Pariu cu viata, primul serial musical din Romania

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCinema/Televiziune, Constanta, Romania
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari121405

Voteaza & Distribuie

Descriere

"Pariu cu viata", primul serial musical din Romania, s-ar traduce cam asa: 20 de tineri talentati si dinamici, actori apreciati, o echipa de regizori celebri, o echipa care a dat dovada mereu de profesionalism si originalitate, ore in sir de repetitii, costume extraordinare, munca, munca si iar munca in studioul de inregistrari.

Pariu cu viata
Pariu cu viata, primul serial musical din Romania


"Pariu cu viata", serialul care a debutat pe 12 septembrie 2011 si va tine cu sufletul la gura mii de adolescenti si nu numai pe durata difuzarii acestuia, in fiecare seara de luni, de la 20.30, la Pro Tv, se anunta unul cu foarte mare succes la public. Serialul se adreseaza tuturor generatiilor si nu numai celor pentru care muzica si dansul face parte din viata lor.

30.000 de participanti s-au inscris la castingul organizat de MediaPro Pictures in iarna anului 2010. Doar 20 dintre doritori si-au implinit visul, formand cea mai noua trupa din showbizul romanesc, denumita "LaLa Band".

LaLa Band
trupa LaLa Band din "Pariu cu viata"


Aceasta a lansat pe piata primul lor hit, "Stage of Joy", rezultatul unui contract marca MediaPro Music, ce este difuzat deja la radiourile din Romania. Ionut Radu este componentul "LaLa Band" care a pus bazele melodiei "Stage of Joy".


Talentatul dansator este si compozitorul piesei "Avem acelasi vis", melodia ce va incanta publicul pe genericul serialului asteptat cu mare nerabdare in fiecare luni seara la Pro Tv.

Musicalul dedicat tuturor generatiilor de varsta prezinta mari actori romani: Marin Moraru in rolul doctorului Craciun, Carmen Tanase in rolul Marei Anghel, Doru Ana, in rolul lui Sandu Anghel, Dan Condurache, directorul Colegiului National de Arte, Elvira Deatcu, in rolul Tanticai, bodyguard de supermarket, Radu Gabriel in rolul agentului de paza Gica Popa care viseaza sa asiste la un meci Barcelona-Real Madrid pe Santiago Bernabeu. Acestia sunt doar cativa dintre actorii apreciati de publicul din Romania si nu numai, care vor reprezenta cat mai intens povestea din "Pariu cu viata".

Din distributia celebrului serial fac parte si indragitii actori Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Madalina Draghici, Radu Valcan, Alexandru Papadopol sau Costin Sforaru. Personajele intepretate de ei au inceput deja sa cucereasca telespectatorii.

Pariu cu viata
Pariu cu viata, un serial pentru toate generatiile


Regizorii productiei sunt Iura Luncasu, Alex Fotea si Alex Borundel, iar scenariile au fost imaginate de Simona Macovei si Sorina Ungureanu, care s-au inspirat din viata cotidiana, din faptele si sentimentele liceenilor din ziua de azi.

Din „Pariu cu viata" nu vor lipsi nici celebrul Smiley, antrenorul de la "Vocea Romaniei", o noua emisiune ce va debuta tot Pro Tv sau talentatul Adrian Tutu, castigatorul concursului "Romanii au talent". CRBL si Crina Mardare sunt alti invitatii speciali pe care telespectatorii au ocazia sa-i admire in "Pariu cu viata" chiar in al doilea episod din 19 septembrie 2011. Acestia vor interpreta rolurile de membri ai juriului in cadrul unui casting muzical.

Tineri, talentati si plini de viata, cei 20 de adolescenti pasionati de muzica si dans pun pariu cu telespectatorii ca in toamna anului 2011 in Romania fenomenul "LaLa Band" va fi indragit de toata lumea. Cea care coordoneaza trupa "LaLa Band" este nimeni alta decat Victoria Bucun, coregrafa celebrei emisiuni "Dansez pentru tine". Coregrafiile ce vor fi prezentate in episoadele serialului se anunta spectaculoase.



Distributia serialului "Pariu cu viata"{title}
Actorii din "Pariu cu viata" Ioana Popa (Alina Eremia) Ioana Popa joaca rolul unei eleve de 17 ani de la Colegiul National de Arte din Bucuresti, pasionata de muzica si pe care viata a maturizat-o inainte de vreme. Toate responsabilitatile casei sunt pe umerii fetei. Tatal ei este politist iar mama ei vitrega este o femeie avara. Ioana se asigura ca iubitei sale surori mai mici, Gio, sa nu-i lipseasca nimic.

