Se pot face bani din articole. Lasa-i pe ceilalti sa-ti foloseasca articolele

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3140

Voteaza & Distribuie

Descriere

Lasa-i pe ceilalti sa-ti foloseasca articole, alaturi de caseta care informeaza vizitatorii cine a scris materialul, site-ul tau si cum te pot contacta. Acest lucru te va ajuta sa-ti promovezi site-ul si sa atragi mai mult trafic, fara sa de depui prea mult efort.


Mai mult, postarea articolelor tale pe alte site-uri inseama pentru tine servicii de marketing gratuite pentru site-ul tau. Articolele tale vor beneficia de pe urma eforturilor celorlalti de a optimiza pe motoarele de cautare sau de a derula diverse campanii de promovare. Pentru ca site-ul tau sa beneficieze gratuit de tot acest marketing, ceea ce trebuie sa faci este sa scrii articole. Cu cat creste numarul celor care iti folosesc articolele ca si continut la ei pe site, cu atat iti va creste traficul.


Acesti webmasteri poate folosesc tehnici de SEO, schimburi de bannere si link-uri, sau chiar campanii de PPC. Astfel, acestea sunt metode de publicitate si promovare care costa multi bani, insa pentru tine sunt gratuite deoarece articolele tale sunt plasate pe site-urile respective.


Pe Internet vei gasi multe locuri, unde iti poti posta articolele pentru a fi vizualizate si folosite de catre altii. Sfatul meu este sa postezi articole pe fiecare dintre aceste site-uri, astfel incat sa poti ajunge la cati mai multi webmasteri si vizitatori.