Secretele naturale ale tineretii

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3221

Voteaza & Distribuie

Descriere

Gandul la o injectie cu toxina botulinica iti da fiori? Nu esti deloc pregatita pentru vreo interventie chirurgicala? Nu-i nimic! Odata ce vei aplica aceste trucuri naturale vei capata un aspect mai tanar si mai radiant. Aceste secrete spre tinerete nu presupun nici un efort si se dovedesc extrem de eficiente. Iata caror aspecte trebuie sa acorzi atentie:

1. Lungimea parului

Tunde-ti parul astfel incat lungimea lui sa se afle intre barbie si umeri. Pe cat de banal, pe atat de eficient e acest truc.

2. Tipul rujului

Daca obisnuiesti sa folosesti rujuri mate, va trebui sa renunti la aceasta alegere. Care e motivul? Rujurile mate se asaza cumintele exact in liniile de pe buze si astfel capeti un aspect mai batranesc. Opteaza pentru rujuri cremoase sau gloss-uri, acestea confera un aspect carnos si tineresc buzelor tale.

3. Farduri cremoase

Ca si in cazul rujurilor mate, trebuie sa renunti la fardurile sub forma de pudra. Orienteaza-te catre fardurile de pleope si blushurile cu textura cremoasa. Te vor ajuta sa pari mai tanara si mai plina de viata!

4. Aspectul genelor

Definirea genelor e fara indoiala un aspect important pentru orice femeie. Si in ce priveste rimelul iti este permis „sa sari calul". Pentru a obtine o mai mare arcuire a genelor, foloseste-te de acest truc: dispozitivul pentru intors genele. Dupa ce te-ai rimelat, asigura-te ca genele s-au uscat, si poti incepe linistita arcuirea genelor.

5. Pensatul

Ai mare atentie la acest aspect. Nu e nevoie sa exagerezi! Sprancenele prea subtiri nu sunt estetice la nici o varsta, iar daca ai depasit varsta de 30 de ani cu atat mai putin. Mai ales ca de la o anumita varsta firele cresc mai greu. Gandeste-te bine inainte sa te pensezi prea mult, caci daca ai intrecut masura, e posibil sa nu mai ai de unde pensa data viitoare.

6. Albirea dintilor

Diversi factori (de la cafea, ceai, vin sau tigari) duc in timp la ingalbenirea dintilor. Fa-ti periodic programare la stomatolog pentru albirea dintilor si bucura-te de un zambet stralucitor.

7. Pozitia corpului

Ia in considerare toate femeile pe care le admiri. Este vreuna dintre acestea cocosata? Daca vei alege si tu o pozitie dreapta si increzatoare, vei parea mult mai slaba si mai tanara! E vorba de vreo 5 ani. Merita, nu?

8. Orele de somn

Dormi, dormi si iar dormi cat trebuie! Lipsa somnului e cea mai necrutatoare cale spre imbatranire. Impune-ti sa-ti finalizezi ziua cat mai devreme si astfel te vei bucura de efectele benefice ale unui somn sanatos si linistit de minim opt ore. Daca in momentul de fata ti-a dereglat orele de somn, incearca sa le redresezi treptat iar apoi va deveni o obisnuita.