Site-uri de matrimoniale - sfaturi pentru barbati

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5930

Voteaza & Distribuie

Descriere

Site-urile de matrimoniale nu mai sunt de multa vreme ceva tabu sau rusinos. Cum o multime de oameni isi petrec majoritatea timpului pe Internet, dinamica intalnirilor din viata reala depinde mult de cele care se intampla mai intai in online. Daca doriti sa aveti o sansa mai buna pe site-urile de matrimoniale, atunci ati face bine sa va amintiti urmatoarele sfaturi:

1. Crearea unui profil mai bun. Femeile sunt interesate mai mult de barbatii sinceri si increzatori. Asigurati-va ca va actualizati constant fotografiile si evitati sa fiti negativ, deoarece negativismul le descurajeaza pe femei si le scade interesul. Fiti descriptivi si inteligenti cand va creati profilul; dati dovada de cat mai mult umor de buna calitate, si straduiti-va intotdeauna sa fiti original. Priviti profilul dvs. ca pe un fel de CV. Femeile sunt foarte pretentioase si au un set de standarde, astfel incat ati face bine sa va creati un profil destul de cuprinzator.

2. Fiti deschis la minte. Nu va grabiti sa gasiti perechea ideala, nici online nici offline; cand va cautati o pereche, incercati sa o cunoasteti pe doamna care v-a atras atentia, nu sariti la concluzii imediat. Chiar daca aveti deja preferinte pentru culoarea parului sau pentru inaltime, fiind deschis, va puteti imbogati experienta de viata si veti castiga noi perspective. Fiti rabdatori si iesiti cu mai multe persoane, astfel incat sa aveti o serie de experiente diferite, care va vor ajuta sa va decideti ce trasaturi va intereseaza, peste ce puteti trece si ce puteti accepta de la viitoarea dvs partenera. Va puteti limita alegerile la o persoana care corespunde cel mai bine convingerilor dvs personale.

3. Trebuie sa stiti ce vreti. Nu pierdeti timpul si nu raniti sentimentele femeilor. Clarificati de la inceput nivelul pana la care sunteti dispus sa mergeti si cat de mult vreti sa va implicati intr-o relatie cu o anumita femeie. Trebuie sa stiti ce cautati, pentru a putea preveni anumite neplaceri. Acest lucru inseamna ca va trebui sa fiti deschisi, dar si responsabili. Asigurati-va ca respectati femeile, atunci cand incercati sa le cunoasteti. Femeilor le plac barbatii care stiu ce vor si detin controlul. De asemenea, trebuie sa alegeti site-ul de matrimoniale care se aliniaza cu preferintele dvs personale si mai ales unul care are o reputatie buna.

4. Spuneti intotdeauna adevarul. Nu veti dori sa atrageti asupra dvs mania potentialelor dvs iubite doar din cauza unei minciune nevinovate. Nu conteaza cat de serios v-ati cere iertare dup-aceea, aveti o sansa la un milion ca ele sa uite minciuna cu usurinta. Nu mintiti niciodata cand sunteti online, este primul motiv pentru care veti fi refuzat.

5. Nu va dati repede batuti. Fiti rabdatori si luptati cu sentimentele de descurajare. Desi femeile primesc o multime de e-mailuri si mesaje in fiecare zi, cu un profil atragator, perechea dvs va aparea la momentul potrivit. Exista mii de femei din intreaga lume pe internet. Nu trebuie sa uitati sa fiti deschisi si rabdatori. S-ar putea sa fiti surprinsi si recunoscatori pentru ceea ce gasiti pe internet.

6. Nu va atasati prea mult prea repede. Femeilor nu le place sa fie grabite. Vor atentie, grija si pe cineva cu care sa se bucure de viata (le enerveaza foarte tare un barbat insistent). Fiti atent, respectuos, bucurati-va cu adevarat de timpul petrecut cu ea. Asta va duce mai departe decat daca insitati si fortati lucrurile. Femeile vor sa se distreze si sa se simta in siguranta, in acelasi timp. Incercati sa le sugerati prin fapte ca putet face asta pentru ele si cu siguranta veti obtine rezultate bune.