Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

"Dusmani" si in afara terenului

Sport

Bryant - O'Neal: infruntarea ego-urilor la LA Lakers

Kobe Bryant si Shaquille O'Neal

Kobe Bryant si Shaquille O'Neal

Atunci cand Shaquille O'Neal a ajuns la Lakers in 1996, Kobe Bryant descopera si el NBA-ul in aceeasi echipa.

Coabitarea intre cei doi jucatori incepe bine. „Shaq" este o stea si il ia sub aripa lui pe tanarul Kobe al carui talent il impresioneaza. In 2000 si 2001, au castigat titlul NBA. O'Neal este vedeta echipei, dar Bryant vrea si el o bucata de tort si ii vine greu sa imparta scena cu cineva..

Presa devine ecoul acestor probleme interne cand Bryant pune sub semnul intrebarii profesionalismul lui Shaq. Spune ca acesta „nu mai e in forma si e lenes." O'Neal nu spune nimic, raspunzand pe teren, pur si simplu ramanand cel mai bun din club. In 2002, Lakers sunt din nou campioni.

Acesta este ultimul titlu pentru duo. Relatia lor se deterioreaza si jocul echipei are de suferit. Bryant il gaseste pe O'Neal prea batran si O'Neal pe Bryant prea egoist. Din 2002 pana in 2005, Lakers nu mai castiga nimic.

In 2006, Shaquille O'Neal este transferat la Miami. In timpul prezentarii sale, cand jurnalistii l-au intrebat de Bryant, el a raspuns: „Nu il cunosc. Am uitat acest nume."

Nadal - Soderling: tensiune pe teren

Soderling si Nadal

Soderling si Nadal

Dintre toti jucatorii din circuitul profesionist, unul dintre cei mai putini populari tenismeni este suedezul Robin Soderling. Exista mai ales unul, la care nu are trecere: Rafael Nadal.

Totul a inceput in 2007, in a treia runda de la Wimbledon. In timp ce Nadal se pregatea sa serveasca, Soderling pleaca sa-si schimbe racheta. Iritat, spaniolul ii face semne ample pentru a-i da de inteles ca el vrea sa joace. Adversarul sau incepe sa-i imite gesturile, isi trece mana prin par, si-si lasa pantaloni mai jos de talie. In fata spectatorilor surprinsi si amuzat, Nadal isi asuma comportamentul, dar nu par sa aprecieze cu adevarat. La o conferinta de presa, el critica comportamentul adversarului sau: „Nu este cel mai cool tip pe care l-ai putea intalni vreodata in vestiar. E bizar, am vorbit cu alti jucatori si nimeni nu il vorbeste de bine."

In 2009, cei doi jucatori se intalnesc din nou pentru titlul de la Roma, pe zgura. Nadal vrea sa-si umileasca adversarul. Face acest lucru prin castigarea meciului cu 6-0, 6-1. Dar Soderling se ia de el din nou. Cu o rea-credinta impresionanta, contesta o decizie a arbitrului. Publicul incepe sa fluiere, dar el nu inceteaza. Continua sa discute provocand furia lui Rafa pe care il ironizeaza. Acest episod cu siguranta pecetea pe dusmania lor.Comentarii


 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)