Sfaturi pentru o relatie la distanta

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5411

Voteaza & Distribuie

Descriere

relatie-la-distantaCercetari si rapoarte au aratat o statistica conform careia peste 1,5 milioane de persoane sunt angajati, in prezent, intr-o relatie la distanta. Acest lucru se datoreaza internetului, locul unde tot mai multi oameni cauta si gasesc dragostea pe site-urile de dating online. Insa nu este singurul motiv, altele pot fi: perechea trebuie sa se separe fie din cauza serviciului militar, fie din cauza carierei. Ideea este ca foarte multi oameni sunt implicati intr-o relatie la distanta si incearca sa o faca sa dureze.



Distanta naste o prapastie imensa intre doi oameni si cei doi trebuie sa fie in masura sa completeze acel gol, atunci cand nu sunt impreuna. Ca barbati, trebuie sa va asigurati ca partenera dvs simte dragostea si grija voastra completa chiar daca sunteti la mii de kilometri distanta unul de altul. Multe relatii au de suferit din cauza spatiului dintre parteneri, insa cu multa rabdare si grija orice hop poate si trecut. Iata cateva sfaturi:



1. Comunicati mereu unul cu celalalt. Este premisa de baza atunci cand va angajati intr-o relatie la distanta. E aproape obligatoriu sa comunicati zilnic si sa povestetiti mereu ce ati facut sau ce planuri aveti, astfel incat sa nu intervina suspiciunea sau curiozitatea. Cand discutati pe internet, profitati de webcam pentru a va vedea, iar cand apar unele probleme in relatia voastra e si mai important sa le rezolvati "fata in fata". Asigurati-l pe partener ca veti fi mereu disponibil cand va avea nevoie sa vorbeasca cu cineva despre orice, de la trairile personale pana la problemele profesionale.



2. Descoperiti si imbunatatiti-va interesele si dorintele. Cand sunteti separati fizic de partener, e necesar sa va dezvoltati abilitatile si interesele pe cont propriu. Munciti din greu, petreceti timp cu prietenii si familia si ingrijiti-va de placerile dvs. Distrati-va si mentineti-va sanatos din punct de vedere emotional, astfel incat atunci cand vorbiti cu partenerul sa nu fiti suparat, frustrat sau ranchiunos.



3. Nu discutati niciodata problemele la telefon.
Apelurile telefonice sunt bune atunci cand impartasiti situatii fericite. Daca va confruntati cu probleme sau aspecte majore, atunci niciodata acestea nu trebuie discutate prin telefon. Alegeti o discutie fata in fata astfel incat amandoi sa puteti clarifica puncte de vedere si opiniile. Cand discutati prin telefon nu incheiati conversatia fara sa va puenti amandoi de acord asupra unei solutii acceptabile pentru problemele dvs.



4. Fiti loiali. Monogamia este o virtute care va va consolida relatia. Onestitatea incepe in interiorul fiecaruia si pentru a preveni problemele, practicati monogamia. Discutati serios cu partenerul si puneti-va de acord ca veti avea o relatie exclusiva, sa nu va intalniti cu altii in timp ce sunteti impreuna, chiar daca sunteti departe fizic unul de altul.



5. Fiti creativi. Exista o multime de moduri de a pastra dragostea vie purtandu-l mereu pe celalalt in minte. Pastrati la vedere o fotografie de-a partenerului si salutati-l in fiecare dimineata cand va treziti si in fiecare seara inainte de a merge la culcare. Pastrati o batista sau o camasa, o jucarie de plus, o perna sau ceva pe care l-ati stropit cu parfum lui/ei astfel incat sa va amintiti si mai bine de el/ea. Sugerati-i si partenerului/partenerei sa faca la fel. Studiile arata ca 90% dintre femei si 50% barbati miros hainele partenerilor lor pentru un sentiment de apropiere.