Portrete regale din cafea si jeleu

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3515

Voteaza & Distribuie

Descriere

In aceste ultime zile pana la marele eveniment, nunta regala, Kate si William se bucura vrand-nevrand, de toata atentia posibila pe care englezii pot sa o ofere.


Portret in cafea cu cei doi printi

Unii dintre cei mai infocati fani incearca prin diverse eforturi, care mai de care mai marete, sa le arate celor doi miri cat sunt de apreciati. De exemplu Karen, o artistia din Anglia, a realizat un portret al mirilor folosind doar cafea. Nu a utilizat nici spuma, nu s-a folosit nici de un filtru, a renuntat si la vopsele si a reusit sa realizeze un portret frumos.


Bineinteles, la o prima vedere, acest portret arata doar ca o simpla versiune a unei fotografii in care au fost surprinsi cei doi. Insa iscusinta artistei a reusit sa formeze un astfel de portret.





portetul lui Kate si William facut din cafea


portetul lui Kate si William facut din cafea



Portretul are cateva tonuri sepia care parca iti deschide apetitul, atat la cafea, cat si la mancare, iar pentru unii vine ca o lovitura incarcata cu cofeina. Ai crede ca a folosit mai degraba vopsele decat o substanta pe care o consumam zilnic pentru a ne tonifia.


Portretul-capodopera este realizat pe panza A3 si a fost facut la Clarence House, fiind terminat in timp util pana la nunta regala de vineri, 29 aprilie.


Karen, artista care a realizat acest portret a declarat ca i-a luat foarte mult timp, insa a fost foarte distractiv ceea ce a facut. S-a comportat precum o fetita ce isi tesea povesti despre printi si printese. De asemenea, prietenele sale i-au spus ca trebuie sa mearga la nunta, pentru a deveni un fel de Cenusareasa. Ea e sigura ca cei doi miri vor fi inundati de daruri si poate nici nu vor lua in seama tabloul special facut din dragoste si cafea.


Pentru tinerii care se vor casatorii vineri, Karen a renuntat la ceea ce picteaza ea deobicei, cum ar fi picturi clasice in genul Monei Lisa. Acum a facut o exceptie si asteapta cu modestie rezultatele. Artista spera ca ambii sunt fani ai cafelei. Aceasta nu duce lipsa de cafea-vopsea, deoarece lucreaza intr-un magazin de cafea.


Totodata, Karen a realizat picturi din diverse straturi de lichid, ciocolata amaruie si chiar si Guinness. Considera ca e singura persoana din lume care se ocupa cu aceasta ramura nedescoperita a artei.


Nunta regala scaldata in jeleu

Un alt artist, pe nume Malcolm West, a petrecut cinci saptamani cate 10 ore pe zi pentru a realiza un portret la fel de special, pentru nunta regala. Acesta a folosit bucati mici de jeleuri, in numar de 11.000.





Portretul lui kate si William realizat din jeleuri


Portretul lui kate si William realizat din jeleuri



Totodata, aceste mii de jeleuri includ 15 arome diferite de Jelly Belly. West a precizat ca a petrecut un timp foarte special realizand acest portet pentru cuplul de miri care vor sarbatori un eveniment atat de important pentru ei si intreaga tara.


Acesta spera ca le va placea nu numai imaginea, cat si gustul. Pentru tablou a folosit o fotografie, cea realizata in momentul in care cuplul regal si-a anuntat in mod oficial logodna.


Artistul a pictat apoi imaginea pe cinci metri de panza si a adaugat cu mare atentie si dibacie, fiecare bucatica de jeleu. Portretul este momentant expus in Londra la Selfridges, pe Oxford Street.


sursa: dailymail.co.uk