Servicii Mutari Firme si Mobilier

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriPublicitate
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari909

Voteaza & Distribuie

Descriere

In momentul cand esti hotarat sa te muti trebuie sa ai un plan bine stabilit. Ai nevoie sa calculezi fiecare miscare si sa planifici fiecare etapa cu stricta rigurozitate. Chiar daca o sa contractezi o firma specializata operatiuni de mutari mobila si relocari personale tot trebuie sa iti iei masuri de siguranta.



In momentul cand te asezi la o casa noua trebuie sa iti triezi si sortezi din vechile lucruri. De la lucrurile marunte pana la mobilierul voluminos, vor exista obiecte care nu isi vor mai gasi locul in noua casa. Dupa ce ai hotarat ce aduci in noua locuinta, incepe etapa de ambalare si impachetare. Trebuie sa le manipulezi cu mare atentie, pentru ca orice deterioare duce la costuri suplimentare.



Sugestia noastra este sa apelezi la o echipa experimentata, ce utilizeaza tehnici specifice de manipulare si transport. Pe langa efortul fizic scutit, o sa faci si economie substantiala de bani, deoarece poti incheia polite de asigurare pentru bunurile mutate pana la valoarea de 20.000 Euro. Astfel ai parte de o mutare linistita iar lucrurile ajung in siguranta la noua adresa.



MoveUp utilizeaza materiale de protectie de cea mai buna calitate. Fie ca este vorba de cutii de diferite dimensiuni sau caracteristici, folie cu bule sau normala, materiale textile etc, toate sunt utilizate conform normelor in vigoare. Realizarea unei operatiuni de succes tine de foarte multi factori, iar incercarea de a face aceste lucruri prin propriile forte este aproape imposibila.



Mai jos avem o lista cu obiectele carora trebuie sa le acordam o atentie deosebita: unitati de calcultator, plasme tv, monitoare, electrocasnice, laptop-uri, masini de spalat, frigidere etc. Daca nu sunt mutate cu bagare de seama pot suferi deteriorari sau chiar stricaciuni severe. Unele sunt vizibile cum ar fi monitoarele crapate sau plasmele zgariate sau in interior si un exemplu este masina de spalat careia i se poate rupe un circuit sau desprinde un furtun de apa.



Pe viitoar cand achizitionati orice obiecte casnice sau electrocasnice este indicat sa pastrati cutiile si toate materiale de protectie. Niciodata nu stii cand poti avea nevoie de ele. Comanand alte cutii nu faci decat sa irosesti bani si timp.



Un alt sfat pretios este acela de a incerca sa demontati cat mai mult posibil mobilierul mutat. Picioare de mese, usi, rafturi, geamuri si suprafete din sticla sau orice alta componente este indicat sa fie mutate separat.



Pentru mai multe sfaturi si idee despre operatiunile de mutari firme si mobila va invitam sa vizitati site-ul www.moveup.ro



Daca doriti o cotatie pentru a va muta ne puteti contacta la nr de telefon 0732.025.355 si va facem o estimare gratuita. Aceasta se poate face telefonic sau un angajat al firmei se va deplasa la adresa clientului.