Rafturi de depozitare

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari21538

Voteaza & Distribuie

Descriere

Indiferent daca va doriti pur si simplu sa eliberati aglomerarea de pe podea si de pe mobila si sa o pastrati intr-un simulacru de sistem organizat sau daca doriti sa expuneti obiecte pretioase in timp ce dati lovitura cu un design pe un perete gol, rafturile cub pot fi un raspuns. De la cutiile de carton stivuite pe laturile lor laterale pana la piese de designer din materiale de lux, exista cate ceva pentru toata lumea. Rafturile de depozitare.



Rafturile de tip cub vin intr-o varietate de dimensiuni, asa ca faceti inventarul lucurilor pe care vreti sa le expuneti si mergeti la cumparaturi sau faceti comanda. Puteti amesteca si potrivi dimensiuni si culori diferite pentru a eficientiza spatiul si pentru a genera acel „look" personal care sa se potriveasca cu felul dvs de a fi.



Probabil cel mai des intalnit material din care sunt fabricate rafturile cub este plasticul. Acest material poate fi modelat intr-o gama foarte mare forme si culori. In timp ce modulele patrate sunt cele mai comune, puteti gasi si module disponibile in forme hexagonale cu care puteti crea un efect de stup.




Rafturi de plastic


Rafturi de plastic




Rafturi de metal


Rafturi de metal





Puteti amesteca si potrivi culorile astfel incat sa se asorteze cu peretii si cu mobilierul. Le puteti gasi in dimensiuni care va vor permite sa le asezati in jurul unor obiecte fixe, cum ar fi caloriferele, si veti profita de spatiu care altfel ar fi irosit.



Lemnul este, probabil, al doilea cel mai popular material pentru rafturile de stocare. In timp ce puteti gasi si cuburi din lemn veritabil, mult mai des intalnite sunt piesele fabricate din placi de furnir sau finisaj din lemn fals. Depinde de dvs cat de mult doriti sa cheltuiti pentru a obtine look-ul dorit.





Rafturi de lemn sau metal


Rafturi de lemn sau metal




Rafturi de lemn


Rafturi de lemn



Unii oameni folosesc rafturi din sarma impletita, insa in cazul lor trebuie sa fiti atenti la ce obiecte stocati pe ele, deoarece pot aluneca printre sarme. Sunt cele mai potrivite pentru stocarea obiectelor de dimensiuni mai mari decat golurile pe care le creeaza. Inainte de a merge la cumparaturi pentru acest tip de raft, ar trebui sa masurati obiectele pe care intentionati sa le depozitati si sa luati ruleta cu dvs.



In topul grilei de preturi alte rafturilor de tip cub veti gasi piesele din sticla temperata. Acest tip de sticla este special facut pentru a fi mult mai puternica decat sticla obisnuite. In plus, este proiectata astfel incat, daca s-ar sparge, sa nu se sparga in cioburi periculoase, ci in bucati fara margini ascutite.





Set de rafturi de lemn


Set de rafturi de lemn



Oricare ar fi gusturile si bugetul dvs, puteti gasi rafturi de stocare pe orice gust. Fie la un magazin local, fie on-line. Trebuie doar sa cautati.