Sfaturi pentru ingrijirea parului cret

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari7546

Voteaza & Distribuie

Descriere

Si fetele care au parul cret pot experimenta probleme cum ar fi deteriorarea si uscarea parului si despicarea varfurilor. Acestea poate aparea din cauza alimentatiei nesanatoase sau din cauza deshidratarii parului.

* Folositi creme sau masti hidratante pentru par, deoarece aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme ale parul cret. Masati usor balsamul hidratant pentru a acoperi scalpul si toata lungimea firelor. Asteptati cateva minute inainte de a va spala.

* Evitati uscatoarele de par. Daca se usuca natural e mult mai sanatos. De asemenea, evitati perierea sau frecarea cu un prosop aspru. Uscati-va parul tamponand usor cu un prosop.

* Ingrijirea parului cret necesiata folosirea produselor de styling special concepute pentru acest tip de par. Nu va zgarciti la bani, pentru ca un produs ieftin si prost va poate face mai mult rau decat bine.

* Daca vreti sa-l pieptanati, folositi un pieptene cu dintii rari. Dar evitati folosirea lor pe parul umed. Parul cret incalcit poate fi pieptanat cu degetele.

* In ingrijirea parului cret intra si o alimentatie corecta si sanatoasa cu o cantitate rezonabila de proteine in dieta. Aceasta va ajuta la stralucirea naturala a parului.