Ioana Popa (Alina Eremia)
Alina Eremia (Ioana Popa in "Pariu cu viata")


Talentata, curajoasa si ambitioasa, visul Ioanei este sa ajunga o cantareata de succes. Muzica reprezinta viata ei, iar trupa La-La Band un vis devenit realitate. Este iubita lui Andrei, insa nu stie ca relatia lor are la baza un pariu pe care acesta l-a facut cu prietenul lui cel mai bun. Adevarul iese la lumina in seara Balului Bobocilor, cand firul actiunii incepe sa se despice.
Andrei Anghel (Dorian Popa) Andrei Anghel urmeaza cursurile aceluiasi Colegiu National de Arte, chiar daca nu are sustinerea tatalui sau, care vede in muzica o pierdere de timp. Familia lui nu are lipsuri, mai mult, baiatul este talentat si carismatic, calitati de care si profita. Unul dintre membrii trupei La-La Band, Andrei are renumele de cuceritor pe holurile colegiului, fiind obisnuit ca orice fata sa se topeasca in fata lui. Compune muzica si-si doreste o cariera artistica.

Andrei Anghel (Dorian Popa)
Dorian Popa (Andrei Anghel in "Pariu cu viata")


Chiar daca Ioana este doar o „piesa din joc" la inceput, cu timpul Andrei ajunge sa se indragosteasca de ea.

Familia lui pare una perfecta, insa vor fi dezvaluite multe tradari si minciuni. Boala de rinichi a surorii lui Anca scoate la iveala un adevar dureros, acela ca Andrei nu este fiul familiei Anghel.
Gica Popa (Gabriel Radu) Politist sectorist ramas vaduv, tatal Ioanei, Gica Popa, traieste in concubinaj cu Tantica. Pe educatia copiilor si rolul de tata nu pune pret deloc, fiind captat de gratare si "berica".

Gica Popa (Gabriel Radu)
Gabriel Radu (polististul Gica Popa, tatal Ioanei)


Din cei trei copii pe care ii creste (Ioana, Gio si Rafael) doar doi sunt ai lui, Rafael fiind copilul Tantei dintr-o alta relatie. Preferata lui esye Gio, singurul copil pe care il are cu Tantica. Afiseaza un comportament dur cu Ioana, insa tine foarte mult la ea desi incearca sa ascunda asta.

Chiar daca e cu banii la limita, Gica bea si petrece fara sa se gandeasca la cei din jur. Dorind sa faca mai multi bani, da nastere fara voie diferitelor scandaluri. Atunci cand se convinge de talentul Ioanei, Gica se gandeste numaidecat ca e o alta oportuninate materiala.
‘Tantica’ Constanta Cercel (Elvira Deatcu) Tantica interpreteaza rolul unui bodyguard la un supermarket. Pe langa fetita de13 ani pe care o are cu Gica, il mai are pe Rafael dintr-o relatie anterioara cu un tigan.

‘Tantica’ Constanta Cercel (Elvira Deatcu)
Elvira Deatcu (‘Tantica’ Constanta Cercel, mama vitrega a Ioanei)


Mama vitrega tipica, Tantica nu o inghite pe Ioana, motiv pentru care o obliga sa se ocupe ea singura de gospodarie. Mai mult, nici nu se ascunde ca asteapta cu nerabdare sa scape de ea odata cu terminarea liceului.
Nu se scapa niciodata de datorii deoarece intregul ei venit il risipeste pe mancare, bautura si cosmeticele de care nu se poate lipsi.

