Semne ca inca te iubeste

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6551

Voteaza & Distribuie

Descriere

Multi foste indragostite se chinuie cu dorinta de a afla daca sentimentele fostului sunt inca vii. Acestea vor un semn sigur ca fostul simte inca dragostea inflacarata de la inceput. Desi nu poti obtine toate detaliile prin limbajul corpului si prin comportament, exista o serie de semne care pot face aluzie la ceea ce el gandeste si simte.

Iti rosteste numele deseori in conversatie

Atunci cand un ex-ul tau tinde sa-ti repete numele in conversatii (si nu doar conversatiile cu tine), acesta este un semn sigur ca numele tau ii aduce mangaiere. S-ar putea chiar sa se aprinda acel fior romantic pe care indragostitii il simt atunci cand sunt langa acea persoana speciala. Cu cat mai des rosteste numele tau, cu atat mai evidente sunt sentimentele sale pentru tine.

Se uita la tine tot timpul


Fii atenta atunci cand va aflati in aceeasi zona. Chiar si intr-o multime, daca fostul te soarbe din priviri ocazionale, inseamna ca exista inca sentimente. Desigur, una sau doua priviri iti poate arunca si in cursul de socializare. Chiar te-ar putea cauta sa vada ce faci intr-un anumit moment al zilei. Privindu-te, ceva se rascoleste in interiorul lui chiar daca nu este gata sa admita inca.

Contactul fizic este frecvent

Fostul intotdeauna pare sa dea de tine? Daca intrati in contact fizic mai des decat ar putea fi considerata o coincidenta, atunci intalnirea este cel mai probabil intentionata. Daca acest lucru te incomodeaza, sau daca vrea sa faca sa para o intalnire accidentala, spune ceva. Nu se poate astepta sa te trateze ca prietena lui fara sa-ti ofere satisfactia de a fi aceasta persoana importanta din viata lui.