Einstein postulat''Tornadele infinite,vor da nastere evolutiv,in spitul lor,indentic,sfere mici.Atentie!Acum se da nastere primilor atomi de Hidrogen.Sub prcedeul tornada,patrunde,cu toata forta fizica,in interiorul sferei ei.Totul se aduna in''focar mi energetic''Acest focar,nu este alceva,de cat''Nucleul atomului de H.. Automat pentru protectie,i-a nastere si unicul electron...este inceputul universului.Gazele se aduna in nebuluase.Frecare,caldura.Si primul Bin-beng,al nasterii primelor stele uriase.Aurigae..se divid,pana la Soarele nostru.Care este si el un astru primar.Evoluat sistem,se da nastere''Multimilor Galaxiilor...Supraevoluat sistem,vor lua nastere,si Stelele neutronice...Am redat dupa formula evolutiei naturale universala.Foarte scurt expunereNasterea universului...Dar acest sistem l-am introdus.In evolutia Trupului uman,vietuitoare,plante.Am gsit un raspuns,si totodata.''Codul de evolutie al omului in apa marilor primare''.Este indentic.Codului de evolutie al universului.Unde neuronii nostri cerebrali,vor sa fie;chimic-fizic''stelele nuetronice,ale universului,sau la plante,semintele lor etc.

Timpul...Astral evolutie,are loc in miliarde de ani,al universului.Planeta noastra.Ea insasi,este un microcosmos al intregului univers.Prin tabela period elemente''scurt''

La apa marilor,evolutia trupului uman etc.Timpul se reduce,la milioane de ani.Iar timp''Foarte rapid,este developarea copilului,in uterul matern.De 9 luni.Dar si uterul,a luat locul in microcosmos planetar,al apei marilor.Practic.Copilul,poarta memoria.Cum a luat nastere ''universul.Iar al doilea cod,esteCum s-a format tru[ul uman in apa marilor.Aceste doua codurii.Sunt stranse im micro-planetar.Dar este trupul nostru vizual,palpabil.''Religia are dreptate.Purtam chipul.Omului ceresc astral.Iar sanul femeii,vietuitoare.Vrea sa fie sanul mamei prime astrale.Cand a luat nastere universul.Si este alimentat nemuritor si astazi.Intervine .o formula fizica,simpla.Fenomenele fizice conduce materia.Materia ramane imprimatafenomenului fizic participant.Datorita acestei formule.Sanul mamei,are forma fizica al tornadei.Care depune energia,in gurita copilului,sub forma de laptele materen.Iar gurita copilului,vrea sa fie.Sfera magnetica inceput de univers,sau la noi inceput primar de alimentarte,cu energie.

La plante:Primele care apar pe planeta,sun coniferele.Ele arata inceputul primar al formei tornadei.Sau bradul,este genetic,prin totul'conurile lui''sa semene genetic,fenomenului fizic de tornada

Universul are,in evolutia lui.Prinde doua forme.1-principal,sa semene plantelor noastre.''scurt''Soarele apare prin planta floarea soarelui.Iar pepenele rosu,vrea sa fie o aurigae in micro..A 2- forma anorganic sistem Universul este un unic''OM CERESC ASTRAL=dumnezeul nostru unic AMEN.

Semnat un anonim.Unde nu am Titlurii:Si nici macar,studii universitare.Dar se nasc,si vor venii ''savanti naturali''

Rog a nu se da nastere.Razboiului nuclear=al treilea

Rog preluarea studiilor mele.Am etatea de 67 ani

Rog pace pe acest pamant .Iar ca sfat.Munceste pentru viata semenului tau.Pentru ''educatie invatamant'' Si mai presus pentru ''sanatate''.Care este mai presus.Se cat toate bogatiile false.Automat se va instala si pacea in omenire.

Doresc sa fie preluat oficial acest proiect al meu,unde am lucrat in sistem paralel.Din pasiune pentru natura.

Va rog Firescu Marin din tara sfanta Israel

Rapuns la:
Dupa ''formula evolutiei naturale universala'' trebuie sa se nasca,inceputul unei inventii.Primar sistem,este inceputul,Evoluat sistem,inventia va evolua in timp istoric.Evoluat sistem este astazi:Telefon mobil,internet etc.

Atentie,indentic este si''Evolutia armelor de razboi.Mai ales inventia''Bombei nucleare''.

Eu detin,formula evolutiei naturale universala,in orice sistem,de evolutie naturala.Ea se comporta indentic sistem.

 
Postat de firescu marin , 24 Decembrie 2010, 08:49

Dupa ''formula evolutiei naturale universala'' trebuie sa se nasca,inceputul unei inventii.Primar sistem,este inceputul,Evoluat sistem,inventia va evolua in timp istoric.Evoluat sistem este astazi:Telefon mobil,internet etc.

Atentie,indentic este si''Evolutia armelor de razboi.Mai ales inventia''Bombei nucleare''.

Eu detin,formula evolutiei naturale universala,in orice sistem,de evolutie naturala.Ea se comporta indentic sistem.

 
 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)