Rochita neagra pentru toate formele

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriImbracaminte
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari8876

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nu e nimic mai la indemana pentru un cocktail, o cina speciala in oras sau o nunta sau decat o rochita neagra. Stii tu, acea little black dress de care vorbesc designerii, stilistii si toate revistele de moda. Tot ce iti mai trebuie este o pereche de pantofi cu tocuri de incredere, o gentuta de cocktail si una, maxim doua bijuterii preferate si esti gata pentru orice invitatie de ultim moment. Si pentru a arata bestial in rochita ta neagra, iti prezentam cateva modele perfecte pentru cateva tipuri de silueta.

Mareste un bust mic
O rochita neagra cu corset incrucisat creeaza iluzia unui piept mai mare. Pentru un decolteu si mai sexy, purtati un sutien cu push-up.

Arata-ti umerii
Iti petreci ore in sir la sala pentru a obtine brate, spate si umeri perfecti, de ce sa iti le tii ascunse? Opteaza pentru o rochita neagra cu colier in loc de decolteu si poarta doar cercei simpli si o bratara aproape invizibila. Aceasta rochie vorbeste de la sine si nu trebuie sa fie eclipsata de nici un accesoriu!

Echilibreaza o silueta in forma de para
O rochie neagra mulata in partea de sus si ampla sub talie iti va scoate in evidenta talia ingusta, si va ascunde un posterior mai mare. Adauga o curea skinny sau o esarfa viu colorata pentru o nota mai sic.

Ascunde un bust mare
Rochia fara maneci te va ajuta sa creezi impresia unui bust mai mic. Decolteul tip barcuta sau cu guler inalt distrage atentia de la bust si o concentreaza pe gat. Uita colierul si poarta o pereche de cercei tip candelabru.

Camufleaza o burtica
La fel ca si in cazul celei care ascunde un piept mare, cauta o rochita neagra asimetrica si mai larguta. Daca ai niste picioare frumoase, opteaza pentru o rochie pana la genunchi sau chiar mai scurta. Adaugati multe bratari pe o mana si e tot ce va trebuie pentru a arata fabulos.