Publitim.ro - un nou design optimizat

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari12067

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cel mai mare portal national de anunturi de mica publicitate Publitim si-a schimbat designul, a devenit mai rapid si mai operativ!

Miercuri, 21 ianuarie 2009, s-a lansat noul format al portalului www.publitim.ro; layout-ul mai modern si optimizarea cautarii ni s-au parut cele mai importante imbunatatiri. Noul meniu, cautarea si introducerea anunturilor se poate realiza mult mai usor pe noul portal.

Dupa alegerea rubricii si introducerea datelor anuntului, acesta se salveaza automat in baza de date a site-ului Publitim. Daca doriti ca anuntul sa iasa in evidenta trebuie doar sa alegeti una dintre variantele disponibile: anunt de top cu fundal color, anunt in galerie evidentiat in partea dreapta a paginilor, anunt Cele Mai Bune Oferte pe pagina principala si anunt cu link catre site-ul dvs.

Puteti introduce anuntul de publicitate si in ziarul cu acelasi nume Publitim. In continuare anunturile simple date online, sunt gratuite.

La cautare, cu ajutorul rubricilor si a hartii puteti genera o cautare restransa, diminuand numarul anunturilor pe care urmeaza sa le vizualizati, in functie de judet si oras, in asa fel incat sa se afiseze doar anunturile care va intereseaza pe dumneavoastra.

Acum va puteti spune parerile sau sugestiile direct pe portal, unde veti gasi un chestionar special conceput.