Secrete in lupta cu celulita

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5114

Voteaza & Distribuie

Descriere

Starea noastra de sanatate se oglindeste in frumusetea de la exterior. Depunerea surplusului de grasime in organe si tesuturi conduce spre obezitate. Astfel ne este afectata atat starea de sanatate, cat si aspectul fizic. Increderea in sine va scadea sau chiar va deveni nula din cauza greutatii corporale exagerate si a dizgratioasei celulite. Mai jos sunt dezvaluite 5 secrete prin care sa scapi de kilogramele in plus, surplusul de grasime din jurul taliei (5-15 cm) intr-o singura luna si prin care sa combati cu succes celulita:

1. Renunta la pastile si retete ce fac minuni

Uite de promisiunile de genul "Slabesti fara nici un efort" sau „Tratamentul X face minuni"! Propriile eforturi sunt cele care te ajuta sa-ti atingi scopul. Si opreste-te din a da vina pe lucruri sau persoane care nu au nici o legatura cu problema ta. Doar prin ambitie si perseverenta vei reusi „sa-i vi de hac" celulitei care nu iti da pace.

2. Adopta un stil de viata sanatos

Eliminarea/reducerea alimentelor nocive pentru sanatate: zaharul, zaharina, aspartamul, sarea, otetul din lemn, margarina, aditivii alimentari (E-urile). Aplicarea regimului disociat, o alimentatie cat mai pura pe termen lung, ultima masa – cu cel puti 2-3 ore inainte de somn.

3. Detoxifiaza-ti organismul

Nu degeaba recomanda specialistii un consum zilnic de min 1.5/2 litri de apa plata. Pentru a-si regla temperatura corpul trebuie sa elimnine apa prin transpiratie, mai ales cand e supus eforturilor fizice. Daca ti-ai obisnuit corpul cu apa putina, este foarte probabil sa nu simti nevoia de a bea apa. Nu pentru ca nu ti-ar fi sete, ci fiindca organismul nu-ti mai cere. Vei plati scump acest prost obicei, cu imbatranirea prematura a trupului tau si epuizarea fizica si energetica anormala.

Apa se poate combina cu coral marin fosilizat care o va satura cu calciu activ, ionizat si va crea in organism un mediu alcalin. In plus, echilibrul acido-bazic se va stabiliza. Daca PH-ul scade, apar tulburari imunitare si dereglari de metabolism, iar asimilarea lenta a vitaminelor si microelementelor va creste riscul declansarii bolilor. Nici un proces metabolic din organismul uman nu se poate desfasura fara participarea ionilor de calciu. Calciul continut de alimente si apa nu este destul de activ biologic. Calciul din coralul marin fosilizat prezinta avantajul bio-accesibilitatii. Tinand cont de acestea si de alte idei de detoxifiere vei avea inca un as in maneca in lupta cu celulita.

4. Fa multa miscare si exercitii fizice

Se stie cat de importanta e tonifierea muschilor prin exercitii fizice si mentinerea unei functionari corespunzatoare a organismului nostru! Eforturile fizice activeaza metabolismul lenes la persoanele supraponderale sau obeze. Astfel creste puterea organismului de a transforma grasimile in energie. Datorita reglarii intense a organismului, va disparea senzatia de pofta „nebuna"si ne vom controla mult mai usor apetitul.

5. Stabileste-ti echilibrul psihic si energetic

Lipsa echilibrului emotional si energetic al corpului isi lasa puternic amprenta asupra sanatatii. Daca nu suntem relaxati, corpul devine incordat, iar mintea imprastiata si confuza. Odata ce tensiunea ramane in corp ne va lipsi energia cu desavarsire. Relaxarea stimuleaza eliberarea energiei si imbunatateste memoria si puterea de concentrare.