Tastaturi pentru Android

Detalii

CategoriiIT
TaguriSmart
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6222

Voteaza & Distribuie

Descriere

Telefoanele Android, la fel ca orice gadget si orice tehnologie, evolueaza cu viteza luminii. Producatorii vin cu tot felul de optiuni, iar clientii sunt incantati pentru ca au posibilitatea sa-si customizeze Andoidul dupa placul inimii.

Una dintre cele mai importante personalizari pentru nevoile userilor este tastatura pentru Android. Inteligente, ciudate, extrem de rapide, tastaturile sunt adaptate confortului adeptilor acestui nou tip de telefon. In timp ce dezbaterea cu privire la care este cea mai buna tastatura pentru Android, din toate punctele de vedere, continua va prezentam mai jos unele dintre cele mai cautate si mai dorite de pe piata. Aproape extraterestre si extrem de inteligente va vor citi gandurile.

Tastatura SwiftKey Beta: capacitati multilingve
Din momentul in care ati setat-o pe Android, va va oferi o serie de pachete de limba. Tastatura foloseste tehnologia TouchType Fluency pentru a prezice fiecare cuvant pe care un utilizator vrea sa il tasteze, chiar inainte de a apasa pe urmatoarea tasta. Este rapida, precisa si inteligenta. Poate ghici intelesul fiecarei propozitii pe care oo tastati, si, in consecinta, ofera sugestii pentru cuvantul urmator. Cu fiecare cuvant pe care il tastati, isi va imbunatati previziunile.

Tastatura Smart Pro: simplificarea scrierii mesajelor in modul panorama
Daca preferati acest mod de scriere si trimitere a mesajelor, Smart Keyboard Pro este al naibii de inteligenta. In ceea ce priveste precizia, concureaza cu iPhone-ul. Reactia sa rapida la trimiterea mesajelor o face una dintre cele mai bune tastaturi pentru Android. Mai mult, una dintre optiunile suplimentare este cea de verificare a ortografiei, iar tastatura cu simboluri e mult mai la indemana de pornit si de oprit.

Tastatura Swype
Sunteti pasionat de folosirea caracteristicilor „doboratoare de recorduri" ale oricarui gadget? Daca da, atunci Swype este tot ce va trebuie. A intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai rapida viteza. E simpla, rapida si face pe oricine sa se indragosteasca de ea. Nu va mai permite nimanui sa se intoarca la vechea, banala si predispusa la erori tastatura pentru Android !

Tastatura Better: n-ar fi putut fi mai buna
Versiunea 7.0 a tastaturii Better este una dintre cele mai la moda aplicatii pentru Android (din 2010), datorita imbunatatirilor si noilor caracteristici cu care a fost imbogatita. Puteti utiliza cu usurinta aceasta tastatura multilingva apasand pe bara de spatiu. De asemenea, are update-uri pentru discurs si fenomenalele sugestii din dictionar.

Tastatura HTC_IME: reteaua dvs personala
Daca nu ati auzit de ea, trebuie sa o incercati cel putin o data! Sugestiile de cuvinte apar sub forma de pop-up-uri, in timp ce tastati, ceea ce o face draga multor utilizatorii de Android. Daca folositi mult caracterele speciale, HTC_IME poate fi cea mai buna tastatura pentru dvs!