Perlele

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2718

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cine a spus ca perlele ar trebuie sa fie numai albe si crem?



Timpul a detronat zicala, conform careia perlele sunt potrivite doar doamnelor in varsta, acum ele fiind in voga pentru fetele si femeile de toate varstele.

Felul in care ne alegem si purtam perlele, depinde exclusiv de imbracamintea pe care o alegem si mesajul pe care dorim sa-l transmitem celor din jurul nostru.


Cum ne alegem perlele?

In functie de locul in care dorim sa mergem, de stilul de imbracaminte abordat si mesajul nostru pe ansamblu, alegem culoarea potrivita si stilul colierului nostru din perle.




Colier de perle


Colier de perle





Perlele albe sunt considerate cele mai elegante, si prin intermediul lor putem cu usurinta transmite un mesaj distinctiv de splendoare, impodobind cu nobletea lor pana si cea mai banala rochie. In timp ce, un colier de perle mari, inodate una langa alta, ne va acorda o distinctie aparte, potrivita evenimentelor de seara si tinutei oficiale, un colier de perle, de marime medie sau mica, va fi ideal pe timpul zilei, semnalizand discret nobletea noastra.

Perlele colorate sunt perfecte pentru tinuta de zi cu zi, pe care o infrumuseteaza si careia ii ofera un stil aparte. Cel mai potrivit ar fi sa ne alegem perlele in contrast cu tinuta, ele aratand excelent pe suprafete netede si lipsite de incarcatura ale materialelor.

Daca va place sa urmati ultimele tendinte in materie de moda, alegeti stilul ce va fi un adevarat hit al acestui sezon, colierul de perle colorate, decorat cu o floare.

Romantic, delicat si stilat.

O alta combinatie de succes a sezonului este colierul din perle albe, innodat cu panglica, ce ofera un aer retro, puternic feminin.



Articol pregatit de www.supermoda.ro