Gio Popa (Georgiana Drumen) Gio Popa (Georgiana Drumen)
Georgiana Drumen (Gio Popa, Fiica lui Gica si a Tanticai si sora vitrega a Ioanei)
Rafael Cercel (Levent Sali) Rafael Cercel (Levent Sali)
Levent Sali (Rafael Cercel, fiul Tatincai, component al trupei La-La Band)
Alexandru ‘Sandu’ Anghel (Doru Ana) Alexandru ‘Sandu’ Anghel (Doru Ana)
Doru Ana (Alexandru ‘Sandu’ Anghel, tatal lui Andrei in "Pariu cu viata")
Mara Anghel (Carmen Tanase) Mara Anghel (Carmen Tanase)
Carmen Tanase (Mara Anghel, mama lui Andrei in "Pariu cu viata")
Anca Anghel (Cristina Ciobanasu) Anca Anghel (Cristina Ciobanasu)
Cristina Ciobanasu (Anca Anghel, sora mai mica a lui Andrei, membra a trupei La-La Band)
Dr. Silviu Craciun (Marin Moraru) Dr. Silviu Craciun (Marin Moraru)
Marin Moraru (Dr. Silviu Craciun, tatal Marei, profesor doctor in urologie)
Andreea Radulescu (Diana Dumitrescu) Andreea Radulescu (Diana Dumitrescu)
Diana Dumitrescu (Andreea Radulescu, Amanta lui Alexandru Anghel)
Dumitru Dumitrescu (Dan Condurache) Dumitru Dumitrescu (Dan Condurache)
Dan Condurache (Dumitru Dumitrescu, directorul Colegiului National de Arte)
Raluca Dumitrescu (Adela Popescu) Raluca Dumitrescu (Adela Popescu)
Adela Popescu (Raluca Dumitrescu, profesoara de teorie muzicala in "Pariu cu viata")
Sara Nastase (Sore Mihalache) Sara Nastase (Sore Mihalache)
Sore Mihalache (Sara Nastase, eleva in clasa a 12-a la Colegiul National de Arte, indragostita de Andrei)
Cristi Alexandrescu (Raphael Tudor) Cristi Alexandrescu (Raphael Tudor)
Raphael Tudor (Cristi Alexandrescu, elev in clasa a 12-a la Colegiul National de Arte, prieten cu Andrei)
Vlad Stanescu (Vlad Gherman) Vlad Stanescu (Vlad Gherman)
Vlad Gherman (Vlad Stanescu, component al trupei La-La Band)
Dima Trofin (Dima Gheoghita Trofim) Dima Trofin (Dima Gheoghita Trofim)
Dima Gheoghita Trofim (Dima Trofin, component al trupei La-La Band)
Bubu Grama (Mihai Cernea) Bubu Grama (Mihai Cernea)
Mihai Cernea (Bubu Grama, tobosarul trupei La-La Band)
Monica Bora (Alexia Talavutis) Monica Bora (Alexia Talavutis)
Alexia Talavutis (Monica Bora, prietena Sarei, membra a trupei La-La Band)
Sofia Dragulescu (Gloria Melu) Sofia Dragulescu (Gloria Melu)
Gloria Melu (Sofia Dragulescu, membra a trupei La-La Band)
Razvan Oprea (Costin Cambir) Razvan Oprea (Costin Cambir)
Costin Cambir (Razvan Oprea, membru al trupei La-La Band)
Jenel Frumosu (Gabriel Ciocan) Jenel Frumosu (Gabriel Ciocan)
Gabriel Ciocan (Jenel Frumosu, fiul celebrei cantarete de muzica lautareasca Cornelia Frumosu)
Diana Martin (Bianca Dragomir) Diana Martin (Bianca Dragomir)
Bianca Dragomir (Diana Martin, tocilara clasei a 12-a, membra a trupei La-La Band)
Stefan Luca (Andrei Stefan) Stefan Luca (Andrei Stefan)
Andrei Stefan (Stefan Luca, cel mai bun dansator din La-La Band)
Laura Moise (Monica Odagiu) Laura Moise (Monica Odagiu)
Monica Odagiu (Laura Moise, membra La-La Band)
Nadia Anastasiu (Oana Stancu) Nadia Anastasiu (Oana Stancu)
Oana Stancu (Nadia Anastasiu, fiica Dorinei, componenta La-La Band)
Bogdan Cristescu (Mihai Mititescu) Bogdan Cristescu (Mihai Mititescu)
Mihai Mititescu (Bogdan Cristescu, membru La-La Band)
Andrada Rizea (Andrada Popa) Andrada Rizea (Andrada Popa)
Andrada Popa (Andrada Rizea, membra a trupei La-La Band)
Bobby Iordache (Alexandru Papadopol) Bobby Iordache (Alexandru Papadopol)
Alexandru Papadopol (Bobby Iordache, profesor de actorie, fost star de telenovele si seriale TV)
Tudor (Radu Valcan) Tudor (Radu Valcan)
Radu Valcan (Tudor, profesor de educatie fizica)
Rares (Costin Sforaru) Rares (Costin Sforaru)
Costin Sforaru (Rares, nepotul doctorului Silviu Craciun, profesor de economie)
Dorina Anastasiu (Manuela Ciucur) Dorina Anastasiu (Manuela Ciucur)
Manuela Ciucur (Dorina Anastasiu, profesoara de muzica la Colegiul National de Arte)
Alexandra Anastasiu (Madalina Draghici) Alexandra Anastasiu (Madalina Draghici)
Madalina Draghici (Alexandra Anastasiu, fiica mai mare a Dorinei, spionul Andreei in casa familiei Anghel)
Asadar, fiecare seara de luni, incepand cu orele 20.30, este condimentata cu muzica si umor, situatii tensionate si faze amuzante, actori celebri si tineri debutanti ambitiosi, invitati surpriza si episoade tot mai interesante, in primul serial musical din Romania, "Pariu cu viata".
sursa foto: http://pariucuviata.protv.ro/