Perele, adevarate comori ale naturii

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1955

Voteaza & Distribuie

Descriere

Stiati ca perele sunt printre primele fructe cultivate pe pamant? Despre aceste fructe se spunea in vremuri mult trecute ca cei ce le consuma vor fi mai blanzi si mai iertatori. Astfel, persoanelor irascibile, cu rabufniri colerice, le sunt recomandate perele ca medicamentatie.


Perele,<br>


Desi specialistii in nutritie au neglijat mult timp beneficiile acestui aliment, cercetarile recente demonstreaza importanta consumarii perelor in scopuri vindecatoare, mai putin intalnite la alte fructe.


Perele sunt benefice pentru tratarea afectiunilor renale si urinare si a bolilor cardio-vasculare. Cine sufera de intoxicatii sau boli survenite in urma deficientelor imunitare poate sa apeleze cu incredere la aceste fructe miraculoase.



De asemenea, perele se afla pe lista recomandarilor in ceea ce priveste anemia. Persoanele doritoare sa-si trateze aceasta afectiune trebuie sa se alimenteze cu cel putin 1 kg de pere in fiecare zi, fie ca sunt fructe proaspete sau suc natural obtinut din acestea.



Cu un continut bogat de fier, perele ajuta la accelerarea procesului de formare al globulelor rosii, care tin la distanta anemia, boala ce trebuie prevenita inainte sa ajugem sa o tratam.